Erdoğan'ın talebini kabul etmediler

Saraylim

Vazgec gonul.. Vazgec sesini duyan yok
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
6.954
19.360
Muhammed Ali'nin cenaze töreninde konuşturulma izni verilmeyen Erdoğan bir şok daha yaşadı.

12561e263c70cad9_480x270.jpg

Muhammed Ali son yolculuğuna uğurlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhammed Ali'nin cenaze töreninde, Erdoğan'ın Kabe örtüsünün bir parçasını tabutun üzerine koymak istediği, 'Biz sonra koyarız' diye alınmasını hoş karşılamadığı öne sürüldü.

GÖRMEZ'İN KUR'AN OKUTULMADI

Ayrıca Erdoğan'ın ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in Kuran-ı Kerim okuma isteğinin geri çevrildiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu gelişmeler üzerine programını yarıda keserek dönme kararı aldığı ifade edildi.

KORUMALAR ARASINDA TARTIŞMA

Bu arada, cenaze namazı sırasında Amerikalı ve Türk korumalar arasında hafif bir sürtüşme yaşandı.

Erdoğan ABD ziyaretini yarıda kesti
http://www.gercekgundem.com/dunya/213488/erdoganin-talebini-kabul-etmediler

Bir cocuk gibi azarlanmadigi kalmis.. Yeter, gor artik, dunyadaki sayginligini da bitirdin. Amerikada herkes senle Reza Zarrab'i konusuyor, paralel deyip gecistirdigin, yargi yollarini kapattigin 17 aralik herkesin dilinde.. Turkiyeye gomdun sandin ama taa Amerikalardan fiskiriyor. Her dakika bir Israile, bir Merkele, bir Putine, bir de hic bir malzemen kalmadiginda kadina olan saldirilarin, atarlanmalarin kimsenin gozunden kacmiyor, once seni bitiriyor, anla..

Dunyanin dilindesin, adina hakaret yarismalari aciliyor. Bunlardan onda birine bir Japon kendini yirminci kattan asagi harakiri yaparak birakirdi. Olumu garantili olsun diye.. Son kalan onurunu kurtarmak icin.. Yeter, kendinle beraber Turkiyeyi de daha fazla bataga cekmeden artik istifa et!

Daha duracağı durağa çok var.
Malum hedef 2023 :işsiz:

Maalesef 2023'ü görürsek o zamanda duracağını pek sanmıyorum.
Merak ediyorum. Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı o cenazede hangi sıfatla bulundu?
Bakan sıfatıyla mı? Erdoğanın damadı sıfatıyla mı?
Bakan sıfatıysa onun yerine gençlik ve spor bakanının olması gerekmez mi :olamaz:

Maalesef 2023'ü görürsek o zamanda duracağını pek sanmıyorum.
Merak ediyorum. Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanının o cenazede hangi sıfatla bulundu?
Bakan sıfatıyla mı? Erdoğanın damadı sıfatıyla mı?
Bakan sıfatıysa onun yerine gençlik ve spor bakanının olması gerekmez mi :olamaz:
Bu kadar ince düşünme üşütürsün :deli:

Hazır uçak kalkmışken "damat"efendide gitmiş işte :KK53:

X