- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.279
- 73
- Konu Sahibi Nil desperandum
Gunaydin arkadaslar...18 yasinda bir oglum var, bence fit bir vucudu var ama her ergen gibi devamli aynada vucuduna bakip bakip kilo aliyorum zayiflamam lazim diyor. Boyu 1.80 kilosu sanirim 75..eve gelince net kilosunu yazarim...Diyet listesi yapar misin bana, ona gore yiyeyim diyor. Bu sene universiteye hazirlandigi icin spora vakit ayiramiyor ve stresten sanirim geceleri ders calisirken filan devamli birseyler yemek istiyor. Asagidaki liste nasil sizce? Gelisme caginda ve sinav senesi oldugu icin beslenmesi eksik kalsin istemiyorum...Haftada 1 kilo ayda dort kilo verse ve 70 kilo olsa sanirim mutlu olacak...
7:30 1 bardak yarim yagli sut
9:00 2 dilim tam bugday ekmegi arasi beyaz peynir ve maydanoz, cay veya yesil cay..haftada 1 gun yumurta
10:30 iki kuru incir
12:30 2 tavuk baget+az yagli salata
15:00 yarim paket eti form veya mavi yesil biskuvi
17:00 1 kutu kayisili probiyotikli yogurt
19:00 alti kasik etsiz sebze yemegi+az yagli salata+ bir dilim tam bugday ekmegi
21: 1 meyve
7.30'da uyaniyor. 8.30-16.30 arasi okulda. Okula yaninda goturebilecegi yiyecekleri tercih ettim. Corba seviyor, aksam yemeginde corba da olsa fazla mi olur? Sizden yorumlarinizi bekliyorum bu menu yeterli saglikli mi acaba???? Her sabah 1 vitamin aliyor.
7:30 1 bardak yarim yagli sut
9:00 2 dilim tam bugday ekmegi arasi beyaz peynir ve maydanoz, cay veya yesil cay..haftada 1 gun yumurta
10:30 iki kuru incir
12:30 2 tavuk baget+az yagli salata
15:00 yarim paket eti form veya mavi yesil biskuvi
17:00 1 kutu kayisili probiyotikli yogurt
19:00 alti kasik etsiz sebze yemegi+az yagli salata+ bir dilim tam bugday ekmegi
21: 1 meyve
7.30'da uyaniyor. 8.30-16.30 arasi okulda. Okula yaninda goturebilecegi yiyecekleri tercih ettim. Corba seviyor, aksam yemeginde corba da olsa fazla mi olur? Sizden yorumlarinizi bekliyorum bu menu yeterli saglikli mi acaba???? Her sabah 1 vitamin aliyor.