• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan karlar altında açılış

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır ciddi ciddi sormuştum orada görüp taşımak babında değildi ayol :63:sonuçta seninle yeni yeni kaynaşıyoz :KK53:bi anda hooop deme diye yani :cool:

ha bak bu konuda tiyo alırım her işi kilitleme konusunda:-)

gerçi çayı demler -sofrayı kurar kaldırır -meyve ona ait gece yatmadan oturduğumuz odayı toplamakta ona ait (çeki-düzen vermek ) yeterlimi :-)

ha bu yaz tüm turşuları o kurdu 7-8 bidon :-)
menemen ona ait arada sırada kahvaltı

salatada ona aitti ama tupper diye bi kap aldım sağlıklı falan filan dediler diye salatayı yaptım 1 haftadır tazecik :KK71:ama yinede içime sinmiyor sağlık konusunda:KK34:

o gençler cin gibiyse nası görevini açılış sanıyorlar ayol hıh:63:
ne iyi kocan varmış Allah sana bagışlasın benimkide arada bir yapar yemek temizlik ama nadir

hayır ciddi ciddi sormuştum orada görüp taşımak babında değildi ayol :63:sonuçta seninle yeni yeni kaynaşıyoz :KK53:bi anda hooop deme diye yani :cool:

ha bak bu konuda tiyo alırım her işi kilitleme konusunda:-)

gerçi çayı demler -sofrayı kurar kaldırır -meyve ona ait gece yatmadan oturduğumuz odayı toplamakta ona ait (çeki-düzen vermek ) yeterlimi :-)

ha bu yaz tüm turşuları o kurdu 7-8 bidon :-)
menemen ona ait arada sırada kahvaltı

salatada ona aitti ama tupper diye bi kap aldım sağlıklı falan filan dediler diye salatayı yaptım 1 haftadır tazecik :KK71:ama yinede içime sinmiyor sağlık konusunda:KK34:

o gençler cin gibiyse nası görevini açılış sanıyorlar ayol hıh:63:

Hafta sonu kahvaltilarini bulaşık dahil kilitliyorum. Beyazlar hariç bütün çamaşırları yıkama işi onun. Gömlekleri bi ben utulerim gerisi kuru temizlemeye. Yemek genelde annem sagolsun modunda, olmadı kocaya kilitle.

Formülü yok ama adamin içinden gelecek.

Yav kafaları karışıyor çocukların. 15 yaşında çocuğa cumhurbaşkanının asli görevi ne desen açılış diyecek. Bu arada 12- 16 yaş aralığından bahsediyorum daha büyükler değil.

Al benden de o kadar valla apranaks. Benimde carsafi kefen bayimayi da olmek sanan sozde sevgi hareketlerinden midem bulandi ama ne yapacan iste sevmisler :-):-)
Anladıysam ne olayım :confused:
3 kere okudum kızma ama anlamadım :-)

Diyorumki hani Erdogani havaalaninda kefeniyle karsilayan gencler vardiya :-) onlari diyorum sencede cok mide bulandirici bir sevgi gosterisi degil mi?
Fazlası bana da abartı geliyor...vur deyince öldürüyorlar...bakma erdoğan da içinden kızıyordur ama napsın adam...höyt dese taşlarlar valla :)

Fazlası bana da abartı geliyor...vur deyince öldürüyorlar...bakma erdoğan da içinden kızıyordur ama napsın adam...höyt dese taşlarlar valla :)
Yok ya bence kendinin hosuna gidiyordur. Bu denli safca sevilmek. Öl dese ölecek insanlar var. Cevresinde kraldan cok kralci olanlar var bence bu nefret edenlerden daha fazla zarar veriyor.

Hafta sonu kahvaltilarini bulaşık dahil kilitliyorum. Beyazlar hariç bütün çamaşırları yıkama işi onun. Gömlekleri bi ben utulerim gerisi kuru temizlemeye. Yemek genelde annem sagolsun modunda, olmadı kocaya kilitle.

Formülü yok ama adamin içinden gelecek.

Yav kafaları karışıyor çocukların. 15 yaşında çocuğa cumhurbaşkanının asli görevi ne desen açılış diyecek. Bu arada 12- 16 yaş aralığından bahsediyorum daha büyükler değil.
bizim hafta sonu diye bi kavramımız yok :110:

bu arada komik hissettim :-) kocalara nazar değcek ama senin kocaya daha çok değer diyim ben sana:KK53:

tamam açılış yapmayınca ne sanacaklar görevini :KK45:12-16 yaş grubu cin gibi gençler

Back