• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erenime Kavusma Hikayem :)

SILA_M

Can Oğluslarım :)
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
4.305
761
448
41
Hic aklimda yokken birden yuregime tekrar anne olma özlemi dustu esime hep derdim daha erken diye oda sen ne zaman istersen derdi ve bigun yuregimdeki özlem dile dokuldu dedim esime artik yeniden anne olmak istiyorum.
Ramazan ayiydi o ay biraktik korunmayi ben 4-5 sonra beklerken mujdeli haberi beklerken oglum bizi hic bekletmedi korunmayi biraktigimiz ay hamile kalmistim.

Reglm im 1 gun gecti icim ciz etti acaba mi dedim ama hemen kaptirmakta istemiyodum kendimi ve 3 uncu gecikme gununde mertimle eczaneye gittik hemen 2 tane test aldim 1 tanesine guvenemezdim 2 kez yapip garantilemeliydim isimi.

Eve geldim hemen wc ye attim kendimi ellerim öyle titriyoduki anlatamam o anki duygularimi ve sonuc pozitif.
Hemen cikar cikmaz mertime sarildim esim uyuyodu onu öyle bi uyandirmam varki uyan ben hamileyim diye bagira bagira esim kendine gelmeden hamilelik haberini aldi sonra cigliklar gozyaslarina dokuldu hungur hungur agliyodumm o dun benim icin ikinci baslangic gunumdu.

Vee tam 38 hafta 5 inci gunde erenimin dunyaya gelebilecegi haberini aldim doktorumdan.2 hafta önce ögrenmistim o 2 hafta ne zor gecti sizde biliyosunuz zaten.

Sonunda geldi catti zaman gece 1 de zorla dalmisim uykuya ve saat 4 buckta gözlerimi geri actim sanki saatlerdir uyku uyumus gibi iyi hissediyodum kendimi.

Erenimin son kez cirpinislari hissetmek istedim icimde inanamiyodum bikac saat sonra onun kollarimda olucana .
Hastaneye cagrilma saati yaklastiginda esimi uyandirdim sasirdi beni hazir asker gibi karsisinda cin gibi gozlerle gorunce .

Hazirlandik ve ciktik hemsire karsiladi bizi hemen hosgeldiniz ilk dogum sizin hemen sizi ameliyata hazirlayalim dedi.Öyle cok heycanliydimki kalbim duracak gibi carpiyodu.
Ameliyat onlugunu esim giydirdi hemsire geldi hazirsaniz yataga yatin gotureyim dedi bende dedim yuruyerek gitsem olmazmi hemsire guldu ve gezmeye degil ameliyathaneye gidiyoruz dedi :)
Yattim esim yatagin bi ucunda bi ucunda hemsire goturuyolardi beni sanki gezmeye gidiyomusum gibi esimle konusa konusa gittim.
Kapinin onune geldik esime siz bekleyin biz hersey hazir oldugu zaman sizi iceri alicaz dediler buruldum saniyodumki o her anda yanimda olabilir ama hazirlik asamasinda almiyolarmis malesef.
Esim soyluyo sen icerdeyken beklemek mahfetti beni diyee kiyamam mahfolmus beklerken gercektenn beklemek en zoru olsa gerek.
Sonunda hazirdim koluma serum almam icin igneler takildi tansiyonum kalp atislarim herseyim kontrol altindaydi sirt ustu yatttigim icin erenim durmadan kimildiyodu o hareket ettikce bende iyice heycan basiyodu.
Anestezi uzmanim geldi kisaca tekrar anlatti öyle cok eli hafiftiki bitti dediginde sasirdim igneyi hissetmedim bilee hic igne yaptinizmi dedim evet bitti simdi bayaklarini sicaklik basicak ve uyusucaksin dedi.
Gercektende birden gogsumden alt tarafi alev gibi yanmaya basladi ayagimin ucuna kadar sicaklik vardi ve sonrasinda hissetmiyodum artik hicbisey.
Cok kotu bi duydu yarimini hissetmemek rabbim kimseye gercegini yasatmasin bikac saatliginede olsa yasamak zordu gercekten.
Önumu kapattilar ve sonunda askim gekmis yanima elini yuzunu kapatmislar taniyamadim yesil onluklerle onu bi baktim gulumseye gozlerle yanimda onunn yanimda oldugunu bilmek cok iyi hissettirmisti kendimi bana.
Doktorum basliyoruz dedi ve aradan 5 dk gecmeden bi ciglik duydumki erenim nasi bagiriyo anlatamam o an gozlerim doldu esim durmadan gozyaslarimi siliyo dogdu erenimiz diyo.
Hemen yan odaya aldilar onu 5 dk sonra getircez dediler bu arada benim ameliyatim devam ediyo ama ben hic farkinda degilim tabi.
Vee melegimk getirdiler gozlerini acmis bana bakiyodu yanagima degdirdiler yanagini kokladim mis kokusunu esim hemen kucagina aldi ameliyathane sogut oldugu icin goturmemiz gerek dediler ve gitti erenim.
Esimde bende bebekle gitsem olurmu dedi mahsun bi sesle bende git aslim tabi oglumuzu yanliz birakma dedim resmen ayaklari poppsuna vura vura gitti hemen oda oglumla.
Artik bende Hemen ameliyat bitsin ve erenime kavusim istiyodum artik ki uzun surmedide 20 dk sonra falan cikardilar beni ameliyathaneden.
Bi odaya aldilar ayaklarini azcik hissetmeye basla odana goturcez dediler.
Öyle cok hirsliydimki ayaklarimi oynatiyodum ama yok olmuyodu birden azicik oynattigmi hissettim hemen hemsireye gosterdim guldu anlasilan beklemek istemiyosun tamam odana gidelim dedi.
Kapidan cikarken yine aslim bekliyodu beni beni gordu gulumsedik dedim erenim nerde giyindi suslendi seni bekliyo annesi dedi odama giderken esimde erenimi almaya gitti.
Odama geldim 5 dk sonra geldi minik prensim o an dunyalar benim oldu iste artik yanimdaydi ve rabbim bizi ayirmadigi surece hic ayrilmicaktim oglumdann .

