_MedceziR_ cok cok haklisin. gercekten öyle.
ama bir laf vardir :
Bir çivi bir nalı, Bir nal bir atı, bir at bir komutanı,
Bir komutan bir orduyu,
Bir ordu bir ülkeyi kurtarır der... ben buna inanir ve bunu savunurum.
Eger ben bir ülkede görüsümü acik ve net söyleyemiyorsam o ülke benim gözümde demokrat bir ülke degildir !
Portakal haberi çok eski olduğu için bulamadım ama bak ne buldumGercekten insanin kanini donduracak seyler bunlar Mune, yani insaf ya, hicmi cocugunuz yok, yada yegenleriniz yok ? Cocuk bu ya ??? Nesine ceza veriyorsun ? Eger bu cocuk o baklavayi caliyorsa, bunun sorumlusu kim ?
Aynisi o hamile kadin icinde düsünüyorum
Erkek arkadaşımın iş yerinde bir çocuk yine hakaretten içeri atıldı yeni. Hiç vakit kaybetmeden anında iş yerinden apar topar alınıp götürülmüş. Davası bitmeden içeri atılmış.
Tamam hakaret etmemeli kimseye ama neden sadece bi kişiye hakaret edenler toplanıyor?
Orasini bende anlamadim.
Yani tüm Avrupa icin konusabilirim ve burada elestiri hakaret olarak görülmez.
Tabi aynen katiliyorum eger bir uyari niyetinde bir fak cza verileceksede kamu oyuna yarali br ceza versin mesela, 6 ay bi cocuk esrgeme kurumda calismasi gibi okul dis veya huzur evi mesela.
K kararsiz_2013 o Video ve benzeri bizde cok alisigiz burada Merkel`e ne sakalar yaprlar kadinin citi cikmiyor. Gecen genc mülteciler Merkel ile Selfie cektiriyordu,cok seviyorum bu kadini yabirde güzel ciksin diye poz veriyordu.
Yani insan insa kalmali, ne oldum deliside olmamali.
Neticede sende benim gibi bir insansin yahu, benim görevim insanlarin dislerine bakmaksa senin görevinde ekibinle bana huzurlu baris icinde ekonmisi güclü bir ülke saglaman. Nesin sen AllahMI ???