Ergenlik donemindeyim memelerim var ama yasitlariminkine göre küçük

yildiz123442

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
3
0
24
Merhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin

Merhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin

Oof off.. Keşke o yaşıma geri dönsem!

Ah ablam ah. İlerde büyüyünce küçülsün isteyeceksin yapma bırak zamanında yavaş yavaş büyüsün. Benim 12 13 yaşında memem yoktu. Şimdi kafam kadar oldular diyorum az daha küçük olaydı. 90 bedenle gezmek kolay olmuyo. Benim 10.sınıfa geldiğimde boyum kilom bi anda artınca vücudum ortaya çıkmıştı. Sabret biraz

Ah küçük kız, 60 diye bir sutyen ölçüsü olmaz..ayrıca o çıkan 70-80-90 rakamları da meme ile degil göğüs kafesi çevresiyle alakalıdır. Memenin boyutunu dile getireceğin ölçü cuplardir. a cup, b cup vs. Vs.
Şuradan hesaplarsan ilerleyen yıllarda da işine yarar
Şimdilik bralet,yarım atlet, teenager bra'lardan kullan birkac sene daha.
Ayrıca anan teyzen halanin memeleri büyükse seninki de büyür,onların memeleri küçükse seninki de küçüktür. Kendini başka dnalara sahip başka kızlarla boşuna kiyaslama.
Ekleme: 75B takiyorum,dünyada cennet benim bence 😅 inanılmaz rahat bir şey, hem ağırlık yapmıyor, hem ne giyinirsem giyineyim bayağı bir dekolte vermiyorum,hem tatilde falan sütyen takmıyorum. Boş şeylere hevesleniyorsun

Otur dersine çalış, mememi değil zekamı nasıl büyütürüm onu araştır

Benim o yaşta nohut kadar memem yoktu be 😅 Ayrıca utanırdım da memelerim büyümeye başladığında kimse görmesin isterdim. Bu yaşta ne bu meme büyütme merakı anlamadım. Otur dersini çalış çocuğum. Ne yapacaksın memeyi 😂

Üzülme canım benim daha yaşın küçük tabi ki büyür :)
Buyurmu
Benim o yaşta nohut kadar memem yoktu be 😅 Ayrıca utanırdım da memelerim büyümeye başladığında kimse görmesin isterdim. Bu yaşta ne bu meme büyütme merakı anlamadım. Otur dersini çalış çocuğum. Ne yapacaksın memeyi 😂
Dersime calismadigimimi söyledim

Buyurmu

Dersime calismadigimimi söyledim
Dersine çalış dememenin nedeni kendi bedeninle ilgilenmek için henüz çok küçüksün. Bu yaşta bu kadar şeye takılırsan ve sürekli kendi bedenini başka bedenlerle kıyaslarsan ilerde bedeninden nefret edersin. Kendini sorgulamayı bırak yani. Neyse daha ufacıksın. O da doğruysa tabi

X