- 26 Şubat 2023
- 54
- 24
- 3
- 39
- Konu Sahibi cocuklarimlacokmutluyum
-
Artar mı azalır mı?Normal. Utandirmamakla iyi etmissiniz. Azalır zamanla. Üstüne gitmeyin
Artar veya azalır ilgilenme özel alanına saygı duymalı anne çocuğununArtar mı azalır mı?
Doğal olarak artacağını düşünüyorum ben…
Normalde izin alarak gireriz zaten bir an dalgınlığıma geldi. Özür diledim zatenOdasına izinsiz dalmayın. Ve rahat bırakın ,bu çok normal
Ben sıkıntı demedim zaten kendisi öyle düşünüyorMastürbasyonun neresi sıkıntı?
Kız büyüyor ve cinselliğini keşfediyor. Etmese zaten anormal olurdu. Sağlıklı bir gelişimi var işte. Karakteri ve mastürbasyon arasında ne gibi bir ilgi olabilir ki?
Bir de odasına girmeden önce seslenin, kapıyı vurun. O artık çocuk değil, özel alanına saygı duyun.
Bunun normal olduğunu söyledim ve özür diledim zaten teşekkür ederimÖzür dileyin kızınızdan olgunlukla ve bunun çok normal olduğunu utanmaması gerektiğini söyleyin. Vücudunu tanıması için mastürbasyon yapmalı, bu çok normal.
Sıklığı konusunda mı sıkıntılı acaba?Ben sıkıntı demedim zaten kendisi öyle düşünüyor
Sanırım öyle. Çok soru sormadım utandırmamak için onuSıklığı konusunda mı sıkıntılı acaba?
Hani durmadan yapmak mı istiyor acaba? Tabi her şeyin olduğu gibi bunun da aşırısı iyi değil.
Ama yine de mastürbasyonun normal olduğunu idrak etmeli bir şekilde. Yoksa kendi cinsiyetine olumsuz tutum geliştirebilir.
Merak unsuru var şu anda.yeni şeyler keşfediyor. Yaptığının ne kadar doğru ne kadar yanlis olduğunu bilemiyor. Yaşına göre duygularını ve bedenini, cinselligi kesfetmesinin normal olduğunu anlarda üstüne gitmeyecektir bir noktada. Yaptığın çok yanlış, günah, ayıp vs deyip üstüne gidilirse ters teper, daha cazip olurArtar mı azalır mı?
Doğal olarak artacağını düşünüyorum ben…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?