Şu karede Erdoğan değilde sizin sevdiğiniz olsa tepkininiz ne olurdu?
Gelsin idamlar gitsin hakaretler. .
Peh eşitlik insan hakkıymış. ..
Allah Erdoğanı taş gibi indirdi tepenize. .
Ne yapacağınızı şaşırdınız. ..
Sehitler geldikce oyumuz artiyor diyenler bizim milletvekillerimiz degil, onun sectikleri.. Benim sevdigim adam secimlerden once "400 mv verin bu is huzur icinde cozulsun" diye beni tehdit etse, vermeyince de ulkeyi aninda kan golune cevirip "400 mv verseydiniz boyle olmazdi" dese ben onu yer ile yeksan ederdim, hic acimam. Beni bilen bilir, boyle bir insani destekleyip sonra da sehitler ardindan timsah gozyasi dokmeyi kendime yediremezdim ben. Fotograf diyeceklerimin yaninda hic kalir.Şu karede Erdoğan değilde sizin sevdiğiniz olsa tepkininiz ne olurdu?
Sehitler geldikce oyumuz artiyor diyenler bizim milletvekillerimiz degil, onun sectikleri.. Benim sevdigim adam secimlerden once "400 mv verin bu is huzur icinde cozulsun" diye beni tehdit etse, vermeyince de ulkeyi aninda kan golune cevirip "400 mv verseydiniz boyle olmazdi" dese ben onu yer ile yeksan ederdim, hic acimam. Beni bilen bilir, boyle bir insani destekleyip sonra da sehitler ardindan timsah gozyasi dokmeyi kendime yediremezdim ben. Fotograf diyeceklerimin yaninda hic kalir.
Şu karede Erdoğan değilde sizin sevdiğiniz olsa tepkininiz ne olurdu?
Gercekten mi?Söylediklerini kaynak göstererek ispatla
Gercekten mi?Burada haftalardir neyi cizildi saniyorsun sen? Hepsini kacirmissin.. Ister eski konulari karistir, ister google amcaya yaz sana hem yazili basindan, hem videodan canli konusmalarindan kesitler gostersin. Bunlari yazdi diye AKP tarafindan Hurriyete iki defa saldiri duzenlendi, onlardan da mi haberin olmadi?
Canım ben değil sen kaçırmışsin. Hürriyet haberi geri çekti carpittigini kabul etti. Bunları yazdı diye değil haberi saptirdi diye bastılar.
Ve bu cevap değil okadar her yere yayildiysa ispatla hadi.
Erdoganin ne demek istedigini gozlerinden anladiginiz icin bi secmeni bi yandas medya anladi ne demek istedigini zaten. Sizler disinda herkes carpitti zaten haberi :)
Canım ben değil sen kaçırmışsin. Hürriyet haberi geri çekti carpittigini kabul etti. Bunları yazdı diye değil haberi saptirdi diye bastılar.
Ve bu cevap değil okadar her yere yayildiysa ispatla hadi.
Bi siz doğru anlamissiniz ama ne yazıkki sonradan özür dilemek zorunda kaldınız anladiklariniz için.
Karşısında elindeki gücü hertürlü kötüye kullanan biri varken yok olmamak için tabiki çarpıttık diyecekti. Bu kadarını da anlayamıyor musunuz?
Siz dediginiz kim? Sayet ben'sem kulaklarim ve idrak kabiliyetim var.Soylenenleri muhakeme yapabiliyorum ve ne soylendigini gayet iyi anladim.Sayet hurriyetse siz dediginiz her kisi,kurum kendisinden sorumludur.Ozur dileyip dilememesi sorun teskil etmiyor benim icin.Medya kaypaktir.Olmayan kabatas haberi yapilip sizler de inandiniz yahu.Ozur dilenmedi o haber icin de noldu kulaklarimizla duydugumuz soyle kalsin :)
İşte bunlar hep kılıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?