• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erenimle biz geldikk

oyyyy şimdi ne tatlıdır o yumuk yumuk gözleriyle mis kokan kokusuyla meleğiniz dünyanıza hoşgelsin...kilosuda çok iyi hafif bir tosun durumu var....allahım esirgesin...sağlıklı sıhatli başarılı sevilen uzun ömürlü birisi olsun inşallah.... :emir_bebek: gamyoncuiremsu

canlarım teşekkür edıyorum hepınızee...canlarım benım yaa...hastabede 5 -6 saat sancı çektığim için hepinıze dua ettım darısı tüm bekleyen ve ısteyenlere..doğuran anneler hepinizi şimdi çok iyi anlıyorummm duygularınızı rabbım herkese yaşatsınnnn

Dogum hikayeni bekliyoruzzz ama butun ayrintilariyla anlat :lepi:
insallah bugun bende dogururum :lepi: kontrole gidecem canim :))

kız daha yeni gitmemişmiydin sen ne cabuk geldin hadi kavuştun yavruna bide corumlu kavuşsaydı anam ben bile stres yapmışdım doguramadı bunlar diye :dance: neyse allah analı babalı büyütsün canım hadi gözün aydın :teytey:

kız daha yeni gitmemişmiydin sen ne cabuk geldin hadi kavuştun yavruna bide corumlu kavuşsaydı anam ben bile stres yapmışdım doguramadı bunlar diye :dance: Neyse allah analı babalı büyütsün canım hadi gözün aydın :teytey:

ya işte bekledim bekledim gece doğurdum sabah geldimmm evime cin gibiyim maşallah oğlumda öyle allah nazarlardan saklasinnn...inşiallah çorumluda en kisa zamanda doğurrur..

Back