- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Yada otobüslerle bedava götürülecek "rekor" kırması açısından:))
He ya yüzde 50 küsür gibi. heryönden faydalı olacak bu film desene.insanlar sinemayıda keşfrdecek.ne iğne ama.burnunuza batırsak çıkarmassınızİzleyici profili belli be cicim. Sinema bileti 17 lira, her filme verilmez o para.
Neyse bence iyi bişey bir sürü insan hayatında ilk kez sinemaya gidecek muhtemelen.
4 kişilik aile sinema bileti 68 lira. E çoluk çocuk mısır ister gazoz ister olur sana yüz lira. Bu ailenin bütçesi ne kadar 980 lira. Belediyeler götürmezse zor...He ya yüzde 50 küsür gibi. heryönden faydalı olacak bu film desene.insanlar sinemayıda keşfrdecek.ne iğne ama.burnunuza batırsak çıkarmassınız
Senin annen baban kardeşin sevgilin/eşin var mı?Kudurun durun
Senin annen baban kardeşin sevgilin/eşin var mı?
:))Napacaksin?
sinemaya gitmek bir kemalat alametimi oluyor acaba..:))İzleyici profili belli be cicim. Sinema bileti 17 lira, her filme verilmez o para.
Neyse bence iyi bişey bir sürü insan hayatında ilk kez sinemaya gidecek muhtemelen.
sinemaya gitmek bir kemalat alametimi oluyor acaba..veya gitmeyenler cahil guruhumu.oluyor..İzleyici profili belli be cicim. Sinema bileti 17 lira, her filme verilmez o para.
bu soruyu neden sordun bende merak ettimSenin annen baban kardeşin sevgilin/eşin var mı?
bu soruyu neden sordun bende merak ettim
Kudurun köpekler tarzındaki yorumları nedeniyle bu üslubu evde kimden görmüş onu merak ettim.bu soruyu neden sordun bende merak ettim
bilmem neren killi mesajlari begeniyordunuz amaKudurun köpekler tarzındaki yorumları nedeniyle bu üslubu evde kimden görmüş onu merak ettim.
Kudurun köpekler tarzındaki yorumları nedeniyle bu üslubu evde kimden görmüş onu merak ettim.
Neren kıllı mı? Ne ki o?bilmem neren killi mesajlari begeniyordunuz ama
burda tartiscak birbirimizle tartisalim aileleri karistirmak cok yanlis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?