Erdoğan'ın güvercin dürttüğü fotoğraf sosyal medyada olay oldu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.692
698
Erdoğan'ın güvercin dürttüğü fotoğraf sosyal medyada olay oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gezisinde çekilen bir fotoğraf sosyal medyada çok fazla paylaşıldı.

18 Ağustos 2015 Salı 09:56

guvercin_durttugu_fotograf_sosyal_medyada_h549444_cd137.jpg

Recep Tayyip Erdoğan'ın Rizegezisi sırasında medyaya renkli kareler yansımıştı.

Öncesinde başına keklik konan Cumhurbaşkanı bir başka karede kafesteki güvercinleri elindeki şemsiye ile dürterken görüntülenmişti.

Kafeste bulunan güvercinleri dışarı çıkartmak için elindeki şemsiye ile dürten Erdoğan'ın bu fotoğrafı ise sosyal medyada çok fazla paylaşıldı.

Eğlenceli yorumlarla da sosyal medyada yayılan fotoğraf çok ilgi gördü.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

erdoganguvercinn.jpg

Paylaşılan karelerden birinde fotoğrafa "he onu da dürt, kimseye huzur verme memlekette"yazıldı.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Melis Alphan da sosyal medya hesabından Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşıp 'Şemsiye ile güvercin dürtme bugün gördüğüm en saçma şeydi ama çok şey anlatıyor' yazdı.

melis.jpg

Öte yandan sosyal medyada 'kaçsaatoldu' isimli hesapta fotoğrafı paylaşıp "Ben kimseyirahatsız etmem" diyeli 6 sene, kümesteki güvercini şemsiye ile dürteli 2 gün oldu" yazdı.

erdoganfoto.jpg
Kaynak: Rotahaber
http://www.rotahaber.com/gundem/erd...otograf-sosyal-medyada-olay-oldu-h549444.html

Son düzenleme:
Gerçekten niye dürtmüş ki güvercini yaşıyor mu diye mi kontrol etti acaba yani neden bir güvercini dürteyim ki anlam veremedim twitlere de çok güldüm

Eğleniyormuyuz genşlerr :cool:
Sizede eğlence çıktı yine hadi iyisiniz

Dürttükten sonra çıkaramıyor, başkası veriyor. havaya atıyor, kuş kafasına konuyor falan. Koruması alayım derken yine kuş kafaya konuyor. Haberlerde izlerken Gözümden yaş geldi. Geri sardım sardım iZledim. Izlemeyenlere link koyacaktım ama YouTube'dakilerde o bölümü koymamışlar. Tüh : D halbuki ne kadar sempatik.

Güvercin bile biliyor güvenli limanın neresi oldugunu ve korkusuzca huzurla gelip Uzun Adamın Başına konuyor:KK9::KK36:
Demek ki en güvenilir yerin ve kişinin Erdogan oldugunu anlamış hayvancagız

Back
X