Ne anlama geliyormuş da edebi müsaade etmiyormuş anlamadım.Sırtlarını dönünce, g*tümüzle mi dinliyoruz demek istemişleraffedersiniz edebim müsaade etmiyor tabii de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar.
Ne anlama geliyormuş da edebi müsaade etmiyormuş anlamadım.Sırtlarını dönünce, g*tümüzle mi dinliyoruz demek istemişlerDaha da edepsiz bir şey aklıma gelmedi.Biri aydınlatabilir mi lütfen ?
Kusura bakmayın sayın üye ;
edebim müsade etmıyor izah etmeye
onlar sevmedıgı partıye degıl tarafsızlıgını son damlasına kadar bozarak açılış adı altında eskı partısıne oy ısteyen cumhurbaşkanına....Madem adamı sevmiyorsun ne işin var o toplumda ! Bunların kanında teröristlik ,kışkırtma ,kin . Kan var ,
sevmediğim partinin mltlglnde gitmemde kendimi yormamda !
Tv dahi açmıyorum onu görmemek için birde bu salaklar mitinge gitmiş ,manyaklar
Ne anlama geliyormuş da edebi müsaade etmiyormuş anlamadım.Sırtlarını dönünce, g*tümüzle mi dinliyoruz demek istemişlerDaha da edepsiz bir şey aklıma gelmedi.Biri aydınlatabilir mi lütfen ?
sırtlarını dönmus kadınlara önce gelıyorum dıyor.. çok ınce bı hakaretttHaberi okudum da hakareti göremedim.
Bence siz tamamen yanlış anlamışsınız, ya da sırf karşı olmak adına cımbızla seçiyorsunuz lafları..sırtlarını dönmus kadınlara önce gelıyorum dıyor.. çok ınce bı hakarettt
yoooo ben kesınlıkle hıc kımseye tamamen karsı ya da tamamne destek degılımdır ıktırın cumhurbaskanının begenmedıgım yanları da vardır begendıgım de sız bıraz ıyı nıyetlısınız bence hakaretı algılayamadınız benım de edebım buraya yazmama el vermıyorBence siz tamamen yanlış anlamışsınız, ya da sırf karşı olmak adına cımbızla seçiyorsunuz lafları..