• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergen kızım mastürbasyon yapıyor

cocuklarimlacokmutluyum

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
54
24
3
39
İyi günler. 14 yaşında bir kızım var daha önce bununla ilgili bir konu daha açmıştım. Dün onu mastürbasyon yaparken gördüm. Normalde odasına izin alarak girerim ama bir anlık dalgınlıkla odaya girdim ve onu öyle gördüm. Hemen çıktım odasından. Kesinlikle kızmadım doğal karşıladım ve bununla ilgili konuştum onunla. Başta çok utandı sonra bırakmak istiyorum dedi yapmadan duramıyorum dedi ve ağlamaya başladı bayağı utanmıştı. Ne yapmalıyım sizce

Son düzenleme:
Mastürbasyonun neresi sıkıntı?
Kız büyüyor ve cinselliğini keşfediyor. Etmese zaten anormal olurdu. Sağlıklı bir gelişimi var işte. Karakteri ve mastürbasyon arasında ne gibi bir ilgi olabilir ki?
Bir de odasına girmeden önce seslenin, kapıyı vurun. O artık çocuk değil, özel alanına saygı duyun.

Mastürbasyonun neresi sıkıntı?
Kız büyüyor ve cinselliğini keşfediyor. Etmese zaten anormal olurdu. Sağlıklı bir gelişimi var işte. Karakteri ve mastürbasyon arasında ne gibi bir ilgi olabilir ki?
Bir de odasına girmeden önce seslenin, kapıyı vurun. O artık çocuk değil, özel alanına saygı duyun.
Ben sıkıntı demedim zaten kendisi öyle düşünüyor

Ben sıkıntı demedim zaten kendisi öyle düşünüyor
Sıklığı konusunda mı sıkıntılı acaba?
Hani durmadan yapmak mı istiyor acaba? Tabi her şeyin olduğu gibi bunun da aşırısı iyi değil.
Ama yine de mastürbasyonun normal olduğunu idrak etmeli bir şekilde. Yoksa kendi cinsiyetine olumsuz tutum geliştirebilir.

Sıklığı konusunda mı sıkıntılı acaba?
Hani durmadan yapmak mı istiyor acaba? Tabi her şeyin olduğu gibi bunun da aşırısı iyi değil.
Ama yine de mastürbasyonun normal olduğunu idrak etmeli bir şekilde. Yoksa kendi cinsiyetine olumsuz tutum geliştirebilir.
Sanırım öyle. Çok soru sormadım utandırmamak için onu

Artar mı azalır mı?

Doğal olarak artacağını düşünüyorum ben…
Merak unsuru var şu anda.yeni şeyler keşfediyor. Yaptığının ne kadar doğru ne kadar yanlis olduğunu bilemiyor. Yaşına göre duygularını ve bedenini, cinselligi kesfetmesinin normal olduğunu anlarda üstüne gitmeyecektir bir noktada. Yaptığın çok yanlış, günah, ayıp vs deyip üstüne gidilirse ters teper, daha cazip olur

Şuan yeni keşfettiği için sürekli yapasının gelmesi normal, bu konuyla alakalı bir çözüm aranmalı mı bilmiyorum çok doğal bir süreç çünkü, biraz özel alanına dikkat edip kendi haline bırakın en azından utanma hissinden ötürü kendini germesin. Siz ne kadar güzel yaklaşmış olsanız da ister istemez utanacaktır. Yani ben hiç mastürbasyon bağımlısı bir kadın görmedim herkesin ergenlik döneminde kendini yeni keşfederken özellikle odaklandığı dönemleri olmuştur. Bence ortada endişelenecek bir şey yok

Back