• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'a Almanya'da protesto

İnsanların düşünceleri ve kendilerini ifade ediş şekilleri onlar hakkında çok şey anlatır.Mesela ben yaptığınız anlatım bozukluklarından ve de imla hatalarından çok kitap okuma alışkanlığınız olmadığını tahmin edebiliyorum.
Soruma cevap vermeyip 'bana kapak yapma' zevkinden kendinizi mahrum bırakışınızdan da haklı olmam yorumunu yapıyorum.
Beni tanımadığınız halde bir tartışma sırasında sen diye hitap edişinizden de görgü kurallarına değer vermediğinizi.
Size iyi geceler:37::37::37:

imla hatalırında kişilik mi tahmin ettin hele kitap okumadığımı abowww bacım sen buralarda harcanıyorsun valla :27:
ama bak iyi geceler den sonra nokta koyman gerekti cümlen bitti koymamışın aaaa , bir de tırnak işareti " böyle olur bak sen tek koymuşun , onu düzelt:27:

*Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

*Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Adiyin ala ile baslamasinda Efkan Ala ile bir akrabaligin oldugunu düsünüyorum..
Avatar resmindeki kadin resimden siyah sacli oldugunu anladim:))
Ayrica insanlari dikkate almamandan, bazi insnlari umursamadigini ve tinlamadigini anladim:))))

Ahahha:))))

:)))))))))Size din yeter,psikolojiyi boş verin bilim o bilim. :))))))))atayiz misin de psikolojiyle uğraşçan

Adiyin ala ile baslamasinda Efkan Ala ile bir akrabaligin oldugunu düsünüyorum..
Avatar resmindeki kadin resimden siyah sacli oldugunu anladim:))
Ayrica insanlari dikkate almamandan, bazi insnlari umursamadigini ve tinlamadigini anladim:))))

Ahahha:))))

süpersin bir tek insanları umursamadığım tutttu yaaa :27:
saçım sarı, Efkan Ala ile akrabalığım yok :27:

Seviyosalar gelip burda yasasinlar bence :)) hem vatan millet sakarya ulkem canim basbakanim hem de aman ben burda iyiyim,, asiri derecede komik :)) ayrica ergen ergen laf sokmalar insanlari bozmalar kahkahalar nedir ya :D bu isten kazanilan parayi cok merak ediyorum cidden

imla hatalırında kişilik mi tahmin ettin hele kitap okumadığımı abowww bacım sen buralarda harcanıyorsun valla :27:
ama bak iyi geceler den sonra nokta koyman gerekti cümlen bitti koymamışın aaaa , bir de tırnak işareti " böyle olur bak sen tek koymuşun , onu düzelt:27:

Size hiç öğretmediler galiba kitap okumak insanın diline hakimiyetini arttırır,imlasının düzelmesini sağlar,kelimelerin doğru yazılışlarını öğretir.

*Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.

*Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ne guzeldir benim ATA'M..

Merkelin yerinde olsam protesto etmesi icin Obama yi getirirdimDDD daha cok ses getirirdi:))

Benimle birlikte tinlamayan sayisi 2 olcak:DDD

Erdoğan:"Dışarıda gösteri yapan bazı kişiler var (Salondan yuuuuh). Onlar da bizim vatandaşımız. Oyuna, kışkırtmaya gelmeyeceğiz"

Demiş.Yemedi sanırım bunlar terörist bunlar ateist.Türkiyedeki gibi % 50 mi zor tutuyorum demek :ssz:

Bazı kısıler dediği 45 bin civarıymış.

Son düzenleme:
pc başında bilim nasıl oluyor :37: hayırdır e-psikoloji mi çıktı :27: aman Allahım ingiliz bilim adamlarının keşfedemediğin biz mi keşfettik :37:

pc başında bilim nasıl oluyor :37: hayırdır e-psikoloji mi çıktı :27: aman Allahım ingiliz bilim adamlarının keşfedemediğin biz mi keşfettik :37:

Yok kız bilimle ne işimiz olur atayiz miyiz biz?Kaza,kader,kısmet,nazar,inşallah,maşallah,nasip,kısmet?Bak ne kadar gelişmişiz,o atayiz Avrupalılar bizi kıskanıyorlar yok bilim,ilim saçmalıyorlar bize hacı hoca yeter.

:52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Hehhh tutturdum iste tutturdum gördün müüüü:DDDDD

hahaha weise bir alkışşşşş :46:
bak bende deniyorum şimdi bilim yapalım biraz :27: şimdi efendim boy 1.75 kilo 65 saç rengi kızıl yansımalı kahve :37: yazı karakterin ve yaptığın imla hataları şu an bir elinle kahve içip bir elinle klavyede yazı yazmaya çalıştığını gösteriyor, belki gülmekten de olabilir bilemedimmm :27:

Heee Türkiye ve Erdogan düsmanlari ancak ne oldugu belli olmayan kadinmidir erkekmidir ortada kalmis, neüdügü kisileri, masalari da toplamis protesto icin:)))))))))
Cokkta TINNN cokta FiFi:))))))) Isterse Merkel kendi yuhalasin:)))) Avrupa Türklerinin karari belli:))))

Hakaret etmeden neden yazamiyorsun? Cok ciddi sorunlarin oldugunu dusunuyorum:37:

Yok kız bilimle ne işimiz olur atayiz miyiz biz?Kaza,kader,kısmet,nazar,inşallah,maşallah,nasip,kısmet?Bak ne kadar gelişmişiz,o atayiz Avrupalılar bizi kıskanıyorlar yok bilim,ilim saçmalıyorlar bize hacı hoca yeter.

:52::52::52::52::52:

evet kızzz o kadar geliştik ki pc başında kişilik analizi yapılıyor hemde bilim adı altında, kız walla ingiliz bilim adamları kıskancak onlardan önce keşfettin diye, patentini alalım bunun :27:

Size hiç öğretmediler galiba kitap okumak insanın diline hakimiyetini arttırır,imlasının düzelmesini sağlar,kelimelerin doğru yazılışlarını öğretir.

valla bize öğreten hocalar doğa üstü işlerle uğraşmıyorlardı :27: hani bizimkiler bilimsel şeyleri öğretiyorlardı :27:

:)))))) ay bu adar yeter gercekten karnim agridi:))

"hakaret etmeyin lütfen, o kadinmidir erkekmidir nedir belli olmayan kisiye, kadinmidir erkekmidir, neidigü belirsiz kisi" demeyin cok ayip:))

Neyse Avrupa Erdogan dedi nokta:)))

Back