Erdoğan’ın doğum günü ‘tekbir’ ve ‘Happy birthday Reis’ sloganlarıyla kutlandı

Rabbim ömrüne bereket versin.
Kıskananlar çatlasın..

Allahtan 1984 romanındaki gibi bir donemdeyiz yoksa nasıl dalga gecerdiniz.

İyiki doğdun reisim

Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş

Başımızdan eksik eylemesin

Amin..

Yazik ya gencecik bir kizin ölümüyle bir babanin acısıyla ne güzel dalga geciyorsunuz. Vicdan diye bir şey var arada kullanin da pas tutmasın.

Berkin Elvan da kendi ülkesinin vatandaşıydı, ama bu kıza gösterilen ilginin 10da birini görmedi bir de aşağılandı.
Esmaya rant için dökülen timsah misali gözyaşlarına üzülmem ben.
Esma sizin Gezi de terörist ilan ettiğiniz Can'lar gibi ölüp giden bir direnişçiydi.
Tek farkı Mısır'da olmasıydı.
Kendi ülkesinde ölene burun kıvıranların samimiyetine de inanmam ben.

ya bu dalga geçiyorsunuz durumunuda yapa yapa bir hal oldu biri. banada yaptı. aldı cevabını,hem benden hemde diğer arkadaşlardan.
kalakaldı öyle..
şimdide hayyale saldırma durumu. kız onu sanki dalga geçmek için koymuş. bırakın bu insanları bu şekilde vurmayı. olmuyor. başaramıyorsunuz. yemiyor millet
insanlar siz dediniz diye vicdansız olmuyor.. her videodan her capstan bir şeyler çıkarıp insanları hedef durumuna getirmeye çalışıyorsunuz ama olmuyor. çünkü o paylaşımdaki amacın herkes farkında.
bu şekilde vuramazsınız insanları. başka yerlerden açıklarını arayın bence. ha olmayan açıklarını tabiiki

Son düzenleme:

Ben berkin elvanin ölümüne burun mu kivirmisim nerde yapmisim acaba bunu? Allaha Şükür kinimle, nefretimle, misilleme duygusuyla değil vicdanimla hareket ediyorum..

Samimiyet ölüm gibi bir aciyla dalga gecmekse bende olmasin varsın. Selametle

Gördüğümü söylüyorum. Duyduğumu...
Erdoğan'ın Berkin için ettiği sözleri de hatırlıyorum.
Enim kökenini ve inancını da deşifre edip olayı başka yöne taşıdığını da hatırlıyorum neyse.
Sana da selametle.

Off yine çok gerginsin. Hayırlı akşamlar okypete hiç tartışacak enerjim yok

Yazdıklarınız beni çok mutlu etti. Bizim sorunumuz hem Berkin'e hem de Yasin'e aynı anda ve şekilde üzülemekte diye düşünüyorum.
Birşey soracam: Berkin'in annesi yuhlanırken yuhlayanları ve yuhlatanları kınıyor musunuz?

Doğum günü kutlama çoşkum içinde konuya yorum yazmamışım .

Videoyu izlediğimde o kafalara ; hay benim sizin kafanıza ........... demedim dersem yalan olur .

Ya tekbiri getirme ya hapileme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…