- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.013
- 133
- 46
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
degilsiniz herkes özgür
ayrıca hesap sormadım soru sormuştum hesap sormak ne haddime hesap sorma yeri degil burası bende hesap sorucu degilimdegilsiniz herkes özgür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
degilsiniz herkes özgür
ayrıca hesap sormadım soru sormuştum hesap sormak ne haddime hesap sorma yeri degil burası bende hesap sorucu degilimdegilsiniz herkes özgür
Attan dusmeNe gazisi
Mesela bence hiç yokkonuda bahsi geçen kaç lider var
Ataturk un yerine geçmeye çalışan yok anlama kapasitenize hayran kaldım. Tutturmussunuz bir türkü gidiyorsunuz istediğiniz kadar yorum yapın evet evet evet.
Bu espriyi yapmaya gelmistim GidiyorumAttan düştü diye olmasın sakın
Canakkaleyle bir tutmuslar en son reklamda. Canakkale savasiyla 15 Temmuz ne alaka? Bir suursuzluktur gidiyor Allah hayra çıkarsın15 temmuz da şehit olan insanları savaşlarda şehit olan askerlerimizle bir tutuyorlar reklamlarında bile kullanıyorlar kendisine gazi ünvanı verilmesine şaşırmam yani
Aynen şu aralar o dönüyor tabi iyice duygu sömürüsü yapmak lazım ki seçim varCanakkaleyle bir tutmuslar en son reklamda. Canakkale savasiyla 15 Temmuz ne alaka? Bir suursuzluktur gidiyor Allah hayra çıkarsın
Canakkaleyle bir tutmuslar en son reklamda. Canakkale savasiyla 15 Temmuz ne alaka? Bir suursuzluktur gidiyor Allah hayra çıkarsın
15 temmuzdan öncede geçen senelerde Çanakkale ile reklamları vardı .Sanki kendi cephede savaşmış gibi
Keza İstanbulun fethindede sanırsın İstanbulu bu fethetti.
Kendini olduğundan farklı ve büyük göstermeye bayılıyor.Reklamlarla algı yapmayı seviyorlar.
Dangalağın biriside en son 16 Nisan refarandumu Kurtuluş savaşıdır demişti.
Şuursuzluk ki ne şuursuzluk
O reklamla birlestirmisler. Canakkale savasi sonra Tayyipin biz kisik sesleriz siirini okuyusu en son 15 Temmuz sehitleri.15 temmuzdan öncede geçen senelerde Çanakkale ile reklamları vardı .Sanki kendi cephede savaşmış gibi
Keza İstanbulun fethinde de sanırsın İstanbulu bu fethetti.
Kendini olduğundan farklı ve büyük göstermeye bayılıyor.Reklamlarla algı yapmayı seviyorlar.
Dangalağın biriside en son 16 Nisan refarandumu Kurtuluş savaşıdır demişti.
Şuursuzluk ki ne şuursuzluk
Beyinlerin en son hali
O reklamla birlestirmisler. Canakkale savasi sonra Tayyipin biz kisik sesleriz siirini okuyusu en son 15 Temmuz sehitleri.
Diyecek sozum kalmadi valla bunlara