Erdoğan’dan Iğdır’da kadınlara ağır hakaret!

Ya bu haberin videosunu izleyemedim birkaç sayfa önce de bir arkadaş çok ince bir hakaret demiş şimdi sizin bu mesajınızı da okuduktan sonra iyice şok oldum videoyu izlemeye cesaretim yok eğer böyle bir ima varsa

Var işte öyle bir ima; ne demek "edebimiz müsade etmez"
Kadının protestosu bile bel altı yorumlanıyor.

Peki edepsiz olan durum ne ? Edebimiz musade etmez diyor da. Ben anlamadim hala olayi?

Alıntıladığım üye "şimdi geliyorum..." demesinden ince bir hakaret çıkarmış,kadınların yanına geliyorum diye anlamış,bende "şimdi geliyorum" derken Iğdır'da bulunmasından bahsettiğini söylüyorum.

Edepsiz olduğu söylenen durum popolarını dönmüş olmaları,kaçırdığınız başka bir detay yok yani...Bana sorarsanız dönebilirler,isterlerse amuda kalksınlar,kendi bilecekleri iş...

Bende Iğdıra gelişi diye yorumladım ama , o müsade etmeyen terbiyesi söylemleri daha garip geldi bana..
sanane arkasını döndüyse..
Malesef oyle bedbaht acıklamaları varkı insan normal anlayamıyor malesef..
helekı bu cümleler bir CUMHURBAŞKANINDAN çıkınca :stop:

Genel seçimlerde "toplu açılış" adı altında kentlerde miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geldiği Iğdır'da protesto edildi.

manset-6706.jpg

Iğdırlı kadınlar, miting için Iğdır’a gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sırtlarını dönerek protesto etti. Erdoğan, protestoyla ilgili olarak “Şimdi geliyorum çok enteresan şurada bir grup, affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabii de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar. Şimdi ne anlama geldiği belli de, tabii edebimiz müsaade etmez” dedi.

Miting öncesi geçiş güzergahındaki dört yol mevkisinde HDP seçim bürosu önünde bir araya gelen kadınlar, Erdoğan’ın içinde bulunduğu konvoyu sırtlarını dönerek protesto etti.

Ne zaman tuvaletleri temizledin de!

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Erdoğan, konuşması sırasında kendisini protesto eden kadınlara ilişkin, “Şimdi geliyorum çok enteresan şurada bir grup, affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabi de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar. Şimdi ne anlama geldiği belli de, tabi edebimiz müsaade etmez. Ya sizde zerre kadar nezaket varsa, haysiyet varsa, yani zerre kadar kabiliyetiniz varsa siyasette yer parlamentodur. Orada konuşursunuz. Meydanlarda konuşursunuz. Kalkıp da bu tür tehditlerle bu tür affedersiniz ahlaki olmayan yöntemlerle bir yere varamazsınız” dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/erdogandan-igdirda-kadinlara-agir-hakaret-847670
Ya ben anlamadım.Ne anlama geiyormuş ki.

Var işte öyle bir ima; ne demek "edebimiz müsade etmez"
Kadının protestosu bile bel altı yorumlanıyor.

Konuyu okuyunca mevzuyu anlamadım ama bu videoyu izleyince gözlerim yerinden fırladı..

Eğer düşündüğüm şeyi kast etmişse çok çok çok büyük ayıp!!! Artık üslubun da ötesinde bunlar.
İnsanlar protesto edebilir ne var bunda? 12 yıldır alısması gerekmez mıydı böyle tepkilere?
Herkes kabullenmiş olsa yüzde yüz oy alırdın zaten . Bu ülkenin yarısına bu davranıs hak mı yani?

Üzüldüm kadınlar adına...Koca bir kitleye karşı alay konusu oldular..

Konuyu okuyunca mevzuyu anlamadım ama bu videoyu izleyince gözlerim yerinden fırladı..

Eğer düşündüğüm şeyi kast etmişse çok çok çok büyük ayıp!!! Artık üslubun da ötesinde bunlar.
İnsanlar protesto edebilir ne var bunda? 12 yıldır alısması gerekmez mıydı böyle tepkilere?
Herkes kabullenmiş olsa yüzde yüz oy alırdın zaten . Bu ülkenin yarısına bu davranıs hak mı yani?

Üzüldüm kadınlar adına...Koca bir kitleye karşı alay konusu oldular..

"Düşündüğünüz şeyi" açık açık diğer sayfada yazdım, tekrar yazmayayım yönetimden uyarı gelmesin.
Ama cidden bunu gördüğümden beridir öfke doluyum. Kadınlar olarak protesto şeklimizde bile fantezileri devreye giriyor. Prosteto edenleri eleştirirsin tamam, ama bunda o erkek zihniyetini devreye sokuyorsun, imalarda bulunuyorsun!

Cumhurbaskanina bak yav.. Turkiyenin basina boyle bir cumhurbaskani gelmemis simdiye dek.. Avrupali basbakanlari, hatta Obamayi dusundum boyle bir uslupla milletinin kadinlarina hakaret ederken.. Hayalini bile kuramadim, imkansiz. Tam yuzde 50ye layik bir cumhurbaskani.. artik millete dolayli yoldan kufretmeye de basladi meydanlarda, sevenleri de alkisliyor..:confused: Merak etmesinler, nasil ki sira cemaate bile gelebildiyse onlara da gelecek.

X