- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Hayatında hiçbir gerçek başarısı olmayan kibirli insanlar, düşük karakter seviyesinde oldukları için başarılı diğer insanlara haset ederek, onların sahip oldukları ünvanlara hak etmeden ulaşmak isterler. Bu tabandan tavana kadar böyledir.16 nisan referandumunda evet çıkarsa alacağı ünvanlar yanında esamesi bile okunmayacak.
şu konunun savunulacak bir tarafı yok onu anladımda bu söylediginiz laflar düşük karakter meselesi derken cumhurbaşkanınımı kastettiniz onu anlayamadım eger öyleyle kusura bakmayın ama fazla uçmuşsunuz biraz yavaş gelin bu ne kinHayatında hiçbir gerçek başarısı olmayan kibirli insanlar, düşük karakter seviyesinde oldukları için başarılı diğer insanlara haset ederek, onların sahip oldukları ünvanlara hak etmeden ulaşmak isterler. Bu tabandan tavana kadar böyledir.16 nisan referandumunda evet çıkarsa alacağı ünvanlar yanında esamesi bile okunmayacak.
Ben cumhurbaşkanı geçen tek tabir kullanmamışım. Tanımı okuyunca aklınıza direk kendisi geldiyse bu benim sorunum değil. Eleştiri ile kini birbirine karıştırmayın. Kim olursa olsun bir lider olması eleştirilemez anlamına gelmez.iu
şu konunun savunulacak bir tarafı yok onu anladımda bu söylediginiz laflar düşük karakter meselesi derken cumhurbaşkanınımı kastettiniz onu anlayamadım eger öyleyle kusura bakmayın ama fazla uçmuşsunuz biraz yavaş gelin bu ne kin
Neyin hesabını soruyorsunuz siz bana ?? Sizin sevip bağdaştığınızla sevip bağdaşmak zorunda mıyım ? Kayıtsız, şartsız, sorgusuz, sualsiz şakşakçı olmak zorunda mıyım ?konuda bahsi geçen kaç lider var
degilsiniz herkes özgürNeyin hesabını soruyorsunuz siz bana ?? Sizin sevip bağdaştığınızla sevip bağdaşmak zorunda mıyım ? Kayıtsız, şartsız, sorgusuz, sualsiz şakşakçı olmak zorunda mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?