Erdoğan’a ‘selfie’ çektiren Nokta’ya operasyon: Derginin dağıtımı yasaklandı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Erdoğan’a ‘selfie’ çektiren Nokta’ya operasyon: Derginin dağıtımı yasaklandı
http://www.diken.com.tr/erdogana-kapaginda-selfie-cektiren-noktaya-gece-operasyonu/
Nokta dergisi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a asker cenazesi önünde ‘selfie’ çektiren kapağı nedeniyle polis baskınına uğradı. Derginin dağıtımının yasaklandığı ve toplatılacağı öğrenildi.

Derginin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Ve polis NOKTA’nın ofisinde..! 2007’de askeri vesayetin emriyle baskın yapılan NOKTA’ya bugün sivil vesayetin emriyle gece baskını yapılıyor” denildi.

Derginin 18’inci sayısının kapağında, bir asker cenazesinin önünde Erdoğan’ın ‘selfie’ çektiği görsel kullanılmıştı. Nokta dergisi bu görselle, eski Britanya başbakanı Tony Blair’i patlayan bombaların önünde selfie çekerken resmeden Guardian’dan esinlenmişti.

Fotoğraf: kennardphillipps

Nokta’nın Twitter hesabından, “Polislerin konuşmalarına bakılırsa dergi toplatılacak ve dağıtımı engellenecek..!” mesajı paylaşılırken, genel yayın yönetmeni Cevheri Güven de derginin 18’nci sayısının dağıtımının yasaklandığını avukat Okay Çarıkçı’nın duyurusuyla onayladı.

Toplatıldığını düşünüyoruz
Diken’e konuşan Nokta dergisi haber müdürü Ertuğrul Erbaş ise her Pazar akşamı geç saatlerde derginin yeni sayısına ait kapağı sosyal medya üzerinden paylaştıklarını hatırlatarak, “Kapaktaki Erdoğan selfie’sini gördükten sonra mahkemeden ‘toplatma kararı’ çıkarmışlar. Önce ofise sonra da matbaaya gitmişler. Ancak toplatılacak bir şey bulamamışlar. Sabah yaptığımız kontrollerde, derginin satış noktalarındaki raflarda yer almadığını gördük. Yeni sayısının dağıtım birimlerinden toplatıldığını düşünüyoruz” dedi.

Şu karede Erdoğan değilde sizin sevdiğiniz olsa tepkininiz ne olurdu?
Gelsin idamlar gitsin hakaretler. .

Peh eşitlik insan hakkıymış. ..
Allah Erdoğanı taş gibi indirdi tepenize. .
Ne yapacağınızı şaşırdınız. ..

O şehidimizi, O bayragımızı kim olursa olsun , kendi emelleri için kullanıyorsa Rabbım bildigi gibi yapsın .
Ayrıca Şunuda görmek lazım .
Şehidimizi ve bayragımızıda O fotoda erd. Karalamak için kullananlarda buna dahil !bu fotoyu şehidimiz yada bizim vatanımızı düşündükleri için uyarlamıyorlar !

Benim sevdiğim olsaydı bu kareye anlam veremez vatan severliğinden şüphe ederdim, sevdiğim insanlara karşı kör değilim çok şükür.

ALLAH kimsenin sevgisini adalet doğruluk duygularının önüne geçirmesin.

Doğru taş gibi indi tepemize Allah a duamız o taşın kalkıp yerine adaletli bir yöneticinin gelmesi. Bu sözün şehit ailelerine de gidiyor. Sen ahirette o taşın altında kalma da.

Sehitler geldikce oyumuz artiyor diyenler bizim milletvekillerimiz degil, onun sectikleri.. Benim sevdigim adam secimlerden once "400 mv verin bu is huzur icinde cozulsun" diye beni tehdit etse, vermeyince de ulkeyi aninda kan golune cevirip "400 mv verseydiniz boyle olmazdi" dese ben onu yer ile yeksan ederdim, hic acimam. Beni bilen bilir, boyle bir insani destekleyip sonra da sehitler ardindan timsah gozyasi dokmeyi kendime yediremezdim ben. Fotograf diyeceklerimin yaninda hic kalir.

Söylediklerini kaynak göstererek ispatla

Bir elinde mikrofon diger eli tabut uzerinde siyaset yaptigi kareyle cok buyuk farki var mi bu fotografin ? Siz o fotografi objektif !! degerlendirebildiniz mi de bu resme tepki gosteriyorsunuz?

Söylediklerini kaynak göstererek ispatla
Gercekten mi? Burada haftalardir ne yazildi cizildi saniyorsun sen? Hepsini kacirmissin.. Ister eski konulari karistir, ister google amcaya yaz sana hem yazili basindan, hem videodan canli konusmalarindan kesitler gostersin. Bunlari yazdi diye AKP tarafindan Hurriyete iki defa saldiri duzenlendi, onlardan da mi haberin olmadi?

Canım ben değil sen kaçırmışsin. Hürriyet haberi geri çekti carpittigini kabul etti. Bunları yazdı diye değil haberi saptirdi diye bastılar.
Ve bu cevap değil okadar her yere yayildiysa ispatla hadi.

Canım ben değil sen kaçırmışsin. Hürriyet haberi geri çekti carpittigini kabul etti. Bunları yazdı diye değil haberi saptirdi diye bastılar.

Erdoganin ne demek istedigini gozlerinden anladiginiz icin bi secmeni bi yandas medya anladi ne demek istedigini zaten. Sizler disinda herkes carpitti zaten haberi :)

Erdoganin ne demek istedigini gozlerinden anladiginiz icin bi secmeni bi yandas medya anladi ne demek istedigini zaten. Sizler disinda herkes carpitti zaten haberi :)

Bi siz doğru anlamissiniz ama ne yazıkki sonradan özür dilemek zorunda kaldınız anladiklariniz için.

Karşısında elindeki gücü hertürlü kötüye kullanan biri varken yok olmamak için tabiki çarpıttık diyecekti. Bu kadarını da anlayamıyor musunuz?

Bi siz doğru anlamissiniz ama ne yazıkki sonradan özür dilemek zorunda kaldınız anladiklariniz için.

Siz dediginiz kim? Sayet ben'sem kulaklarim ve idrak kabiliyetim var.Soylenenleri muhakeme yapabiliyorum ve ne soylendigini gayet iyi anladim.Sayet hurriyetse siz dediginiz her kisi,kurum kendisinden sorumludur.Ozur dileyip dilememesi sorun teskil etmiyor benim icin.Medya kaypaktir.Olmayan kabatas haberi yapilip sizler de inandiniz yahu.Ozur dilenmedi o haber icin de noldu kulaklarimizla duydugumuz soyle kalsin :)

Bana ispatlayin diyorum nelerle geliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…