Merhaba arkadaşlar, ben bir kurumda mühendis olarak çalışmaktayım... son 1 yıldır geçici görevlendirme ile farklı bir şehirde çalışıyorum... buraya geldiğimde gerek farklı bir birimde görevlendirmem gerekse birim arkadaşımın sorunlu bir tip olmasından dolayı adapte olmakta çok güçlük çektim... bu süreçte bana destek olan bir mühendis arkadaşım vardı yani ben öyle zannediyordum sanırım... son zamanlarda duyduklarım beni şaşırtıyor nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum... bizim odalarımız çapraz olduğu için sürekli denk geliyoruz... şöyle ki bu beyin benim hakkımda konuştukları kulağıma geliyor... katta biri dolaşsın hemen jiyane hanım için dolaşıyor diyormuş... birim Arkadaşı benden hoşlanıyor açıldı da bana kabul etmedim... sürekli orda burda bu çocuğun taklidi yapıyor beni görünce heyecanlanıyormuş... bunun dışında birim arkadaşımı kışkırtıyor bana karşı benimle konuşurken tam tersini söylüyor...açıkçası çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan... orada burada adımın böyle saçma şeylerle anılması beni rahatsız etti... bu beyin amacı ne olabilir sizce??? Ben anlam veremedim... kendisi ile konuşmalı koyum? Böyle şeyler hoş değil iş ortamında diyerek...