Erdoğan’a ‘gazilik’ unvanı için Meclis dilekçesi: Talebin takipçisi olacağız

20 Mart 2008
141.511
212.968
1.423
60
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a darbe girişiminde ‘kahramanca mücadele etmesinden dolayı’ gazilik unvanı verilmesine yönelik Meclis’e dilekçe verildiği açıklandı.

Sözcü’de yer alan habere göre, Meclis Dilekçe Komisyonu Başkanı AKP İstanbul Milletvekili Belma Satır, ‘’Darbe girişiminde verdiği kahramanca mücadele dikkate alınarak cumhurbaşkanımıza gazilik unvanı verilmesini isteyen dilekçeler aldık. Talebin takipçisi olacağız” dedi.

Satır’ın açıkladığı dilekçenin Denizli’de yaşayan, kendisiyle aynı soyadı taşıyan Fikret Satır adlı yurttaşa ait olduğu belirtilirken, komisyon bu konunun yasa değişikliği gerektirdiğini vurguladı.

Komisyon üyesi CHP’li Aytun Çıray ise “TBMM’de sadece Atatürk’e oy birliğiyle gazi unvanı verildi. Kıbrıs’ta toprak kazandığımız Barış Harekatı’ndan dolayı merhum Bülent Ecevit bile böyle bir şey talep etmedi” diye konuştu.

http://www.diken.com.tr/erdogana-gazilik-unvani-icin-meclis-dilekcesi-talebin-takipcisi-olacagiz/

Trablusgarp Savaşı 29 Eylül 1911
İkinci Balkan Savaşı 1912- 1913
Çanakkale Savaşı 18 Mart 1915
Doğu (Kafkas) Cephesi 1916-1917
Suriye-Filistin Cephesi 1917-1918
Kurtuluş Savaşı 1919 - 1923

Eklentiler

• ç.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Bence tamamen Belma Satır adlı milletvekilinin yalakalığı.

Ben de yalakalık seviyesini arttırıyorum ve diyorum ki Mareşal ünvanı da verelim. Bu teklifi de benim adıma birisi mecliste sunarsa çok sevinirim, üst rütbelerde iş vermenize gerek yok, mecliste daimi ve emekli olacağım alt seviye bir memurluk da olur...

Hayatında hiçbir gerçek başarısı olmayan kibirli insanlar, düşük karakter seviyesinde oldukları için başarılı diğer insanlara haset ederek, onların sahip oldukları ünvanlara hak etmeden ulaşmak isterler. Bu tabandan tavana kadar böyledir.16 nisan referandumunda evet çıkarsa alacağı ünvanlar yanında esamesi bile okunmayacak.

şu konunun savunulacak bir tarafı yok onu anladımda bu söylediginiz laflar düşük karakter meselesi derken cumhurbaşkanınımı kastettiniz onu anlayamadım eger öyleyle kusura bakmayın ama fazla uçmuşsunuz biraz yavaş gelin bu ne kin

Ben cumhurbaşkanı geçen tek tabir kullanmamışım. Tanımı okuyunca aklınıza direk kendisi geldiyse bu benim sorunum değil. Eleştiri ile kini birbirine karıştırmayın. Kim olursa olsun bir lider olması eleştirilemez anlamına gelmez.

konuda bahsi geçen kaç lider var
Neyin hesabını soruyorsunuz siz bana ?? Sizin sevip bağdaştığınızla sevip bağdaşmak zorunda mıyım ? Kayıtsız, şartsız, sorgusuz, sualsiz şakşakçı olmak zorunda mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…