• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Ergenlige Gireli 2 Yıl Oldu Ama Göğüslerimde Hiç Büyüme Yok

MvXOXO

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
26
4
6
24
Merhaba ablalarım diyicem çünkü bence hepiniz benden büyüksünüzdür ben 14 yasımdayım ve ergenlige gireli 2 yıl oldu ama gögüslerimde hic buyume yok butun arkadaslarimda falan var ama.Önceden hic süt icmezdim peynir yogurt yemezdim artik biraz yiyorum ama yine de tık yok sizce bu normal bir durum mu ne yapabilirim ?

14 yaşında göğüs büyüklüğüne takılma bence, daha büyür küçüksün çünkü.

hic dokusu falandami yok,kendi olmasada hatlari vardir mutlaka ve zamanla dolar,benim oyle olmustu cunku

Merhaba canım, zayıfsan eğer mutlaka besleme alışkanlıklarını düzelt ve ideal kilonu koru canım.. Senin yaşında doğal olarak gelişecektir zaten.. ama beslenme çok önemli çünkü bu yaşlarda çok fazla enerjiye ihtiyacı oluyor insanın

Sporcu atleti kullan çok işe yariyor topluyor sıkılaştırıyor lisede de sütyen kullan

bu biraz genetiktir yani bekle canım daha çok erken, benimkiler de sonradan büyümüştü bu kadar kafana takma

Back