- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Müthiş bir cevap olmuş, ayakta alkışlıyorum..seni gidi köftehor, hem Ata'ya laf et, hem nimetlerinden faydalan. namıkör, sen gidip oy da kullanırsın şimdi. piiii sana
öyle anti-Kemalistlik olmaz. o kadar karşıysan delikanlı gibi işe de gideceksin, ben böyle Ata'nın verdiği hakkı kullanmam deyip, oy da kullanmazsın.
O ne demek ayol..evet çok fesatımdır çokkk
samimiyetinize inanmam için bişeyler yapmanız lazım ama kızlar
hayırdır, iktidarı sadece tek başına olunabilen bir şey zannediyorsun galiba? koalisyon diye bişi bulmuşlar, süper bi icat, onu kullancaz biz'1 kasımda goruscez kacmayin bir yere' gorende bunları iktidar olacak zanneder .
bi biskrem versemevet çok fesatımdır çokkk
samimiyetinize inanmam için bişeyler yapmanız lazım ama kızlar
Kıyamam öyle avutun sizde kendinizihayırdır, iktidarı sadece tek başına olunabilen bir şey zannediyorsun galiba? koalisyon diye bişi bulmuşlar, süper bi icat, onu kullancaz biz
bi biskrem versem
hayırdır, tek başına darbe mi yapmayı planlıyorsun?Kıyamam öyle avutun sizde kendinizi
heee devşirdiler beni
Ne alaka partinizden iktidarlik umudunu kestiniz koalisyonla kendinizi avutursunuz boyle demek istedim kapişhayırdır, tek başına darbe mi yapmayı planlıyorsun?
hayırdır, iktidarı sadece tek başına olunabilen bir şey zannediyorsun galiba? koalisyon diye bişi bulmuşlar, süper bi icat, onu kullancaz biz
bi biskrem versem
O ne demek ayol..
Bize gel kek yapım
devşirmemi
Ya şu ata ata diyenlerin içinde bulunduğu zavallılık, beni acıma hissi ile karışık bir tebessüme sürüklüyor
ata derken atatürke ve atatürkçülere küfredenlere bel bağlayıp, atatürke küfreden hdp nin barajı geçmesinden medet ummaları ve nasıl dibe vurduklarını nasıl en dipte debelendiklerini görmeyip, " Erdoğan düşüyor" diye hayallerde yaşamaları bizim için acayip bir komedi iken onlar açısından nasıl büyük bir draaam
sizin dramda 1 kasımdan sonra başlıyo cicim naberYa şu ata ata diyenlerin içinde bulunduğu zavallılık, beni acıma hissi ile karışık bir tebessüme sürüklüyor
ata derken atatürke ve atatürkçülere küfredenlere bel bağlayıp, atatürke küfreden hdp nin barajı geçmesinden medet ummaları ve nasıl dibe vurduklarını nasıl en dipte debelendiklerini görmeyip, " Erdoğan düşüyor" diye hayallerde yaşamaları bizim için acayip bir komedi iken onlar açısından nasıl büyük bir draaam
O pisko dediğin kişi bir kere angus canımanamm pisko gelmiş
Ne biliyon müneccim p.kumu yedinsizin dramda 1 kasımdan sonra başlıyo cicim naber
Vah canım bak onu bile anlamamış ama adını yazmayı öğrenmiş ahaha anguş diyordu kendine şimdi angus diyor aferim öğrenmişin adınıO pisko dediğin kişi bir kere angus canım
Daha demin dedi duydum gördüm yani
en azından tek başına iktidar hayali kurmuyoruz.Ne alaka partinizden iktidarlik umudunu kestiniz koalisyonla kendinizi avutursunuz boyle demek istedim kapiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?