Erdoğan’dan Iğdır’da kadınlara ağır hakaret!

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
Genel seçimlerde "toplu açılış" adı altında kentlerde miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geldiği Iğdır'da protesto edildi.

Iğdırlı kadınlar, miting için Iğdır’a gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sırtlarını dönerek protesto etti. Erdoğan, protestoyla ilgili olarak “Şimdi geliyorum çok enteresan şurada bir grup, affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabii de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar. Şimdi ne anlama geldiği belli de, tabii edebimiz müsaade etmez” dedi.

Miting öncesi geçiş güzergahındaki dört yol mevkisinde HDP seçim bürosu önünde bir araya gelen kadınlar, Erdoğan’ın içinde bulunduğu konvoyu sırtlarını dönerek protesto etti.

Ne zaman tuvaletleri temizledin de!

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Erdoğan, konuşması sırasında kendisini protesto eden kadınlara ilişkin, “Şimdi geliyorum çok enteresan şurada bir grup, affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabi de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar. Şimdi ne anlama geldiği belli de, tabi edebimiz müsaade etmez. Ya sizde zerre kadar nezaket varsa, haysiyet varsa, yani zerre kadar kabiliyetiniz varsa siyasette yer parlamentodur. Orada konuşursunuz. Meydanlarda konuşursunuz. Kalkıp da bu tür tehditlerle bu tür affedersiniz ahlaki olmayan yöntemlerle bir yere varamazsınız” dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/erdogandan-igdirda-kadinlara-agir-hakaret-847670

Son düzenleyen: Moderatör:
senin zihniyetin bu işte ^^sırtını dönerek işaret yapıyorlar ne anlama geldiği belli^^ bunun neresinde edep varmış ta edebi müsade etmiyomuş.. terbiyesiz!!!!

affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabii de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar.
Ne anlama geliyormuş da edebi müsaade etmiyormuş anlamadım.Sırtlarını dönünce, g*tümüzle mi dinliyoruz demek istemişler Daha da edepsiz bir şey aklıma gelmedi.Biri aydınlatabilir mi lütfen ?

Ne anlama geliyormuş da edebi müsaade etmiyormuş anlamadım.Sırtlarını dönünce, g*tümüzle mi dinliyoruz demek istemişler Daha da edepsiz bir şey aklıma gelmedi.Biri aydınlatabilir mi lütfen ?

Kusura bakmayın sayın üye ;
edebim müsade etmıyor izah etmeye

Madem adamı sevmiyorsun ne işin var o toplumda ! Bunların kanında teröristlik ,kışkırtma ,kin . Kan var ,
sevmediğim partinin mltlglnde gitmemde kendimi yormamda !
Tv dahi açmıyorum onu görmemek için birde bu salaklar mitinge gitmiş ,manyaklar

Cevap verirdimde edebim müsade etmez,az bişi kendime geleyim afyonum patlamadı daha zahar sabah saatleri daha

ohaaaa şimdi gelıyorum ne demek yaaaa kadınlsr da acmıs beklıolardı zaten

onlar sevmedıgı partıye degıl tarafsızlıgını son damlasına kadar bozarak açılış adı altında eskı partısıne oy ısteyen cumhurbaşkanına....

gercekten protestoluk bır durum eğer davutoğlu olsaydı ınan ben de senın gıbı dusunurdum madem adamı sevmıyon ne dıye mıtıngıne gıdıyon ama karsıdakı pğartı ustu bı varlık cumhurbaskanı yanı bu gune kadar abdullah gule yakıstırdım cumhurbaskanlıgını onun cızgısınde gıtseydı onun da sıyası görusu vardı tuttugu bı partı vardı ama açık açık kımseyı destelememıstı

Bence siz tamamen yanlış anlamışsınız, ya da sırf karşı olmak adına cımbızla seçiyorsunuz lafları..
yoooo ben kesınlıkle hıc kımseye tamamen karsı ya da tamamne destek degılımdır ıktırın cumhurbaskanının begenmedıgım yanları da vardır begendıgım de sız bıraz ıyı nıyetlısınız bence hakaretı algılayamadınız benım de edebım buraya yazmama el vermıyor

dedım ya ınce bı hakarett

şimdiiii yolda arkası dönük duruyoruz,yoldan geçen biri de,şuna bak arkasınıda dönmüş,yanına geliyorum dese bu taciz olur muuuu olmaz mııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…