Erdoğan'a Almanya'da protesto

dikkate alınmayınca bu kadar uzun şeyler yazmak ne kötü olur kııııı , ben dikkate almadım bak çok üzüldüm ellerin yoruldu tuuuhhh

ahahahhahhaha yeminle koptum hea:))

Bu bana cok oluyor, yaziyorlarda yaziyorlar ama bilmiyorlar ki okumuyorum bile, bazen bir kisinin bir iki yorumunu okuyunca artik dikkate alinmayacaklar bölümüne alip okumuyor bile insan:)):))))

Ben de şu sözü çok seviyorum: "Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde, Onu şu işaretten tanıyabiliriz; "Bütün ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir" [Jonathan Swift]

wwuuhuu süpermiş buu

Ben de şu sözü çok seviyorum: "Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde, Onu şu işaretten tanıyabiliriz; "Bütün ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir" [Jonathan Swift]

Jonathan Swift i tebrik etmek lazim cok güzel bir söz gercekten..

Son düzenleme:
ahahahhahhaha yeminle koptum hea:))

Bu bana cok oluyor, yaziyorlarda yaziyorlar ama bilmiyorlar ki okumuyorum bile, bazen bir kisinin bir iki yorumunu okuyunca artik dikkate alinmayacaklar bölümüne alip okumuyor bile insan:)):))))

aynen ne okucam yaaa gözüme yazık , gül geç en güzeli

sağ zihniyet para servet dedin mi hepsi aynı safta yer alır..

dikkate alınmayınca bu kadar uzun şeyler yazmak ne kötü olur kııııı , ben dikkate almadım bak çok üzüldüm ellerin yoruldu tuuuhhh

Dikkate alınmamak?Ben sadece sizin gibi kendi beyninin sınırları içine hapsolmuş,kendi doğrularından,dininden,cinsel kimliğinden olmayanlara saygı dahi duymayı beceremeyen,empatiden tamamen yoksun insanlar için üzülüyorum.Keşke farkına varabilseniz Hristiyanıyla,Müslümanıyla,eşcinseliyle,Transseksüeliyle kocaman bir medeniyetin,Dünya'nın parçası olduğunuzu.Mutlu olmak için,egolarınızı tatmin etmek için başkalarını ötekileştirmeye ihtiyacınızın olmadığını.
Bu arada soruma hayır cevabı ver(e)mediniz.Sanırım tüm maddeleri tutturdum.Ben de öyle tahmin etmiştim.

:)yorma kendini cnm gereksiz şeyler için

dikkate alınmamak ne demek yaaa , senin yazdıkların umrumda değil, sen kim oluyorsunda kişiliğim hakkında analiz yapmaya çalışıyorsun hemde pc başında demek anladın herhallldeee

kendini yorduguna degmez canim ...

Son düzenleme:
Dehanin hangi konuda uzman olduguna gore degisir o soz... Eger bir lider siyasi, askeri yonden deha ise ve insan olarak haysiyetli ve serefli ise dedigin dogru. Uzmanlik ve dahilik alani calip cirpma, yetim malini ona buna peskes cekme, kul hakki yeme, yolsuzluklarin ustunu orterek adam kayirma, ulkenin milli zenginliklerini ve ormanlarini rant icin yok etme, insanlarin dini duygularini kendi siyasi ve maddi cikarlarina alet ederek kisa bir surede yirtik ayakkabi edebiyatindan dunyanin sayili zengin liderleri arasina girme, ulkesini gittigi her yerde rezil etme, hukuk ve adaleti yerlerde surundurme, aydinlari iceri teroristleri bastaci etme konusunda ise karsisindakilere ahmak degil, yanindakilere ahmak denir ancak.. Onlardan da goruldugu gibi bu ulkede bolcana var.

hala soruma cevap vermedin diyorrr ya sorunu ciddeye alanmı olduda cevap vercem sorun umrumda değil ki cevap versem ahhh canım yorma artık kendini yaaa anladık pc başında oyun oynuyorsun iki satırdan kişilik tahmin etmeye çalışıyorsun analadık tamam ama başkası ile oyna oyununu tutmaz senin bu oyunun bende

aahahahhaha:)))))

dikkate alınmamak ne demek yaaa , senin yazdıkların umrumda değil, sen kim oluyorsunda kişiliğim hakkında analiz yapmaya çalışıyorsun hemde pc başında demek anladın herhallldeee

İnsanların düşünceleri ve kendilerini ifade ediş şekilleri onlar hakkında çok şey anlatır.Mesela ben yaptığınız anlatım bozukluklarından ve de imla hatalarından çok kitap okuma alışkanlığınız olmadığını tahmin edebiliyorum.
Soruma cevap vermeyip 'bana kapak yapma' zevkinden kendinizi mahrum bırakışınızdan da haklı olmam yorumunu yapıyorum.
Beni tanımadığınız halde bir tartışma sırasında sen diye hitap edişinizden de görgü kurallarına değer vermediğinizi.
Size iyi geceler

Tamam bebeğim :))))))))

dur daha devamı gelcek daha yazcak daha sorular sorcak dikkate alınmayacak ama yetmez daha fazla sorcak daha fazla yazcak bu böyle sürüp gidecek

Adiyin ala ile baslamasinda Efkan Ala ile bir akrabaligin oldugunu düsünüyorum..
Avatar resmindeki kadin resimden siyah sacli oldugunu anladim:))
Ayrica insanlari dikkate almamandan, bazi insnlari umursamadigini ve tinlamadigini anladim:))))

Ahahha:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…