Erdoğan'a Almanya'da protesto

Yalniz klavye basina ilkokul çocuğu geçmiş olabilir mi ki:))))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olabilitesi yüksek :))
Abi bi de ciddiye alıp yorum yapmayın rica edicem çok da tınnnn çok da fifii hahaha bu ne ya

LG-P710 Tapatalk

Mesela soyle bir surat ifadesi mi? Insanlarin basbakana olan sevgisini gostermesinin yeni bir yolu herhalde.. Ne sevgi beah!
Cok komikmis gercekten..
Eki Görüntüle 1128448

kimlik seçimi 3-4 yaşlarında başlayan bi olgu
insanın elinde olan bi durum değil bu
kadınların kadınlardan hoşlanması yada kadın gibi olup erkeğe benzeme çabası
ya da erkeklerin erkeklerden hoşlanması/kadına benzeme çabaları
bunun için diyorum ki sizin o insanlarla alay etme hakkınız olamaz yok da!
kınadığınız yada dalga geçtiğiniz ne varsa bi gün gelir sizi bulur
ayrıca öyle bi başlık görmüş olsaydım emin ol sana yazdığımın aynını yazardım

yuhalayanların arasnda bu sakallı kadının olduğunuda düşünürsek , lütfen onu atlamayalım oda vardı içlerinde, düşünün olayın vahimliğini
hanımefendi siyasi görüşünüz ya da düşünceniz beni hiç ilgilendirmez ama şu konuda kayıtsız kalamadım Conchita Wurst ile dalga geçmişsiniz,gerçekten çok ayıp.Herkes sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil sizin ahlak anlayışınıza ters bile düşse bu size dalga geçme hakkını vermez.Kusura bakmayın kayıtsız kalamadım

Aziz nesin'in meşhur sözü vardır. "Türk halkının %60i aptaldir. Bu laf üzerine olaylar gelişir ve mahkemlik olur.
Mahkeme de hakim "%60 mi? Az demişsin daha fazla"der ve aziz nesine beraat :)

Uzucu ama gerçekten de dogru. Ahlakiniz yerlerde, kişilerin secimleriyle dalga gecebilecek kadar yerlerde.

walla dünya dalga geçti hayırdır benim dediğime mi alındın, hadi canım dünya ya da anlat, bak kilise bile sel den bunu sorumlu tutttu onlarda anlat

Turkiye ekonemisi birinci, basbakani birinci herseyi birinci eeeeee bu kadar Turk neden hala Almanya da yasiyor ?
neden Turkiye ye kesin donus yapmiyorlar ? donerlerse
Almanyada ki rahati bulamazlar , cocuk parasini bulamazlar, ozgurlugu bulamazlar en onemlisi de parayi bulamazlar Turkiye de dimi!!
hepsi ikiyizlu ...hepsi para asigi..pehhhhhh pehhhhh

aman kayıtsız kalmayın zaten biz yazınca kayıtsız kalınmaz

walla dünya dalga geçti hayırdır benim dediğime mi alındın, hadi canım dünya ya da anlat, bak kilise bile sel den bunu sorumlu tutttu onlarda anlat

ya valla çok komiksiniz
şuan burda konuşan yorum yapan sen isen sana anlatırım
ayrıca neyine alıncam senin ben görüşümü savunuyorum ve kimsenin kimseye bişey deme hakkı yoktur diyorum var mı ötesi?
hee o kilisedikler çok temiz ak pak sütten çıkmış ak kaşık
bizim de imamlarımız var tekme tokat yaşlı birini döver sonrada gider vaaz verir yada bi kuraklık bi felaket olsa hemen bi günah keçisi bulur
aynı muhabbet
sadece yönler farklı!

yuhalayanların arasnda bu sakallı kadının olduğunuda düşünürsek , lütfen onu atlamayalım oda vardı içlerinde, düşünün olayın vahimliğini

Durun tahmin edeyim:
*Siz hetoroseksüelsiniz.Size göre tüm eşcinseller sapık ve iğrenç.
*Sünnisiniz.
*5 vakit namaz kılmıyorsunuz,dedikodunuzu da yapıyorsunuz yeri gelince ama başka insanların namus ve dindarlıklarını sorguluyorsunuz.
*Başka dinden insanlara ya da dinsiz insanlara zerre tahammülünüz yok ancak bu size belirtildiğinde 'Yok canım ben her dine saygılıyım bizim ateist arkadaşlarımız da var Alevi de' girişiyle cümleler kuruyorsunuz.
*Türkiye'de Alevilerin,tüm gayrimüslimlerin ve Kürtlerin Sünni Müslüman Türklerle aynı haklara sahip olmasını onlara verilmiş bir lütuf olarak görüyorsunuz.
*Bundan 2 sene önce Samanyolu'nu da,Zaman gazetesini de seviyordunuz ama 'bir anda sihirli bir biçimde' onların yanlı ve hatalı oldukları sonucuna vardınız.
*Bundan 2 sene kadar önce Fetullah Gülen'i yol göstericiniz olarak gösteriyor,hatta AKP'yi savunurken ondan alıntılar da yapıyordunuz,ancak şu an onun bir soytarı olduğunu düşünüyorsunuz
Ben sizi bir yerden tanıyorum.

Son düzenleme:

heee tamam bak kimse kimseye bişey deme hakkına sahip değil dedin bunu sende yap rahat bırakta kimle dalga geçip kimle geçmeyeceğime ben karar vereyim olur mu ?????

bak bu :):)))))))))))))))
anladın sen
Privikatörlük yapmasana aa ayıpp :)))
Anlamam mıı çok da fifi! :))

Türkiye'deki iki yüzlüler yetmiyor bir de yurtdışı var.
Harbiden sırf bunun için çocuk yapan güruh bura için ahkam kesiyor e gel bu kadar aşıksan :)
Para hep tatlıdır..

LG-P710 Tapatalk

heee tamam bak kimse kimseye bişey deme hakkına sahip değil dedin bunu sende yap rahat bırakta kimle dalga geçip kimle geçmeyeceğime ben karar vereyim olur mu ?????

anlayana sivrisinek saz
anlamayana davul zurna az
ah ben ne diyorum sen neyin hesabındasın..neyseee

Son düzenleme:

dikkate alınmayınca bu kadar uzun şeyler yazmak ne kötü olur kııııı , ben dikkate almadım bak çok üzüldüm ellerin yoruldu tuuuhhh

Ben de şu sözü çok seviyorum: "Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde, Onu şu işaretten tanıyabiliriz; "Bütün ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir" [Jonathan Swift]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…