• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın kaderi tarihteki hangi lidere benziyor

ayrıca bir sanat tarihçi olarak tarih bilgim oldukça fazladır. ibranı kelimesinide bilirim.az okumadım,ikonografi derslerimde... iyiydimde o derste. :)

Son düzenleme:
musevilik ve yahudilik arasındaki fark şöyle çook ama çok basit bir şekilde açıklanabilir;

musevi bir türk olabilir, hatta vardır, fakat yahudi bir türk olamaz...yeterince açık olmuştur umarım...

vay anasını diyesi geliyor bazen insanın..Hitler konusunu derinlemesine bilemem, bilgim bana öğretilenle(!) sınırlı, araştırmalı...amma velakin boşa okuyormuşuz, araştırıyormuşuz, tezler yazıyormuşuz arkadaş diyesim geliyor bazen, gerçekler bambaşkaymış...

neyse ben mavi hapı seçip kendi gerçekliğimde, dinginliğimde yaşamayı tercih edeceğim sanırsam ....

Ekonomik cevreler onun kaybetmesine izin vermeyecekler

Hitler aslında ölmedi yaşıyor :60:
Hitlere yahudi diyenler : Kafanız güelmiş güle güle kullanın.
Şimdi moda Amerikanın oyunları o zamanda İngiliz oyunları varmış bak bak bak yazık oldu desenize Hitlere :ssz:

Yahudiler kavimdir,ırktır,israiloğulları diye geçer,ibrani ırkı olarak geçmez
aynı zamanda da Yahudilik ,Yahudilere gelmiş bir dindir...
bende bunu söylemeden geçemedim...

Tayip erdogan lidetimiz kimse yikamaz onu bir diyim var simdilerde adnan menderesi astiniz ozali oldurdunuz tayibi yedirmeyiz

Tayip erdogan lidetimiz kimse yikamaz onu bir diyim var simdilerde adnan menderesi astiniz ozali oldurdunuz tayibi yedirmeyiz

Tamam tamam heyecan yapma bak kelimeleri yanlış yazmışsın laf yetiştircem diye :1:

biz de onu yemeyiz zaten, midemize oturur, 6 ay da kira vermez boylesi.. Hem zaten islamda bazi seyleri yemek haram. Gargara yapar tukurur atariz.. :27:

Erdoganin ornek aldigi kisi Abdulhamid'tir.
Lakin erdogan tarihini duzgun bir sekilde arastirip,
Abdulhamidin o zamanki yaptigi hatalari yapmadigi icin guclu bir Turkiyeyi bu gunlere getirebildi.

Simdi diyeceksiniz Turkiyenin neresi guclu.
Ben yasadigim ve gezdigim, Avrupa ulkelerini gordukce Memleketin ne kadar ilerledigini apacik gorebiliyorum.
Avrupada bir cok ulkede ciddi bir kriz var, ama insanlari bildigin koyun surusu gibi.
Ogrenci burslarini kesmelerine ramak kaldi, sigortalar felan tavan yapti.
Amma velakin keske daha iyi bir muhalefetimiz olsa,
bence en buyuk eksigimiz muhalefetteki insanlarin kalitesinin olmamasidir.
Planlarla gelsinler, projelerle gelsinler. Icraate gececek projelere kostek olmak yerine,
kendileri yeni seylerle gelip ulkemizin gelismesinde ilerlemesinde bir katkida bulunsalar,
Asil o zaman dunyayi ayagi kaldirirdik.

Abdülhamid'in ruhu şad olsun.Büyük adamdı.Osmanlı'nın çöküşüne ramak kaldığı günlerde bile Yahudi devleti kurmak için kendisine para teklif edenlere de toprak satmasını isteyenlere de ağzının payını verip geri çevirmiştir. Abdülhamid üzerine çok şey okudum ama malesef ben sizin gibi düşünmüyorum.Hataları yok muydu elbette vardı peygamber değil sonuçta.:31: Ama kıyas çok yanlış.:31:

Onu yedirmeyiz,bunu yedirmeyiz...Merak etmeyin yiyecek ekmeğimiz var çok şükür,onu da elimizden almazlarsa...:ssz:

Abdülhamid'in ruhu şad olsun.Büyük adamdı.Osmanlı'nın çöküşüne ramak kaldığı günlerde bile Yahudi devleti kurmak için kendisine para teklif edenlere de toprak satmasını isteyenlere de ağzının payını verip geri çevirmiştir. Abdülhamid üzerine çok şey okudum ama malesef ben sizin gibi düşünmüyorum.Hataları yok muydu elbette vardı peygamber değil sonuçta.:31: Ama kıyas çok yanlış.:31:

Abdulhamidin hayata geciremedigi projeleri Erdogan hayata gecirmeye basladi.
Marmaray, kabatas-taksim Funikuler projesi, hatta kanal istanbulda Abdulhamidin projelerinden bitanesi,
zamanla o projede hayata gecer ve Istanbul bogazindan Ingilizlerin yaptigi yuzlerce dolar kâr'i biz yapmaya baslariz.
Karakter yonunden kesinlikle karsilastiramam, ikisi bambaska bir insan ama hedef ayni.
Hedef Turk milletinin refahi, Akparti iktidara gelmeden once memleketin ne halde oldugunu gercekten unutmus olan insanlar var.
Adamlar 4 yilda bolu tunelini tamamlayamayip patates deposu yapsak acziyetindeydi.
Bizde bugunku muhalefet, hukumet dusmesi icin memleketi acimadan ekonomik krizin dibine surukler.
Halbuki eme yarar projelerle gelseler belki bir sans yapabilirler gelecek secimlerde.

