Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası erenköy-göztepe civarı kreş arıyorum..yrd ltf.

• Konu Sahibi Konu Sahibi serpicis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
S

serpicis

Ziyaretçi
arkadaşlar bebeğim 2,5 yaşında ve mayıs 'ta kreşe vermek istiyoruz..evim etemefendi'de ..göztepe-erenköy civarı olabilir ,belki de ofisim sahrayıcedit 'te ona yakın da olabilir..aslında iyi bir yer olursa belli bir mesafeye de katlanabiliriz ,bilemiyorum...kameralı olmasını tercih ediyorum...

ayrıca kreş seçerken nerelere dikkat etmeliyim?ne sormalıyım?bebeğimi nasıl alıştırmalıyım?

tavsiye edebileceğiniz yerleri paylaşırsanız sevinirim...ayrıca fiyatları ne seviyelerdedir?bilgi ltf...
şimdiden herkese teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
cevap gelmedi mi?
Ben de aynı arayısa giricem sonbahara doğru 2 yası bitirince.

Serpicis merhaba,

Bende Ethemefendi de bir kreş ariyorum. Googledan sizin msg rastladim ve siteye uye oldum. Kreş bulabildinizmi? Tavsiye edebileceginiz bir yer varmidir?
Yanlis hatirlamiyorsam minibuse giderken sagdaki Ilkokulun sokaginda bir tane oldugunu hatirliyorum. Ancak hic gidip incelemedim.

Fikir ve onerilere acigim, simdiden tesekkur ederim

bostancıda kırmızı balık kreşi var,abimler yeğenimi vermişlerdi ve çok memnun kaldılar.fiyatı 750 sanırım ama güvenilir. internet adresinden inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…