eren paşamın mevlüt daveti

fenerbahcemine84

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.356
7
356
[

ben levent ve eminenin ilk aşk meyvesiyim.:asigim:
annem ve babam bana sahip oldukları için çok çok şükrediyor.
annemin ve babamın çok sevdiği siz arkadaşları için mevlütümüz yapılacaktır.şutarafagitti
aile kalabalıklığımız ve komşu etrafımız için evimizde 2mevlüt yapıcaz gelirseniz çok çok sevinirimm:ecrin_bebek:

1.mevlütümüz Rabbim nasip kısmet ederse 20/12/2008 cumartesi saat 13/30da evimizde olcak
2..mevlütümüz Rabbim nasip kısmet ederse 27/12/2008cumartesi saat 13/30da evimizde olcak

Eğer gelirseniz ağlamadan kucağınızda yatıcağıma ve beni öpüp koklamanıza izin verir üstünüze başınıza kusmam
Benden duymuş olmayın ama eğer gelirseniz annem herkese buzdolabı süsü ve tesbih dağıtıcak:mymeka:
adresimiz/izmit KOCAELİ
gelme niyetine girerseniz annemi arayın size yardımcı olacaktır
not :annem bana sahip olduktan sonra çok konuşmaya başladı yanınızda kulaklarınızı tıkamak için bişey getirseniz tam süper olurbenden söylemesi
benim söylediğimi sakın söylemeyin lütfeeeeeeeeeen
yoksa annem bana kızar
şaka bir yana siz sevdiklerimi bu önemli günlerde yanımda görürsem çok çok mutlu olurum
gelmek isteyen teyzeleri özelime msj atarsanız haberleşelimyerimsenibena.s.

Allaha emanet olun[/COLOR

ayy arkadaşım eren bende gelmeyi çok isterdim ama malum yarın doğucam daha daha 20 miz bile çıkmıyo o tarihte annem banada mevlüt yapıcak aa oda aldı buzdolabı süsü üzerinede HOŞGELDİN EYMEN.. yazdı.. hatta hala yazılarını nazar boncuğuyla tutturmakla meşgul ahh bi doğsam sağ sağlim dünyalar annemle babamın olcak eminim...

Ben de gelmeyı çok ısterdım ama yol uzak yollar da doğurmak var bı de ama gelemezsek bıle dualarımız hep senın ve bebeğinle canım

Eren merhaba arkadaşım. Aslında ben de gelmek isterim. Çünkü benim annem çok tembel. Değil bana, abime bile mevlüt yapmamış. Ben hem doğdum hem de sünnet oldum yine de bi mevlüt yapmıyor. Allahtan anneannem var da beni sürekli okuyor. Oda olmasa ne yaparım bilmem. Sizin oradaki teyzelere fısılda da benim için de okusunlar olur mu. Bu tembel annem üşenir de beni size getirmez çünkü. Ben şimdiden sana hayırlı mevlütler diliyorum arkadaşım.
Ali Erk Kurtuluş :ecrin_bebek:

anaa ben doğurmazsam gelirim kız:) hahaha iyicene geyik oldum ben Allah sonumu hayreylesin yahu:)

kız delü gelsene yaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
eşine söyle ne olur kız biz seni alırızda bırakırızda :)
canım benim yaaaaaa kadınlar klübünü temsilen gelsene:1hug:a.s.
bacım ciddiyim yaaaaa hem tesbihini ve buzdolabı süsümüzüde alırsın hihoyyyt

canım yaa hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün aa bu arada hemşeriyiz bende gebzeliyim silivriye gelin gittim erencin iyiki dogdun allah kabul etsin mevlütünüde benimde oglum olcak ocak1 gibi ege

eren pasa annen sana cicili bicili mevlut kıyafeti de giydirir simdi... soyle annene teyzelerim gelemeseler de, gelmiş kadar oldular benim mevlutte çekilmiş yakışıklı fotoğraflarımı görmek istiyorlarmış de e mi canım...

eminecim Allah kabul eylesin mevlüdünüzü ,şahsen orada olamasamda kalben kızımla yanınızda olacağımızdan emin olabilirsin canım..
dualarınızda bizide anımsarsanız inanın çok mutlu oluruz...
tkrar Allah kabul eylesin mevlüdün hayırlara vesile olsun inşallah....

anam pztesi doğurmazsam gelirim diycem ama herhalde ayın 20 sine kadar da bekletmez beni bu doktor.. dövse yeridir artık:) keşke gelebilsem valla, o kadar çok isterim ki.. :teselli:

kızlar oğlumun mevlütünde içimde hiçbişey kalmasın istiyorum ne istersem yapcam yaptırcam şımarcam neler neler.hihoyyytlülülülülülü
hatta güzel bi elbise almak istiyorum hafif kendim makyaj yapcam zaten kendimi maşllah güzel buluyorum anne olduğumdan beri :)
tesbih olayı kesinleşmedi eşim biraz pahalı olur diyo ama istersem kırmaz canım kocam beni :asigim:
ayrıca istanbuldan arkadaşlarım benim için servis kaldırcaklar:)):teytey::dance:
çok mutluyum.rabbim mutluluğğumuzu daim etsin inş
kızlar maşllah süphanallah deyin haaaa

canım herşey gönlünün istediği gibi olsun inşallah...
bende oğluşuma mevlüt yaparken çok özenmiştim herşey kusursuz olsun diye ....kızımada inşallah 40 mevlüdü okutmayı düşünüyorum...

eminem
Allah gönlüne göre versin.. eren paşa ve eşinle bir ömür mutluluk içinde yaşayın inşallah.. yaptır kız her istediğini, içinde kalmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…