• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergen kızım mastürbasyon yapıyor

Bence gayet normal. Bunun normal bir şey olduğunu keşfeden insanlar da gelecekte cinsellikle bağını güzel kuruyorlar.
Ben de doksanlar çocuğuyum, bizim zamanımızda da her şeyin farkındaydım 😅 hatta heygirl dergisinde ekler olurdu bunun çok doğal ve sağlıklı bir süreç olduğuyla ilgili . Okumanın bana iyi geldiğini hatırlıyorum.
Konu sahibine evine bol bol Ergen gençlerin cinsel sağlığı üzerine dergi,kitap falan alsın, önerisinde bulunacağım
Benim annemin taktiği oydu 😂😂 bizle konuşmazdı ama evde okuyacak kitap alırdı, öğrenmem gereken her şeyi bence en uygun yoldan öğrenmiştim.
gayet de sağlıklı bir cinsel hayatım var.
Çok da yuzgoz olmaya gerek yok bence çocukla. Böyle şeylerin konusulmasi ergeni rahatlatmaz, tam tersi zaten her şeyden nem kapan, utanan bir zaman diliminde çocuğu daha kötü yapar.konusmussunuz bitmis, daha da konusu acilmasa daha iyi bence.
Dediğim gibi siz evi doldurun yararlı kitaplarla 😅
Erkek çocuğu için böyle dergi biliyor musun kız, bende 13 yaşına girmiş oğlan mevcut. Usturuplu ergen cinsel eğitimi kaynağına ihtiyacım var. Annenin taktiği sevdim.

Kızının ergenliği ve mastürbasyon yapmasıyla ilgili konu açmayı ne zaman bırakırsın? Eli şeyinde pedofili erkek olduğunu düşünüyorum senin artık.
Bu kadar doğal bir şeyi büyütüp duruyorsun. Rahat bırak kızı biraz

Erkek çocuğu için böyle dergi biliyor musun kız, bende 13 yaşına girmiş oğlan mevcut. Usturuplu ergen cinsel eğitimi kaynağına ihtiyacım var. Annenin taktiği sevdim.
Yok heygirlleri ben alırdım 😇 Annem normal kitap alır kitaplığa koyardı .
Genclere yönelik ne dergi var, vallahi bilemiyorum ya. O yollardan geceli çok oldu,otuzları sürüyorum artık.
Kitap olarak da önerim yok ama milenyumda bile bulunduysa eminim artık çeşit çeşit vardır.
13 yaş ergen erkeğiyle şimdiden kolayliklar diliyorum sana.

Kızının ergenliği ve mastürbasyon yapmasıyla ilgili konu açmayı ne zaman bırakırsın? Eli şeyinde pedofili erkek olduğunu düşünüyorum senin artık.
Bu kadar doğal bir şeyi büyütüp duruyorsun. Rahat bırak kızı biraz
İyyyy, bu o üye mi? Adını değiştirmiş ben de saf saf yazdım.
İnanmayın millet ya, Şubat'ta yanlışlıkla kızını yakalamışti, "normalde hep kapıyı calardim,bilemedim dalginligima geldi. Konuştuk,normal oldugunu anlattım kızıma" demişti, bugün aylardan Mart yine aynı şeyi söylemiş, "normalde hep kapıyı calardim dün bilemedim dalginligima geldi" demiş .
Bu ne, zevk mi aliyorsun kızını basmaktan 😅 kız da bu kadar mı salak, bir kere yakalanmış rezil olmuş sonra kapıyı kitlemeden, çarşaf altına girmeden ayan beyan yapacak,daha yeni yakalanmisken 😅
İkinci olarak şöyle saçma bir şey yazmıştı, hatta sikayet etmiştim,banlanmisti.
Geçen denize gitmiştik bankta oturup kızımla sohbet ediyorduk. Yavaş yavaş gözü başka yerlere kaydı ve beni duymadı bende ne oldu diye arkamı bir döndüm şortlu kaslı bir adam vardı. Nefesi hızlanmaya başladı sonra anne ben lavaboya gideceğim dedi 😉 ah şu hormonlar 😁
Şubat günü şortla koşan kaslı adam görme ihtimalini geç, bir de erkek görmüş de mast icin tuvalete gitme ihtiyacı hissetmiş.
Kadın fizyolojisinden bihaber, sapik bir ergen işte

İnanmayın millet ya, Şubat'ta yanlışlıkla kızını yakalamışti, "normalde hep kapıyı calardim,bilemedim dalginligima geldi. Konuştuk,normal oldugunu anlattım kızıma" demişti, bugün aylardan Mart yine aynı şeyi söylemiş, "normalde hep kapıyı calardim dün bilemedim dalginligima geldi" demiş .
Bu ne, zevk mi aliyorsun kızını basmaktan 😅 kız da bu kadar mı salak, bir kere yakalanmış rezil olmuş sonra kapıyı kitlemeden, çarşaf altına girmeden ayan beyan yapacak,daha yeni yakalanmisken 😅

Şubat günü şortla koşan kaslı adam görme ihtimalini geç, bir de erkek görmüş de mast icin tuvalete gitme ihtiyacı hissetmiş.
Evet evet 3 konu açmış üçü de bir araya gelince hiç anne gibi değil tüylerimi ürpertti benim yazdıkları

Bana daha çok kızının sevüşme ihtimalinden deli gibi korkan bir hatun kişi gibi geldi.

Doğal bir süreç, kesinlikle müdahale etmemelisiniz. Bunun normal ve sağlıklı olduğunu ama çok da abartmamasını söyleyeceksiniz hepsi bu. Büyük travma olmuş, bırakmak istememeli, sonu vajinismusa aseksüelliğe kadar varır kıramazsa. Tabi bunlar uç noktalar. İnşallah yapma dememişsinizdir.
Hayır yapma demedim. Bunun gayet doğal bir şey olduğunu ama fazlasının zararlı olduğunu söyledim.

Back