ya isinize gelmeyince nasilda konuyu saptiriyorsunuz
yok temizlikcileri assagilamista bilmem ne.... ne alakasi var. öyle olsa cikarir sarayin hizmetlilerinden birini söyletir yada resim gösterir.. bu daha assagilayici olurdu!
nerden ne bulsak diye cirpiniyorsunuz!
adam altindan klozeti var demis o da kac kez temizledinde biliyorsun demis ne var bunda??
görmedigi sey hakkinda bu kadar kolay iftira atabiliyorsa böyle bir konuda o zaman alacagi cevabinda bu konuyla alakali olacagini bilmesi lazim.
hep dedigim gibi
söyleyene degil söyletene bak!
gelsin baksin eger degilse istifa etsin eger öyleyse ben edeyim diyor ama yok
camur at izi kalsin
daha bugün bile yaziyorlar sarayda altin klozet diye
daha adam ne desin??
biri kuyuya tas atiyor binler cikaramiyor...
erdoganin öyle kolay kolay gitmeyecegini biliyorsunuz
adam durduk yere gel bak varsa giderim dermi?
demekki yok!
burda biri daha hala sarayda altin klozet var derse allah sifa versin demekten baska bisey demem..
kilicdaroglu görmedigi bilmedigi bir konuda atip tutuyor milletide kiskirtiyor, ona tek laf eden yok
adamin yalani cikti ortaya alooo sesim geliyormu??
kulaklarinizi tikamayin artik
bambaskaymissiniz gercekten!
Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.
Kılıçdaroğlu varolan satış sözleşmeleri ile konuşuyor. 10 iddiasının 9u da Cumhurbaşkanı tarafından ''Koskoca cumhurbaşkanı normal halı mı serecek?'' şeklinde onaylandı zaten.
Davet etti o halde demek ki kesin yokmuş nasıl bir mantık?
Hayır bunu tutup da muhalif biri tam tersi için söylese de inanılmaz mantıksız bir şey bu, sonuna kadar anlamsız ve yanlı.
Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun gelmeyeceğini zaten biliyor. Diyelim bir şey oldu ve gelecek, gerekirse Efkan Ala'ya söktürür o klozetleri, yine de göstermez. Bu nasıl ispatlıyor klozetlerin altın kaplama olmadığını?
adamin yalani cikti ortaya alooo sesim geliyormu??
AKP yandaşlarını böyle mantıksız argumanlarla rezil olmalarını engellemeye davet ediyorum. Gelin konuşalım, nasıl ortaya çıktı yalan olduğu?
Örnek: Erdoğan tır olayı ilk çıktığında savcı silahların olduğunu ispatlamazsa şerefsizdir, kesinlikle silah yoktur dedi.
Şimdi aynı tırlar için, kesin deliller ve tutanaklarla silahların olduğu ortaya çıktı. Bu sefer Türkmenlere gittiğini iddia ediyor, şerefi üzerine ortaya koyduğu iddiayı yalanladı yani.
Yalan ortaya çıkması böyle olur.