- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi bu adam ve dogum gunu ile tekbirin ne gibi bir baglantisi var? Ben cozemedim, cozebilen?
Yani daha once hic bir Cumhurbaskanina dogum gununde hep bir agizdan "Allahu Ekber!!" diye bagirildigini duymamistim..![]()
enteresan bir bakış açısı cidden farklı dinlerden olduğumuz için anlayamıyor olmamız normalSimdi bu adam ve dogum gunu ile tekbirin ne gibi bir baglantisi var? Ben cozemedim, cozebilen?
Yani daha once hic bir Cumhurbaskanina dogum gununde hep bir agizdan "Allahu Ekber!!" diye bagirildigini duymamistim..![]()
Cosku mu?Çoşku o çoşku ... Çoşkunun nirvanası hatta![]()
enteresan oldu ülkemizla ulke kan agliyor bunlar kutlama yapiyor. Neseler bol keyifler yerinde. inanamiyorum gercekten utanc duydum su an gercekten.
Enteresandik zaten simdi dahabir tuhaflastik. Yok ya bu kadar da olmaz, oyle degildir dedigim ne varsa tamda okadar oluyor. Soruyorum kendime acaba ben mi baska bir ulkede yasiyorum. Bir olay oluyor insanlar en fazla bir gun konusuyor ah ah vah vah. İkinci gun unutup kaldiklari yerden devam ediyorlar. Peki ben niye boyle olamiyorum neden zaman duruyor? neden aci gelip bogrume oturuyor ve hep orada duruyor? hic bitmiyor neden ya nedenenteresan oldu ülkemiz![]()
kutuplastık birazda ondan kutup olunca yürekte çok sızlamıyor belki arkadaşımEnteresandik zaten simdi dahabir tuhaflastik. Yok ya bu kadar da olmaz, oyle degildir dedigim ne varsa tamda okadar oluyor. Soruyorum kendime acaba ben mi baska bir ulkede yasiyorum. Bir olay oluyor insanlar en fazla bir gun konusuyor ah ah vah vah. İkinci gun unutup kaldiklari yerden devam ediyorlar. Peki ben niye boyle olamiyorum neden zaman duruyor? neden aci gelip bogrume oturuyor ve hep orada duruyor? hic bitmiyor neden ya neden
kutuplasmadan ziyade bence artik hissizlestik. Kimse basina gelmeden yasamadan empati kuramiyor bence. Benciliz kendimizden baska kimseyi dusunmuyoruz. Ne acilarimiz ortak ne de sevinclerimiz. Zorunluluktan bir arada yasamaya calisan insanlar gibiyiz. Ne uUldugumuzu soylerken samimiyiz ne de sevindigimizi.kutuplastık birazda ondan kutup olunca yürekte çok sızlamıyor belki arkadaşım
Cosku mu?Haklisin.. Ben zaten hayatim boyunca ne costum, ne de cosmus insan gormustum.. Ilk defa milli oluyorum, ondandir..
Bak maca gidenler de bilmiyor isi.. soylemeli biri onlara da, gol oldugunda "Allahu ekber!!" diye bagirsinlar cok cosku duyuyorlarsa, yoksa sayilmaz..![]()
Cosku mu?Haklisin.. Ben zaten hayatim boyunca ne costum, ne de cosmus insan gormustum.. Ilk defa milli oluyorum, ondandir..
Bak maca gidenler de bilmiyor isi.. soylemeli biri onlara da, gol oldugunda "Allahu ekber!!" diye bagirsinlar cok cosku duyuyorlarsa, yoksa sayilmaz..![]()
Hee.. ISID gibi cosmadigim icin mutluyum. Normal yollardan cosuyorum. Yerine ve zamanina gore.. Allahu Ekberi de bir tek Allah icin soylerdim herhalde musluman olsam, Allahin vasiflarina uygun bulduklarimin dogum gunlerini kutlamak icin degil.Ayrıca elbette sende coşmuşsundur . Herkesin coşkusu farklıdır .
Hee.. ISID gibi cosmadigim icin mutluyum. Normal yollardan cosuyorum. Yerine ve zamanina gore.. Allahu Ekberi de bir tek Allah icin soylerdim herhalde musluman olsam, Allahin vasiflarina uygun bulduklarimin dogum gunlerini kutlamak icin degil.
Onlar da AKPlilerdir zaten.. Ben hic rastgelmedim ama.. Genelde "goool" seslerinden onlarin coskusu golgede kaliyordur yazik..Dediğim gibi , futbol müsabakalarında bile var maalesef .
Kötü niyetli değil ama doğruda değil.
İlk mesajıma geri dönüyorum , coşku patlaması . Altından bir şey çıkarmak için çokta şaapmamak lazım![]()
Onlar da AKPlilerdir zaten.. Ben hic rastgelmedim ama.. Genelde "goool" seslerinden onlarin coskusu golgede kaliyordur yazik..
Cosku patlamasi filan degil, din tuccarligi, dini baski denir ona. Bir insani dini acidan yukselterek dindar insanlarin duygularini somurmek, bundan siyasi cikar saglamak, cepleri doldurmak.. Erdogan Kim? Peygamber mi? Papa gibi din adami mi? Nedir yani? Yoksa kurbanlik koyun mu, adami oracikta Allah icin kesecekler mi?
Her sey yerinde yapildiginda guzeldir, bu sekilde dini istismardan baska bir anlami yok. Ne coskusu?