Allah Allah ben kumandayı baksam baksam görüpte anlamlandıramazdım, kumanda işte, Diji'nin kumandası böyle mi oluyormuş, pek cahilim.
Ben dosyalara odaklanmıştım, dedim bizim sitedeki davaların dosyası olmasın
Birde C.başkanlığı forsunun orda niye perde var, Gümüşlük mü diyorlar o niye o kadar küçük onlara takıldım
Ama mavi dosyalarla uyumlu bir renkvalla benim direk dikkatimi çekti, ahşap ve altın varak konseptine uymuyor, fotodaki garipliği bulunuz deseler kumanda derim
Ama mavi dosyalarla uyumlu bir renk
Cidden benim dikkatimi çekmezdi çerçeve içine alıp Göze sokarcasına reklam yapmasalar, ben böyle altın varaklı, gayet kasvetli soğuk dekorasyonları gümüşlükler, konsollar, yerlere kadar püsküllü perdeleri sevmediğim için ilk onlara gözüm takılıyor, yer Saray olduğu için bu dekorasyon normal ama evime sokmayacağım şeyler olduğundan bakınca direkt kapatasım geliyor
o gümüşlüğü de sil sil önünü alamazsın çok toz toplar o
Türk ev hanımı yorumu
Aaa ne güzel veya çok çirkin demekten önce temizliği zordur zor
yok o klasik ev hanımı ben değilim
evime gelmeden bir ay önce randevu alın plisss
He dijitürkünü iptal ettirenlere karşı reklam mı yaptı acaba nasılda dikkat çekiyor renkli renkli
Randevu defterinize bakınız eğer evinizde altın varaklı bardak gümüşlük tam gözümün carpıcağı noktada olmazsa kat-i suretle o eve ayak basmicimmmmm
Yüze kadar sayoyorum ama pek fayda etmiyoray öyle deme dur, konuyu eğlenelim diye açtım, biliyosun sitede buluttan nem kapanlar var, erdoğana bişey demiyoz arkadaşlar sakin olun, derin nefes alarak 10 kadar sayın, yanlış alarm
Yüze kadar sayoyorum ama pek fayda etmiyor
canım inanır mısın evlenirken aldığım gümüşlüğü 1 sene sonra sattım ben, pişman değilim
zaten cebren ve hile ile annem tarafından aldırılmıştı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?