Simdi sizlere bunlari yazarken ayni ani yine yasadim ne guzelmis anne olmak ne guzelmiss kanindan canimdan bi parcayi ellerinle buyutmek.

Rabbime binlerce kez sukurler olsunn saglikli 2 tane evlat nasip ettigi icin bana darisi tum isteyenler insallahh :Saruboceq:

Son düzenleme:
ay canım tam yatıcaktım ne var diye bakim dedim allahım hiç ayırmasın sizi ne güzel o heyecanını banada yasattın gözlerim doldu inan saglık mutluluık sizlerin olsun allahım bu güzelligi yasatmiş darısı bizlere inşallah zemuszemus

Sılammmm canımmmmm
Kısa süredir tanıyorum seni ama şu yazdıklarını okurken sanki çocukluk arkadaşımlaymışım gibi hissettim.
Biz çok şanslı insanlarız gerçekten. Ne kadar sıkıntı yaşarsak yaşayalım 9 ay boyunca bebeklerimizin karnımızda olmasını bilmek, onları hissetmek çok büyük bir lütuf...
Allahım kuzuların ve eşinle mutlu ve sağlıklı bir ömür versin...

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın inşallah...

ayyyy canım benim okurken benim bile gözlerimden aktı gitti. allahım analı babalı büyütsün sağlıcakla bir ömür boyu sizleri birbirinizden ayırmasın canım.

gerçekten bizler çok şanslıyız rabbimin bu duyguyu bize yaşattığı için. darısı bizim doğum hikayelerimizi yazmaya. rabbim tüm isteyenlerede nasip eder inşallahhhh

Ayy canım benim ne güzel.Allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.En kısa sürde biz bekleyenlerede Allah bebişlerini kucaklarına vermeyi nasip eder.:emir_bebek:opuyorumnanaktan

oyle gusel anlatmıssın kı gozlerımın onune geldı hep aglıyorum allah senı cocukların dan ayırmasın hep bırlıkte we cok mutlu olun

sılacım çok tebrik ediyorum.allah sağlıklı,mutlu bir ömür birlikde olmanızı diliyorum,kaç gündür açtığımda aklım sendeydi,sürekli geldinmi diye baktım,bu sabah güzel yazını okuyunca çok duygulandım.

sılamm,canımm,
güzel yürekli güzel anne,
allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
mertimle,erenimle ve eşinle birlikte uzuuuun ve çook mutlu bir ömrünüz olsun inşallah..
son bir ay-bir hafta-bir gün diye gün sayarken bak 5.günlük oldu bile damadım:)

herşey hep gönlüne göre olsun..

seni çok seviyoruz
dünürün ve gelininden kucak dolusu öpücükleropuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

adaşım allahım çocuklarınla ve eşinle bir ömür boyu mutluluk en önemlisi huzur dolu bi yaşam sürmek nasip etsin herkesin dedigi gibi darısı benim gibi gün sayanlara

canım duygulandırdın beni nekadar güzel yazmışsı sanki senin yerine benn yaşadım allaheşinle ve çocuklarınla sağlıklı güzel bir ömür boyu mutluluklar diliyorum , allah herkesede yaşatsın inş böyle güzel bir duyguyu

canım tebrık ederım rabbım uzun omurler versın cocuklarına.
onlarla beraber guzel bır yasam gecırmenı dılıyorum

Canım allah analı babalı büyütsün, mutluluğunuz daimolsun inşallah :)darısı bizlerin başına :D

Sılacım okadar güzel anlatmışsınki duygularını ağlammak için zor tuttum kendimi....
ALLAH analı bablı büyütsün ereninle mertinle ve eşinle kocaman bi aile oldunuz ne kdar güzel opuyorumnanaktan yeniden tebrik ediyorum canım seni ..
ıçteliğin ve samimiyetin yazınada yansımış..ınşallah herşey istediğin gibi olur...

Çok güzel yaa. İçim bir tuhaf oldu okurken. Küçücük bir prensin daha oldu. Allah ailenizi korusun canım.

sıla sat arkadaşım benim gözünaydın canım bebişine kavuşmuşun şimdi miniciktir yavruşun bizimki büyüdü ya allah analı babalı büyütsün canım

sılam canım benim Allah çocuklarını sana bağışlasın hikayelerinizi okuyunca sabırsılanıyor insan bizde yavrularımızı almak istiyoruz kucağımıza Allahım olmayanlarada versin inş.

Cok tesekkur ederim canlarimm opuyorumnanaktan

Rabbim insallah en kisa zamanda tüm hamis annelere ve anne olmak isteyen herkese nasip etsin insallahh :Saruboceq:

Back