Erdoğan'a 'diktatör müsünüz?' diye soran gazeteci 'Ak-troller'in hedefinde A+A-

Doğru söylemiş, 88,765 nok olması lazım yıllık gelir 19 yaşında bir insanın :)

Herkesin bir diktatörü vardır kimse kimsenin diktatörüne karışamaz.

Ben şahsen birkaç ülke dışında, o da yaşayan Arkadaşlarım olduğu için, birçok ülkenin yaşam şartlarını bilmiyorum, yeni yeni insanlar tanıdıkça ve tanıştıklarım farklı ülkelerde yaşayınca ufak Çaplı da olsa bilgiler edinmeye başladım, haberlerde okumak bazen inandırıcı gelmeyebiliyor ama yaşayanların ağzından da duyunca şaşkınlık yasıyorum.

Geçenlerde bir şaşkınlığı da Danimarka'da yaşayan arkadaş sayesinde yaşamıştım, 3000 € işsizlik maaşı alıyor

Neresiydi mune ?
Danimarka dimi..
Hakkınızı helal edin Danimarka ya gidiyorum.
Burada calisir halde bile para yetmiyor orda issiz olurum bari

Neresiydi mune ?
Danimarka dimi..
Evet Danimarka
Benimde çaktırmadan epey arkadaşım oldu yurtdışında yaşayan, ABD, Almanya, Norveç, Avusturalya, Danimarka, Kanada, İsviçre.
Bu ülkelerden birini seç gönderelim seni
Diğerlerindeki işsizlik maaşını net bilmiyorum ama

Beni ararsanız Danimarka'da bulursunuz,

Evet fazlasiyla veriyorlar. Cunku dunyanin en yuksek yasam kalitesine sahip ulkeler bu ulkeler. Adamlar issiz hesabini bizimkiler gibi gunluk cay simit uzerinden yapmiyorlar. Issiz ama iyi yemeli, iyi giyinebilmeli, sinemayada gidebilmeli, kitapda alip okuyabilmeli.
Hatta calisiyorsun ama maasin dusuk, devlet senin hesabina arti para yatiriyor. Yanliz vergileri cok yuksek ve cok pahali ulkeler bunlar.

Neresiydi mune ?
Danimarka dimi..
Inanki buranin kendi halki kesinlikle bu issizlik parasina tenezzul etmiyor. Hepsi calisiyorlar. Sosyal kuruma bi git hep yabanci. (Turk,iran,irak,somali).
2 cocugum var biri 3 digeri 1 yasinda. Buyugunu krese gonderiyom. Kucugunede esimle donusumlu bakiyoruz. 3 4 saatte olsa,issizlik parasi almakdansa gidip calisiyorum.

Mümkünse orda bi macera dolu bi Amerika alayım

Sonra birileri gelip burada ev hanımları der maazALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…