Erdoğan’a ‘gazilik’ unvanı için Meclis dilekçesi: Talebin takipçisi olacağız

Ataturk un yerine geçmeye çalışan yok anlama kapasitenize hayran kaldım. Tutturmussunuz bir türkü gidiyorsunuz istediğiniz kadar yorum yapın evet evet evet.

Televizyonlarda haberlerde yaptıklarına konuştuğu cümlelere dikkat ederseniz kendiyle eş tutmaya çalıştığını anlarsınız.

Yeni trendde 15 Temmuzu Kurtuluş savaşı gibi göstermeye çalışmak.Fetöyle al gülüm ver gülüm yaptılar sonrasıda böyle oldu işte.

Sahte pohpohlamalara sahte algılara (reklamlar v.s) o kadar alışmışsınız ki gerçekleri duymak zorunuza gidiyor.

Anaaaa hani şu darbe olduğunda telefon ile bağlanıp korkudan rengi kacan attann düşen cumhurbaşkanına mi verilecek unvan.bende tosun paşa olmak istiyorum.kizlar kim hayrına dilekçe verecek. yada pardon hic bir ATATÜRK çü yalaka değildir.

15 temmuz da şehit olan insanları savaşlarda şehit olan askerlerimizle bir tutuyorlar reklamlarında bile kullanıyorlar kendisine gazi ünvanı verilmesine şaşırmam yani
Canakkaleyle bir tutmuslar en son reklamda. Canakkale savasiyla 15 Temmuz ne alaka? Bir suursuzluktur gidiyor Allah hayra çıkarsın

Canakkaleyle bir tutmuslar en son reklamda. Canakkale savasiyla 15 Temmuz ne alaka? Bir suursuzluktur gidiyor Allah hayra çıkarsın
Aynen şu aralar o dönüyor tabi iyice duygu sömürüsü yapmak lazım ki seçim var

15 temmuzdan öncede geçen senelerde Çanakkale ile reklamları vardı .Sanki kendi cephede savaşmış gibi

Keza İstanbulun fethinde de sanırsın İstanbulu bu fethetti.

Kendini olduğundan farklı ve büyük göstermeye bayılıyor.Reklamlarla algı yapmayı seviyorlar.

Dangalağın biriside en son 16 Nisan refarandumu Kurtuluş savaşıdır demişti.

Şuursuzluk ki ne şuursuzluk

Beyinlerin en son hali

Bütün bunlar oy için değilmi,yeterki oylar gelsin..

O reklamla birlestirmisler. Canakkale savasi sonra Tayyipin biz kisik sesleriz siirini okuyusu en son 15 Temmuz sehitleri.

Diyecek sozum kalmadi valla bunlara

O reklamla birlestirmisler. Canakkale savasi sonra Tayyipin biz kisik sesleriz siirini okuyusu en son 15 Temmuz sehitleri.

Diyecek sozum kalmadi valla bunlara

En sonuncuyu izlemedim.İyiki izlemedim.Televizyonda bu tür reklamları görünce bizi keklemeye çalışıyorlarmış gibi hissediyorum.Sanki zekamızla dalga geçiyorlar gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…