• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'a Almanya'da protesto

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
[h=2]Başbakan Erdoğan'ın Almanya mitingi öncesinde Köln'de protesto gösterileri de vardı.[/h]
Erdoğan, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Almanya'nın Köln kentindeki mitinge gitti.
Mitingin yapıldığı Lanxess Arena ve çevresinde on binlerce gurbetçi Erdoğan'a destek verirken, Köln'ün çeşitli bölgelerinde Başbakan'ı protesto edenler de oldu.

[h=4]EUROVİSİON ŞAMPİYONU DA PROTESTO ETTİ[/h] Erdoğan'ın Almanya'ya gelişini protesto edenler, Almanya Alevi Dernekleri Federasyonu'nun organizasyonuyla bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe katılanlar arasında dikkat çeken bir isim vardı. Eurovision'da şampiyonluğu elde eden Conchita Wurst da, diğer eşcinsel eylemcilerle birlikte Başbakan Erdoğan'ın Almanya'ya gelişini protesto edenler arasında yer aldı.

eurovision_7691.jpg

http://www.ensonhaber.com/erdogana-almanyada-protesto-2014-05-24.html

avrupa rahatsız oluyorsa doğru yoldayız demiştim, bunu gördüm ya şüphesiz doğru yoldayız , kendini belirleyememişki daha neyin protestosunu yapıyor :60::60:

Avrupa değil avrupa da ki türkler eylemi yapan... Pankartlar türkçe sloganlar turkce ....

Avrupa daki türklerimiz tepki verince doğru yolda olmamiz tuhaf bir kriter:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Avrupadaki Türkler degil, aynen o eurovision birincisi gibi ne oldugu belli olmayan, masa olmaktan baska bir ise yaramayan kisiler protesto ediyor:))
Avrupadaki Türklerin ne yaptigini bilmek istiyorsaniz, Basbakanin konustugu salona bakin, alkis kiyamet kopariyorlar:)))
Benim canlarimda orada:))

Bende o salona baktigimda karakteri olmayan insanlar görüyorum napalim...:)

hahah ilahi hani dünbir konu vardı orda laf etmiştim avrupa rahatsız oluyorsa diye, hani alman kanalları olayı anladın yada inş anladın bu kezzz :60:

Mumkunse Almanyada kalsin madem bayiliyor herkes donmesin ulkeye kafamizi dinleyelim biraz.

Almanya da olacak, Türkiye de de olacak, agustostan sonra bambaska ünvanlarla yine Türkiye nin unutamayacagi büyük lider ve ilki olarak yoluna devam edecek...

Burada yukarda sayginin S sinden habersiz seviye yerlerde olan kisiye cevap vermeye bile gerek yok, kendini ortaya koydu zaten ...

Son düzenleme:
edirneden insan toplamışlar , gümrükte otobüsler sıra sıra dizilmiş , almanyada para dağıtmışlar muhabbetleri yapılmayacak mı :27:

Birileri sayiklamaya başlamış mi nedir:)))

Ayni konudan acmissin tekrar o yüzden burasi o taraf oldu

Henüz Basbakan gelmemisti ama yer yerinden oynuyorduuuu......

$10373507_518284241628449_6078219560446081394_n.jpg $10325633_518284284961778_6616305565375127479_n.jpg

Canlarimin benim icin cektikleri.....

İnsanlara masa diyen biri karakterden mi bahsetti acaba bana mi öyle geldi... Kendi de yazilari gibi pek komik :))

Cok sinir oluyorsunuz degil mi?:))))
Hep sevildi, seviliyor, Sevilecek...Üzgünüm agustosta Avrupa da Erdogan diyecek:))))))))))))))))))

Back