Hakaretin savunulacak bir tarafı yok ama çocuğu affetse çok iyi olur.Hani yaşını başını almış olsa tamam diyeceğim de sosyal platformda herkes sevmediğine hakaret ediyor cezası bu çocuğa kesilmesin daha genç.
kendisi insanlara, toplulluklara, farklı düşünenlere neler söylüyor, hedef gösteriyor ama kimse hakkını arayamıyor hukuki olarak...
yahu kimse kimseye hakaret edemez, bu platformda bile banlanıyoruz öyle değilmi?
biri bana hakaret etse gider şikayet ederim, gerekli cezayı alır, kaldıki TC CUMHURBAŞKANI adının ne olduğunu önemli değil, makama saygı diye bişi vardır. Kılıçdaroğlunada hakaret edilemez, bi kesimi temsil eden hem parti lideri, hem tc vatandaşı. yani dedim ya isimler önemli değil.
he bu çocuğun yaşının küçüklüğüne verip, affedilmesini isterim.
hayır tabii, kimse kimseye hakaret edemez dedim, ama erdoğanın makam saygınlığı olmalı dedim. şimdi ben senin burda direk şahsına hakaret etsem şikayet etmezmisin? şahsen ben ederim.Cocuk dogrulari söylemis. Saray legal mi? Degil. Hirsizlikta yapti mi? Yapti.
Bunun yani sira erdogan'in hakaretleri ne oluyor? Daha dün sehit babalari icin "karakteri bozuk" dedi, gecmiste kelle bile dedigi var. Aleviler, ateist ve ona karsitlar üzerine hakaretlere baslamicam bile. Bizler makam sahibi degiliz diye hakareti hak mi ediyoruz?
hayır tabii, kimse kimseye hakaret edemez dedim, ama erdoğanın makam saygınlığı olmalı dedim. şimdi ben senin burda direk şahsına hakaret etsem şikayet etmezmisin? şahsen ben ederim.
ateist birine dinsiz demek yalan değil mesela. ozaman hakaret olmazmı?
"Kılıçdaroğlunada hakaret edilemez, bi kesimi temsil eden hem parti lideri, hem tc vatandaşı. yani dedim ya isimler önemli değil."
yazdım ben mesajımda.
TC cumhurbaşkanı, TC kimliği taşıyan herkesin cumhurbaşkanıdır, sevsede sevmesede. kendinde hakaret etme hakkı görebilir,şahsi fikridir, illaki bi yaptırımı olacaktır ama kanun bunu söylüyor, ben değil.1. Bu cocuk hakaret etmedi, sadece fikrini beyan etti. Ki gercekten hem saray illegal, hem hirsizlik yapti Erdogan. Üstelik erdogan kendisi yüzde eli'yi vatandas olarak saymiyor ona oy vermedigi icin. Akp icin secim zamaninda oy toplamaya calisti. Bunu yaparak herkesin cumhurbaskani degil, sadece akp'lilerin cumhurbaskani oldugunu gösterdi.
Yani cocuk "o benim cumhurbaskanim degil" dediginde yine hakli cikiyor.
2. Önce Erdogan kendi makamina saygili olmasi lazim. Ve ateistlere dinsiz degil, terorist dedi. Hatta ölmüs bir 14 yasindaki cocuk icin bile bunu dedi. Daima hakaret kullanan biri hangi hak ile gencecik bir cocuga dava acip hapis'e sokuyor?? Bu normal mi sence?
Ve hayir, bana hakaret edersen bana ne, cok agir bir hakaret ise en fazla kiblarim.
TC cumhurbaşkanı, TC kimliği taşıyan herkesin cumhurbaşkanıdır, sevsede sevmesede. kendinde hakaret etme hakkı görebilir,şahsi fikridir, illaki bi yaptırımı olacaktır ama kanun bunu söylüyor, ben değil.
cumhurbaşkanının kulağına eğilip taraflı ol demedim, kanun koyucuda ben değilimKanun cumhurbaskanin tarafsiz olmasinida söylüyor...
Bu arada iyi mi anladim cumhurbaskani hakaret etme hakki var mi sence???
oyy bende anlayamadımm..cumhurbaşkanının kulağına eğilip taraflı ol demedim, kanun koyucuda ben değilim
"cumhurbaskani hakaret etme hakki var mi sence?" bu sorunda kimden bahsettiğini anlayamadım
cumhurbaşkanının kulağına eğilip taraflı ol demedim, kanun koyucuda ben değilim
"cumhurbaskani hakaret etme hakki var mi sence?" bu sorunda kimden bahsettiğini anlayamadım
TC cumhurbaşkanı, TC kimliği taşıyan herkesin cumhurbaşkanıdır, sevsede sevmesede. kendinde hakaret etme hakkı görebilir,şahsi fikridir, illaki bi yaptırımı olacaktır ama kanun bunu söylüyor, ben değil.