Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tayip erdogan lidetimiz kimse yikamaz onu bir diyim var simdilerde adnan menderesi astiniz ozali oldurdunuz tayibi yedirmeyiz
Tamam tamam heyecan yapma bak kelimeleri yanlış yazmışsın laf yetiştircem diye
Tayip erdogan lidetimiz kimse yikamaz onu bir diyim var simdilerde adnan menderesi astiniz ozali oldurdunuz tayibi yedirmeyiz
Erdoganin ornek aldigi kisi Abdulhamid'tir.
Lakin erdogan tarihini duzgun bir sekilde arastirip,
Abdulhamidin o zamanki yaptigi hatalari yapmadigi icin guclu bir Turkiyeyi bu gunlere getirebildi.
Simdi diyeceksiniz Turkiyenin neresi guclu.
Ben yasadigim ve gezdigim, Avrupa ulkelerini gordukce Memleketin ne kadar ilerledigini apacik gorebiliyorum.
Avrupada bir cok ulkede ciddi bir kriz var, ama insanlari bildigin koyun surusu gibi.
Ogrenci burslarini kesmelerine ramak kaldi, sigortalar felan tavan yapti.
Amma velakin keske daha iyi bir muhalefetimiz olsa,
bence en buyuk eksigimiz muhalefetteki insanlarin kalitesinin olmamasidir.
Planlarla gelsinler, projelerle gelsinler. Icraate gececek projelere kostek olmak yerine,
kendileri yeni seylerle gelip ulkemizin gelismesinde ilerlemesinde bir katkida bulunsalar,
Asil o zaman dunyayi ayagi kaldirirdik.
Abdülhamid'in ruhu şad olsun.Büyük adamdı.Osmanlı'nın çöküşüne ramak kaldığı günlerde bile Yahudi devleti kurmak için kendisine para teklif edenlere de toprak satmasını isteyenlere de ağzının payını verip geri çevirmiştir. Abdülhamid üzerine çok şey okudum ama malesef ben sizin gibi düşünmüyorum.Hataları yok muydu elbette vardı peygamber değil sonuçta. Ama kıyas çok yanlış.
Abdulhamidin hayata geciremedigi projeleri Erdogan hayata gecirmeye basladi.
Marmaray, kabatas-taksim Funikuler projesi, hatta kanal istanbulda Abdulhamidin projelerinden bitanesi,
zamanla o projede hayata gecer ve Istanbul bogazindan Ingilizlerin yaptigi yuzlerce dolar kâr'i biz yapmaya baslariz.
Karakter yonunden kesinlikle karsilastiramam, ikisi bambaska bir insan ama hedef ayni.
Hedef Turk milletinin refahi, Akparti iktidara gelmeden once memleketin ne halde oldugunu gercekten unutmus olan insanlar var.
Adamlar 4 yilda bolu tunelini tamamlayamayip patates deposu yapsak acziyetindeydi.
Bizde bugunku muhalefet, hukumet dusmesi icin memleketi acimadan ekonomik krizin dibine surukler.
Halbuki eme yarar projelerle gelseler belki bir sans yapabilirler gelecek secimlerde.