dikkate alınmayınca bu kadar uzun şeyler yazmak ne kötü olur kııııı , ben dikkate almadım bak çok üzüldüm ellerin yoruldu tuuuhhh
Ben de şu sözü çok seviyorum: "Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde, Onu şu işaretten tanıyabiliriz; "Bütün ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir" [Jonathan Swift]
Ben de şu sözü çok seviyorum: "Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde, Onu şu işaretten tanıyabiliriz; "Bütün ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir" [Jonathan Swift]
ahahahhahhaha yeminle koptum hea:))
Bu bana cok oluyor, yaziyorlarda yaziyorlar ama bilmiyorlar ki okumuyorum bile, bazen bir kisinin bir iki yorumunu okuyunca artik dikkate alinmayacaklar bölümüne alip okumuyor bile insan:)):))))
Privikatörlük yapmasana aa ayıpp :)))
Anlamam mıı çok da fifi! :))
Türkiye'deki iki yüzlüler yetmiyor bir de yurtdışı var.
Harbiden sırf bunun için çocuk yapan güruh bura için ahkam kesiyor e gel bu kadar aşıksan :)
Para hep tatlıdır..
LG-P710 Tapatalk
aynen ne okucam yaaa gözüme yazık , gül geç en güzeli
dikkate alınmayınca bu kadar uzun şeyler yazmak ne kötü olur kııııı , ben dikkate almadım bak çok üzüldüm ellerin yoruldu tuuuhhh
Dikkate alınmamak?Ben sadece sizin gibi kendi beyninin sınırları içine hapsolmuş,kendi doğrularından,dininden,cinsel kimliğinden olmayanlara saygı dahi duymayı beceremeyen,empatiden tamamen yoksun insanlar için üzülüyorum.Keşke farkına varabilseniz Hristiyanıyla,Müslümanıyla,eşcinseliyle,Transseksüeliyle kocaman bir medeniyetin,Dünya'nın parçası olduğunuzu.Mutlu olmak için,egolarınızı tatmin etmek için başkalarını ötekileştirmeye ihtiyacınızın olmadığını.
Bu arada soruma hayır cevabı ver(e)mediniz.Sanırım tüm maddeleri tutturdum.Ben de öyle tahmin etmiştim.
Dikkate alınmamak?Ben sadece sizin gibi kendi beyninin sınırları içine hapsolmuş,kendi doğrularından,dininden,cinsel kimliğinden olmayanlara saygı dahi duymayı beceremeyen,empatiden tamamen yoksun insanlar için üzülüyorum.Keşke farkına varabilseniz Hristiyanıyla,Müslümanıyla,eşcinseliyle,Transseksüeliyle kocaman bir medeniyetin,Dünya'nın parçası olduğunuzu.Mutlu olmak için,egolarınızı tatmin etmek için başkalarını ötekileştirmeye ihtiyacınızın olmadığını.
Bu arada soruma hayır cevabı ver(e)mediniz.Sanırım tüm maddeleri tutturdum.Ben de öyle tahmin etmiştim.
hala soruma cevap vermedin diyorrr ya sorunu ciddeye alanmı olduda cevap vercemsorun umrumda değil ki cevap versem ahhh canım yorma artık kendini yaaa anladık pc başında oyun oynuyorsun iki satırdan kişilik tahmin etmeye çalışıyorsun analadık tamam ama başkası ile oyna oyununu tutmaz senin bu oyunun bende
dikkate alınmamak ne demek yaaa , senin yazdıkların umrumda değil, sen kim oluyorsunda kişiliğim hakkında analiz yapmaya çalışıyorsun hemde pc başında demek anladın herhallldeee
:)yorma kendini cnm gereksiz şeyler için
Yooo,hoşuma gidiyor cevap veremeyince çirkinleşerek kendilerini alçaltmaları.Stres atıyorum.
aahahahhaha:)))))
hala soruma cevap vermedin diyorrr ya sorunu ciddeye alanmı olduda cevap vercemsorun umrumda değil ki cevap versem ahhh canım yorma artık kendini yaaa anladık pc başında oyun oynuyorsun iki satırdan kişilik tahmin etmeye çalışıyorsun analadık tamam ama başkası ile oyna oyununu tutmaz senin bu oyunun bende
dur daha devamı gelcek daha yazcakdaha sorular sorcak dikkate alınmayacak ama yetmez daha fazla sorcak daha fazla yazcak bu böyle sürüp gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?