• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Erenköy Kız Lisesi(İstanbul'da oturanlar bakarsa sevinirim)

gulden95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
64
0
86
29
İstanbul
merhaba arkadaşlar
ben sbsye girdim ve puanım iste göre düşük olduğu için anadolu lisesini kazanamadım
12 tane okul tercihi yapma hakkımız var ve ben son 3 sıraya anadolu meslek lisesini ekledim ve onlardan birini kazandım.ama meslek lisesiyle ilgili anlatılanlardan dolayı ve össye faydası olmadığı için orası yerine bir düz liseye gitmeye karar verdim.ve babam eğitimi çok iyi ve oturmuş bir okul diye beni erenköy kız lisesine yazdırmayı düşünüyor.aslında bende o liseye gitmek istiyorum ama gitmeden önce istanbulda oturanlara ve orayla ilgili bilgisi olanlara sormak istedim.sizce orası nasıl bir lise?

kesinlikle erenköyü tercih et derim.fen liseleriyle yarışan bir okul.karma istiyorsan kaldıramayabilirsin.kesinlikle kız lisesi olduğu için yapılan eleştirilerede inanma.tercihinden benide haberdar et lütfen

çevremde kuzenlerimde dahil çoğu tanıdığım ordan mezun ve hepsi erenköyden çok memnun.kız,erkek ya da karma bunlar beni ilgilendirmez eğitimi iyi olsun bana yeter.erenköyü benim ailemde çok beğeniyo zaten bu yüzden oraya gitmem için destek veriyolar.kesin oraya kayıt yaptırıcam.ilk gittiğimizde kaydı yaptıramadık adres problemi nedeniyle şimdi tanıdık bi adres bulduk ikameti hallettikten sonra kesin kayıt yaptırıcam.inşallah bi sorun çıkmaz.

bende 1sene orda okudum guzel bi okul okumak ısteyen heryerde okur gerci ama kız lısesı oldugundan bırsuru hurafe var hakkında ben pek bıseyle karsılasmadım :) gercı 4sene oldu ben ordan ayrılalı degısmısmıdır bılemem.. ama cogu okuldan ii yinede pisman olmazsın ailende begeniosa e sende istiosan sorun yok basarılar.. :)

Back