- 9 Temmuz 2014
- 604
- 770
- 23
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bak aklı kıt evladım ben seçim sonucu tahmini yapmadım açıkan sandık oranına göre seçim sonucu yazdım ki açılan sandık oranı % 64 lerde iken AK parti %52 lerdeydi... O kıt aklınla bunuda idrak edemenya neyseSen 7 haziran gunu muneccim b... mu yemistin de akp %50 diye dolaniyordun. Sonra da uuuzzzunnn sure kayboldun. Darısı 1 Kasima
bence ölmeden önce yapılan son şey olmalıOlmeden once mutlaka izlenmesi gereken filmlerden.
geldi geldi hatta akpye oyumu vereceğim bile yazdı bugünYeaap!
Yalnız mervecik de olsaydı, sitede "buluşalım" dediğim ilk insandı, ve eylülden beri yok. Kızkardeşliğe olan inancımı azıcık sarstı, üzdü.
geldi geldi hatta akpye oyumu vereceğim bile yazdı bugün
yoo,kötü bir şey yaptığın için yazmadımhiiiii akpye oy vericem demişim. aman tanrısııı ne kadar kötü bi iş yapmışım
yoo,kötü bir şey yaptığın için yazmadım
yalnız buradaki paylaşımlarının tersi bir beyanattı. :)
zaten daha önceki yazılarını bildiğim için yazdım belirtim bunu.Ben AKP'yi eleştirdim çok ama yer yer de hakkını verdim, öyle kör kütük herşeyine karşı çıkmadım. Şimdi ise AKP'ye ikna oldum. Sonuçta devlet kademesinde degilim, olayları kesin bir şekilde bilemem ve tayyip'in aklını da okuyamam, amacını tam bilemem dolayısıyla emin olamam hiçbir şeyden. Ama şu an için AKP'ye ikna oldum.
Ayrıca Tayyip filmi yapılması da bana Goebbels'ı hatırlattı.
zaten daha önceki yazılarını bildiğim için yazdım belirtim bunu.
. yoksa istediğine ver tabiiki.
birde ateist olduğun için şaşırdım. malum akpliler genelde bunu kızdıklarına derler.hakaret amacıyla.
bunlar ateist ,bunlar kafir diyede
(erdoğan mesela..)
işte bir gün onun ucu sanada dokunacak. zamanı gelince.. umarım gelmez.Ben zaten ateistim kafirim kitapsızım, imansızım... vs. Bu laflar bana dokunmaz. O tarafın ideolojisi bu yönde yapacak bir şey yok. Ayrıca siyasetin geregi olarak da arada bir düşman yaratması ve/veya bunu tazelemesi şart çünkü hitap ettigi kitlenin büyük çogunlugu sever bu lafları. O yüzden arada bi ateistlere laf söyleyince takmıyorum. Ülkenin reklamını yapsınlar, yabancı sermayeyi ülkeye çeksinler ve Türk şirketlerini/holdinglerini Ar-Ge'ye rekabete ve dışa açılmaya iyice teşvik etsinler yeter şimdilik. Gerisini sonra düşünürüz.
işte bir gün onun ucu sanada dokunacak. zamanı gelince.. umarım gelmez.
HosssssssttttttttttBak aklı kıt evladım ben seçim sonucu tahmini yapmadım açıkan sandık oranına göre seçim sonucu yazdım ki açılan sandık oranı % 64 lerde iken AK parti %52 lerdeydi... O kıt aklınla bunuda idrak edemenya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?