JuLaL Guru Kayıtlı Üye 18 Mart 2009 3.117 1 358 42 İzmir 1 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SILA_M #21 Canım cicim iyiki tanımısım dediğim arkadaşlarımdan ennnnnnn uzakttaki net kankammmm Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etti Erenimizi Hani artık sizlerin bebişlerine ileride sizi vitaminken tanıyorum desem yalan olmayacak İyi ki sizler varsınız yanımda bu güzel ve meşakatli yolculugumda yalnız çekilmezdi.. Özellikle de senin ilgin pozitifliğin çokkkk bağladı birbirimize bizi.. Allahım Mertime de Erenime de kısaca sana ve ailene uzun sağlıklı mutlu ömür versin Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın sizi
Canım cicim iyiki tanımısım dediğim arkadaşlarımdan ennnnnnn uzakttaki net kankammmm Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etti Erenimizi Hani artık sizlerin bebişlerine ileride sizi vitaminken tanıyorum desem yalan olmayacak İyi ki sizler varsınız yanımda bu güzel ve meşakatli yolculugumda yalnız çekilmezdi.. Özellikle de senin ilgin pozitifliğin çokkkk bağladı birbirimize bizi.. Allahım Mertime de Erenime de kısaca sana ve ailene uzun sağlıklı mutlu ömür versin Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın sizi
maviumutolsun Rabbim Sana Emanetiz tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Mart 2009 5.761 7 0 Diğer 1 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SILA_M #22 Allah uzun sağlıklı ömür versin darısı benim başıma inşallahhhh 2011 şubat ayında:))))))))))))
yesica Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 2.841 0 116 Ankara 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SILA_M #23 sılacığım güzel insan,:asigim: öyle güzel anlatmışsın ki minik kuzucuğumuza kavuşma hikayeni.. ki biz bu hikayeyi haziran anneleri olarak adım adım yaşadık.. adım adım erenimize kavuşacağımız günleri saydık.. iyiki en başından bu yana yanımızdaydın, iyi ki hep biraradaydık.. yoksa geçmezdi bunca zaman böyle rahatlıkla. allahım mertimle erenimi anneciğine ve babacığına bağışlasın.. bu güzel yuvada minik kuzucuklarımızın güzel haberlerini hep birlikte alalım:
sılacığım güzel insan,:asigim: öyle güzel anlatmışsın ki minik kuzucuğumuza kavuşma hikayeni.. ki biz bu hikayeyi haziran anneleri olarak adım adım yaşadık.. adım adım erenimize kavuşacağımız günleri saydık.. iyiki en başından bu yana yanımızdaydın, iyi ki hep biraradaydık.. yoksa geçmezdi bunca zaman böyle rahatlıkla. allahım mertimle erenimi anneciğine ve babacığına bağışlasın.. bu güzel yuvada minik kuzucuklarımızın güzel haberlerini hep birlikte alalım:
yesica Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 2.841 0 116 Ankara 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SILA_M #24 maviumutolsun .!.: Allah uzun sağlıklı ömür versin darısı benim başıma inşallahhhh 2011 şubat ayında:)))))))))))) Genişletmek için tıkla... biz de senin güzel doğum hikayelerini okuyalım inşallahhh :asigim:
maviumutolsun .!.: Allah uzun sağlıklı ömür versin darısı benim başıma inşallahhhh 2011 şubat ayında:)))))))))))) Genişletmek için tıkla... biz de senin güzel doğum hikayelerini okuyalım inşallahhh :asigim:
ebru26 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2010 1.616 1 0 İstanbul 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SILA_M #25 benimde oğlumun adı eren allah bağıslasın bende şimdi 2.bebeği istiyorum allah ne zaman nasip ederse ama beklemek çok zor :)
benimde oğlumun adı eren allah bağıslasın bende şimdi 2.bebeği istiyorum allah ne zaman nasip ederse ama beklemek çok zor :)
Nelya NiLoVski Kayıtlı Üye 16 Şubat 2009 4.748 13 318 36 - Yurtdışı 4 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SILA_M #26 Gozunuzaydin,ne de guzel anlatmissin Silacim.senin ameliyat gununde ben hastanedeyken hep aklimdaydiniz mehtapla sen.herseyin guzel gectigine sevindim.Allah anali-babali buyutsun ogullarini canim.Darisi tum isteyenlere insallah.
Gozunuzaydin,ne de guzel anlatmissin Silacim.senin ameliyat gununde ben hastanedeyken hep aklimdaydiniz mehtapla sen.herseyin guzel gectigine sevindim.Allah anali-babali buyutsun ogullarini canim.Darisi tum isteyenlere insallah.