Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

İzleyici profili belli be cicim. Sinema bileti 17 lira, her filme verilmez o para.

Neyse bence iyi bişey bir sürü insan hayatında ilk kez sinemaya gidecek muhtemelen.
He ya yüzde 50 küsür gibi. heryönden faydalı olacak bu film desene.insanlar sinemayıda keşfrdecek.ne iğne ama.burnunuza batırsak çıkarmassınız

He ya yüzde 50 küsür gibi. heryönden faydalı olacak bu film desene.insanlar sinemayıda keşfrdecek.ne iğne ama.burnunuza batırsak çıkarmassınız
4 kişilik aile sinema bileti 68 lira. E çoluk çocuk mısır ister gazoz ister olur sana yüz lira. Bu ailenin bütçesi ne kadar 980 lira. Belediyeler götürmezse zor...
Benim fındık burnumdan ne istersin kadın?

Türkiyede olsaydım giderdim,ama inşallah türkiyeye geldiğimde mutlaka izlemeye gideceğim.
Çok tartışma olmuş,kozlarınızı pazar günü paylaşın.

İzleyici profili belli be cicim. Sinema bileti 17 lira, her filme verilmez o para.

Neyse bence iyi bişey bir sürü insan hayatında ilk kez sinemaya gidecek muhtemelen.
sinemaya gitmek bir kemalat alametimi oluyor acaba..veya gitmeyenler cahil guruhumu.oluyor..

Yuh be yuh seviye nerde
Hersey ban icin miydi
Daha önemli olan ahlak degil miydi

Kudurun köpekler tarzındaki yorumları nedeniyle bu üslubu evde kimden görmüş onu merak ettim.

Hahaha canım sen burdaki O lafa mi takildin. Başka konulara git orada yazılanları oku . Bu yazdığımda aleni hic birsey yok . Ancak o zihniyette düşünenler böyle yazar ve anlat . Ben o maksatla yazmadim . Kendimi de açıklamayacağım . Ama işin içine ailelerin katmayalim . Katacak olursak sen bu soruyu tum siyasettekilere sorman lazım . Çünkü seviyeleri herkesin yerde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…