- 26 Şubat 2023
- 54
- 24
- 3
- 39
- Konu Sahibi cocuklarimlacokmutluyum
Büyüdüğünü kabullenemedim pekBunu neden buraya taşıdığınızı anlayamadım.
Ona karşı tavrınız doğru ama galiba siz kendi içinizde henüz durumu kabullenemediniz.
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüdüğünü kabullenemedim pekBunu neden buraya taşıdığınızı anlayamadım.
Ona karşı tavrınız doğru ama galiba siz kendi içinizde henüz durumu kabullenemediniz.
Haklısınız teşekkür ederim.Şuan yeni keşfettiği için sürekli yapasının gelmesi normal, bu konuyla alakalı bir çözüm aranmalı mı bilmiyorum çok doğal bir süreç çünkü, biraz özel alanına dikkat edip kendi haline bırakın en azından utanma hissinden ötürü kendini germesin. Siz ne kadar güzel yaklaşmış olsanız da ister istemez utanacaktır. Yani ben hiç mastürbasyon bağımlısı bir kadın görmedim herkesin ergenlik döneminde kendini yeni keşfederken özellikle odaklandığı dönemleri olmuştur. Bence ortada endişelenecek bir şey yok
olay normal yani çocugun masturbasyon yapmasi vs ama görmek çok tuhaf bir şey bence yaBunu neden buraya taşıdığınızı anlayamadım.
Çok haklısınız. Ona gayet normal bir şey olduğunu söyledim.14 yaş hormonların ve bedensel keşfin zirvede olduğu bir dönem. Cinselliğin anlam kazandığı bir dönem. Şahsen bende ergenlik dönemimde cinselliği merak ederdim. Hormonlarım şuana göre daha zirvedeydi. Benim annem beni karşısına alıp konuşan bi kadın da değildi. Anneme göre her şey ayıp günah asla olamazdı. Bu dönemlerimde kendimi çok suçlu hissettim. Günahkar gibi hissettiğim dönemler oldu ama siz kızınıza bunun doğal olduğunu söylemişsiniz. Yaşım 30a varmak üzere şuanda ve annemin dediklerine uysaydım, bekaretin her şey olduğunu erkek dediğinin daha önce cinselliğinin olabileceğini ama benim asla hiçbir şeyi yaşamamış olmam gerektiğini savunurdum. Kendi bedenini keşfetsin bırakın. Sık sık da olabilir, zamanla bu düşer de ama bırakın dengesini kendisi bulsun. Bulamadığı noktada sizinle konuşabilsin. Bunları kötü bişey gibi görürse belki ufacık bişey onun gelişmekte olan zihnine öyle tabular yüklüyor ki. Örneğin kadının cinsellikte sadece erkeğe zevk vermesi gerektiği, erkek her istediğinde ilişkiye girilmesinin doğal olduğu, kadının söz hakkının olmadığı gibi düşünceler zaten her yerden beynimize sokmaya çalışıyorlar, sizden tepki görürse farklı düşüncede ki insanlardan akıl alacak ve onlar ona ne empoze edecek bilinmiyor.
Anneler kızlarını hep bebek gibi görüyor ama büyüyoruz. Sizlerin olduğu gibi kızların da cinselliği, aşkları, heyecanları olacak. Zamanla alışırsınız ama bunlara henüz yolun başında bi genç kız annesisinizÇok haklısınız. Ona gayet normal bir şey olduğunu söyledim.
Aynen öyle çok teşekkür ederim :)Anneler kızlarını hep bebek gibi görüyor ama büyüyoruz. Sizlerin olduğu gibi kızların da cinselliği, aşkları, heyecanları olacak. Zamanla alışırsınız ama bunlara henüz yolun başında bi genç kız annesisiniz![]()
Ergen olduğu için normal yapmasıİyi günler. 14 yaşında bir kızım var daha önce bununla ilgili bir konu daha açmıştım. Dün onu mastürbasyon yaparken gördüm. Normalde odasına izin alarak girerim ama bir anlık dalgınlıkla odaya girdim ve onu öyle gördüm. Hemen çıktım odasından. Kesinlikle kızmadım doğal karşıladım ve bununla ilgili konuştum onunla. Başta çok utandı sonra bırakmak istiyorum dedi yapmadan duramıyorum dedi ve ağlamaya başladı bayağı utanmıştı. Ne yapmalıyım sizce
Normalde odasına izin alarak girerim bir anlık dalgınlıkla oldu özür diledim ondan zatenBizler yaptık bizden sonrakiler de yapacak. Sorun olan mast. yapması değil odasına pat diye girmen. Bunu yapma bence. Kendi evinde rahat hissedemezse psikolojisini etkiler.
Evet doğal aslında ama çok iyi yürütmüş süreciolay normal yani çocugun masturbasyon yapmasi vs ama görmek çok tuhaf bir şey bence ya
kabullenememesi doğal geldi banada.
Bence çok güzel bir annesinizBüyüdüğünü kabullenemedim pek![]()
Ayy çok teşekkür ederimm ❤❤Bence çok güzel bir annesiniz![]()
Bırakmak zorunda değil ki ama..İyi günler. 14 yaşında bir kızım var daha önce bununla ilgili bir konu daha açmıştım. Dün onu mastürbasyon yaparken gördüm. Normalde odasına izin alarak girerim ama bir anlık dalgınlıkla odaya girdim ve onu öyle gördüm. Hemen çıktım odasından. Kesinlikle kızmadım doğal karşıladım ve bununla ilgili konuştum onunla. Başta çok utandı sonra bırakmak istiyorum dedi yapmadan duramıyorum dedi ve ağlamaya başladı bayağı utanmıştı. Ne yapmalıyım sizce
Benimde kizlarim var böyle bisey basima gelirse ne yapacagim hakkinda bilgi sahibi oldumİyi günler. 14 yaşında bir kızım var daha önce bununla ilgili bir konu daha açmıştım. Dün onu mastürbasyon yaparken gördüm. Normalde odasına izin alarak girerim ama bir anlık dalgınlıkla odaya girdim ve onu öyle gördüm. Hemen çıktım odasından. Kesinlikle kızmadım doğal karşıladım ve bununla ilgili konuştum onunla. Başta çok utandı sonra bırakmak istiyorum dedi yapmadan duramıyorum dedi ve ağlamaya başladı bayağı utanmıştı. Ne yapmalıyım sizce