deniz74 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2008 131 1 116 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz74 #1 9 aylık bebeğimiz icin yarım gün oyun ablası arıyoruz. Yemeklerini yedirecek. , Bebekle gelisimine göre oyunlar oynayıp ona kitap okuycak. Güleryüzlü ve oyun oynamaktan sıkılmayan, yumusak sesli, huzurlu biri olmalı. günde 5 saat haftada 5 gün calısacak.
9 aylık bebeğimiz icin yarım gün oyun ablası arıyoruz. Yemeklerini yedirecek. , Bebekle gelisimine göre oyunlar oynayıp ona kitap okuycak. Güleryüzlü ve oyun oynamaktan sıkılmayan, yumusak sesli, huzurlu biri olmalı. günde 5 saat haftada 5 gün calısacak.
esmanr Vergiss mich..! Kayıtlı Üye 15 Eylül 2012 719 10 26 İstanbul 16 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz74 #2 Sanırım ben uygun bir aday olabilirim:) Aradığınız özellikler nedir ?
esmanr Vergiss mich..! Kayıtlı Üye 15 Eylül 2012 719 10 26 İstanbul 16 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deniz74 #3 esmanr .!.: Sanırım ben uygun bir aday olabilirim:) Aradığınız özellikler nedir ? Genişletmek için tıkla... Size mail attım teşekkür ederim mesajınız için,dönüş yaptığınız için:)
esmanr .!.: Sanırım ben uygun bir aday olabilirim:) Aradığınız özellikler nedir ? Genişletmek için tıkla... Size mail attım teşekkür ederim mesajınız için,dönüş yaptığınız için:)