Abdulhamidin hayata geciremedigi projeleri Erdogan hayata gecirmeye basladi.
Marmaray, kabatas-taksim Funikuler projesi, hatta kanal istanbulda Abdulhamidin projelerinden bitanesi,
zamanla o projede hayata gecer ve Istanbul bogazindan Ingilizlerin yaptigi yuzlerce dolar kâr'i biz yapmaya baslariz.
Karakter yonunden kesinlikle karsilastiramam, ikisi bambaska bir insan ama hedef ayni.
Hedef Turk milletinin refahi, Akparti iktidara gelmeden once memleketin ne halde oldugunu gercekten unutmus olan insanlar var.
Adamlar 4 yilda bolu tunelini tamamlayamayip patates deposu yapsak acziyetindeydi.
Bizde bugunku muhalefet, hukumet dusmesi icin memleketi acimadan ekonomik krizin dibine surukler.
Halbuki eme yarar projelerle gelseler belki bir sans yapabilirler gelecek secimlerde.

muhalefet yok bu konuda size sonuna kadar katılıyorum..bırakın muhalefeti adam yok...koyunun olmadığı yerde de keçi kendisini abdurrahman çelebi zannediyor...ama icraatler konusunda kıyaslarken Abdülhamit in elindeki imkanlarla günümüz imkanlarını karşılaştırıp yorum yapmak gerek...bir de bunu daha önce birilerine de sormuştum size de sormak istedim kanal İstanbul ile nasıl kar yapacağımızı biraz açıklar mısınız?? ben hala tam çözebilmiş değilim...bunu tüm samimiyetimle, cidden soruyorum hiç bir ima yok...

bu arada hükümetin düşmesi konusunda da katılıyorum size ülkeyi kaosa sürükler

bütün bunları başbakanı sevmeyenlermi yaptı..

Yaw he he :)
bir ekleme yapmadan duramayacağım. adıyla hitap etmeyin dersiniz bizlere siz sevenler.
ama siz adıyla hitap edersiniz. bakın ben etmedim siz ettiniz:)).

Son düzenleme:
başbakan BOP projesiyle hoh hoooyt diye ortaya çıktığında, 1 mart tezkeresini geçirmeye çalıştığında, ırak savaşı sırasında, sonrasında kaddafiyi arkasından bıçakladığında, esada sırtını çevirdiğinde "zahide uçar" "sonun bu liderler gibi olacak başbakan, zira senin gibi liderlerin son kullanma tarihlerini amerika belirliyor, ürününün üzerinde yazar, ama sen bilmezsin" minvalinden yazıları olmuştu.

kendi adamı cüneyt zapsu, daha akp iktidarının başlarında, erdoğan için amerikaya "deliğe süpürmeyin, kullanın" dediği bütün arşivlerde duruyor.

Bazılarına şiddetle günde 3 doz Banu Avar terapisi öneriyorum.Kendilerine gelirler.Niyetim iyi görebilene...Görmek isteyene...

Bir millet olarak başımıza ne geliyorsa her şeyi sanki yaşamış gibi iddia ederek 'o öyle ama!' dediğimiz için geliyor... :31:
Kavgam kitabı Almanya'da ve Türkiye'de yasaklandı. Sebebi yahudi düşmanlığını açıkça aşılaması. Bakın dikkat edin yahudiliğe sempatizanlık üretmek değil, düşmanlık aşılamak. :emir_bebek:
Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana küfredeceksiniz. (Adolf Hitler)
Bu söz ona ait kaldı ki adam yahudi olacak ya dimi...
Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür.Hayal gücü ise her yere demiş Albert Einstein ama herşeyi de illuminatiye bağlamak, her taşın altından işte bunlar hep illuminati demek:24: Lütfen arkadaşlar... :27: Mantık içi hayal kuralım da komik duruma düşmeyelim. :31:

Ooo oda birşey mi bende başbakanın ruhuyum.
:51:
Hayal'in dediği Kavgam kitabını okudum , bu adamın yahudileri sevme ihtimali benim başbakanın ruhu olma ihtimalim kadar .

Ayrıca bilmişliğin de bir sınır olmalı , biraz oku araştır yazmadan önce değil mi ? Hep bir atıp tutma .

'' Yahudi , yahudilik ırkına mensup insandır.musevi ise musevilik dinine mensup insandır.musevilik çoğu yerde yahudilik olarak da geçer ama karıştırmayın yahudilik ırktır.Musevilik bir dindir, musa'nın peşinden gidenler anlamına gelir
Yahudilik ise bir ırkın ismidir, yakup'un soyundan gelenleri ifade eder. museviler Musa peygamber'in naklettiği kurallara göre yaşarken yahudiler bu dini kendi emelleri uğruna değiştirip siyasallaştıran ve kendilerine özel insanlar güruhu olarak addeden ırktır. yahudilerin neredeyse tamamı musevi dinine mensuptur, musevi dini mensuplarının çoğu da yahudidir. ancak bütün museviler yahudi değildir. musevi türkler, musevi kürtler, musevi araplar. vardır. yahudilik ırkla özelleştirilmiş sınırları museviliğe nazaran oldukça dar kalan bir inanış biçimidir ''

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi Hitler Yahudi oldu birazdan da Gargat ağacından, nazar boncuğundan, İngiltere kraliçesinden laf açılır. Herşey illuminatiden zaten :24:

Back