• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın masasında dikkat çeken detay

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Erdoğan'ın masasında dikkat çeken detay
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı kabul etti.
Sitene Ekle
erdogan-in-masasinda-dikkat-ceken-detay-6159699.Jpeg

Görüşmenin basına dağıtılan fotoğrafında Erdoğan'ın masasındaki Digitürk kumandası dikkat çekti.

fft16_mf6159698.Jpeg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ayrıca Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla da ayrı ayrı görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, söz konusu görüşmeleri olağan günü olan Perşembe yerine yaşanan olağanüstü gelişmeler nedeniyle Pazartesi yapacak olması dikkat çekti.
http://www.milliyet.com.tr/erdogan-in-masasinda-dikkat-ceken/siyaset/detay/2130983/default.htm

Reisim Digiturk kullanıyorrrr bende almalıyımmmmm abonelikten çıkmamalıyımmm :D

Allah Allah ben kumandayı baksam baksam görüpte anlamlandıramazdım, kumanda işte, Diji'nin kumandası böyle mi oluyormuş, pek cahilim.
Ben dosyalara odaklanmıştım, dedim bizim sitedeki davaların dosyası olmasın:KK70:
Birde C.başkanlığı forsunun orda niye perde var, Gümüşlük mü diyorlar o niye o kadar küçük onlara takıldımo_O

Allah Allah ben kumandayı baksam baksam görüpte anlamlandıramazdım, kumanda işte, Diji'nin kumandası böyle mi oluyormuş, pek cahilim.
Ben dosyalara odaklanmıştım, dedim bizim sitedeki davaların dosyası olmasın:KK70:
Birde C.başkanlığı forsunun orda niye perde var, Gümüşlük mü diyorlar o niye o kadar küçük onlara takıldımo_O

valla benim direk dikkatimi çekti, ahşap ve altın varak konseptine uymuyor, fotodaki garipliği bulunuz deseler kumanda derim:KK48::KK48:

valla benim direk dikkatimi çekti, ahşap ve altın varak konseptine uymuyor, fotodaki garipliği bulunuz deseler kumanda derim:KK48::KK48:
Ama mavi dosyalarla uyumlu bir renk:KK14:
Cidden benim dikkatimi çekmezdi çerçeve içine alıp Göze sokarcasına reklam yapmasalar, ben böyle altın varaklı, gayet kasvetli soğuk dekorasyonları gümüşlükler, konsollar, yerlere kadar püsküllü perdeleri sevmediğim için ilk onlara gözüm takılıyor, yer Saray olduğu için bu dekorasyon normal ama evime sokmayacağım şeyler olduğundan bakınca direkt kapatasım geliyor:KK70:

Ama mavi dosyalarla uyumlu bir renk:KK14:
Cidden benim dikkatimi çekmezdi çerçeve içine alıp Göze sokarcasına reklam yapmasalar, ben böyle altın varaklı, gayet kasvetli soğuk dekorasyonları gümüşlükler, konsollar, yerlere kadar püsküllü perdeleri sevmediğim için ilk onlara gözüm takılıyor, yer Saray olduğu için bu dekorasyon normal ama evime sokmayacağım şeyler olduğundan bakınca direkt kapatasım geliyor:KK70:

zaten mavi dosya da dikkatimi çekti, siyah olaydı iyiydi:KK48:

He dijitürkünü iptal ettirenlere karşı reklam mı yaptı acaba nasılda dikkat çekiyor renkli renkli

yok o klasik ev hanımı ben değilim:KK70::KK70:
evime gelmeden bir ay önce randevu alın plisss:KK70::KK70::KK70:

Randevu defterinize bakınız eğer evinizde altın varaklı bardak gümüşlük tam gözümün carpıcağı noktada olmazsa kat-i suretle o eve ayak basmicimmmmm :D :D

He dijitürkünü iptal ettirenlere karşı reklam mı yaptı acaba nasılda dikkat çekiyor renkli renkli

ay öyle deme dur, konuyu eğlenelim diye açtım, biliyosun sitede buluttan nem kapanlar var, erdoğana bişey demiyoz arkadaşlar sakin olun, derin nefes alarak 10 kadar sayın, yanlış alarm:confused::confused::confused::confused::confused:

Randevu defterinize bakınız eğer evinizde altın varaklı bardak gümüşlük tam gözümün carpıcağı noktada olmazsa kat-i suretle o eve ayak basmicimmmmm :KK70: :KK70:

canım inanır mısın evlenirken aldığım gümüşlüğü 1 sene sonra sattım ben, pişman değilim:KK70::KK70::KK70:
zaten cebren ve hile ile annem tarafından aldırılmıştı bana:KK48::KK48:

canım inanır mısın evlenirken aldığım gümüşlüğü 1 sene sonra sattım ben, pişman değilim:KK70::KK70::KK70:
zaten cebren ve hile ile annem tarafından aldırılmıştı bana:KK48::KK48:

Gelemem o eve klasım sarsılır burjuvayım ben :D :D

Benim annemde çeyiz düzüyor..
Düz düz zaten sen kullanırsın onları diyorum bende çünkü modası geçer bende anneme veririm.. :KK53:
Çakaaaaalll kendine yatırım yapıyor :D :D

Back
X