• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'a Almanya'da protesto

Baskalarinin Türkiye de toplayamadigi kadar insani, Erdogan Avrupada topluyor...:27::27::27::27:

Maasallah.. Maasallah... Bu kadar protestocuyu zaten bu millet tarihinde hic bir basbakan toplayamamisti yabanci bir ulkede... 70.000 kisi mi yuhalamis nehrin karsi kiyisinda?:27:

Maasallah.. Maasallah... Bu kadar protestocuyu zaten bu millet tarihinde hic bir basbakan toplayamamisti yabanci bir ulkede... 70.000 kisi mi yuhalamis nehrin karsi kiyisinda?:27:

onların resimlerini de paylaşak gözleri açılır :27::27::27::27:

yuhalayanların arasnda bu sakallı kadının olduğunuda düşünürsek , lütfen onu atlamayalım oda vardı içlerinde, düşünün olayın vahimliğini :60::60:

Ahahah bence bundan sonra digerleri konusmalarini efes macinda yapsin yoksa dinlemeye gelen yok ahahaahah:DDD

Bu arada Avrupa daki Türkler kararini belli etti agustosta ERDOGAAAANNN diyoruuuuzz:)))

daha ne dediğinin farkında değil :

“31 CANIMIZI KAYBETTİK”
Konuşmasına Türkiye’den selam getirdim diye başlayan Erdoğan, Soma’da hayatını kaybeden 301 maden işçimizi anarak “Geçtiğimiz hafta salı günü Soma’daki elim kazada 31 kardeşimizi, canımızı hakk’a uğurladık”

Heee Türkiye ve Erdogan düsmanlari ancak ne oldugu belli olmayan kadinmidir erkekmidir ortada kalmis, neüdügü kisileri, masalari da toplamis protesto icin:)))))))))
Cokkta TINNN cokta FiFi:))))))) Isterse Merkel kendi yuhalasin:)))) Avrupa Türklerinin karari belli:))))

yuhalayanların arasnda bu sakallı kadının olduğunuda düşünürsek , lütfen onu atlamayalım oda vardı içlerinde, düşünün olayın vahimliğini :60::60:

siz insanların anca karakter ve seçim tarzıyla alay edersiniz
umarım bi gün yakınınızdan biri de aynı durumda olmaz!

Son düzenleme:
Yalniz klavye basina ilkokul çocuğu geçmiş olabilir mi ki:))))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooo,insanların cinsel yönelim ve hayat tarzlarıyla dalga da geçildi,bu günlük görev tamamlandı.

“31 CANIMIZI KAYBETTİK”
Konuşmasına Türkiye’den selam getirdim diye başlayan Erdoğan, Soma’da hayatını kaybeden 301 maden işçimizi anarak “Geçtiğimiz hafta salı günü Soma’daki elim kazada 31 kardeşimizi, canımızı hakk’a uğurladık”

Vicdan erezyonu yaşıyor.. Somadaki ölen vatandaşların ölülerini sayamadılar, ama para sayma makinaları ile milyon dolarları iyi saydılar !

Oooo,insanların cinsel yönelim ve hayat tarzlarıyla dalga da geçildi,bu günlük görev tamamlandı.
yok yok bunlar durmaz
ne demiş başbakanları: durmak yok yola devam

Vicdan erezyonu yaşıyor.. Somadaki ölen vatandaşların ölülerini sayamadılar, ama para sayma makinaları ile milyon dolarları iyi saydılar !

yazına aften resim yolluyorum sana :)

Eklentiler

• $original.jpg
    $original.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 58
Ya varya ben cokk egleniyorum suaaannn:DDD

Insanlar böyle ne yapacagini sasiriyor ve hirsindan deliye dönüyorya Erdogan sevgisini gördükce:)))

Yok sakin olsalar ve insanlarin Basbakana olan sevgisine artik alissalar bu kadar komik olmayacak:DDD

Hep ayni cabalar ve her secim sonrasi hep ayni surat ifadesi:))) eee cok komik:DDD

Son düzenleme:

“31 CANIMIZI KAYBETTİK”

Farkindadir o farkinda... Her zamanki hali... Masal masal matitas yani..:34:

yaşam tarzlarıyla dalga geçmekmi yahu bu haber paylaşıldığında millet midemiz bulandı yorumları yapıyordu , oralar da deseydınız ya insanların yaşam tarzlarıyla alay etmeyin böyle konuşmayın diyeeee

yaşam tarzlarıyla dalga geçmekmi yahu bu haber paylaşıldığında millet midemiz bulandı yorumları yapıyordu , oralar da deseydınız ya insanların yaşam tarzlarıyla alay etmeyin böyle konuşmayın diyeeee

Gitme üstlerine, onlarda ne dedigini bilmiyor..
Yurtdisinda bile bu kadar sevgi napsinlar, saskinlar:)))

Back