Evet, itici geldi bende 2023 u beğenmeyip reddediyorum :)Bende 2023'ü beğenmiyorum onu napcaz
okuduğunu anlamaktan bihaber halk !! Adam 1919 u kabul etmiyorummu diyor yoksa tarihimiz o zaman başlamadı önceside var mı diyor.. Başlığa bakarak değil içeriğide okuyarak yorum yapılsa keşke..
Kari koca burada ne demek istiyorlarsa onu diyor... Herhalde milletin yatakodasinda kondom kullanip kullanmamasina kadar karisan Tayyip'in karisi Eminenin, kocasindan habersiz mikrofonlara istedigini konusabilecegini iddia etmeyeceksin di mi?
Biz kimin neyi neden soyledigini iyi biliriz, sen merak etme. Sayenizde Turkiye Cumhuriyeti bunlara emanet, cigerin kediye emanet edilmesi gibi.. Yikilip yok edilmeyi bekliyor.
Tarihi önceden başlatmış da niye 600 yıl önceden başlatmış ben onu anlamadımokuduğunu anlamaktan bihaber halk !! Adam 1919 u kabul etmiyorummu diyor yoksa tarihimiz o zaman başlamadı önceside var mı diyor.. Başlığa bakarak değil içeriğide okuyarak yorum yapılsa keşke..
sorunlusunuz sanırım .. Benden daha çok Atatürkçü olamazsınız .. Yazımda Atatürk ile ilgili tek cümle yok haddinizi bilin ben nerde Atamı eleştiriyorum .. Daha Atamın ismini büyük harfle bile yazamazken bana Atatürk üzerinden sataşmayın..İnadına mustafa kemal atatürk
Bu ülkenin kurucusu, LAİK türkiyenin mimari mustafa kemal atatürk.
Başkalarının hiç bir yanlışın görmeden tek parti dönemi zulüm bilmem ne diye ötenlere inat mustafa kemal atatürk.
Ben ne salakmısım ki zamanında atamin icraatlarını elestirmisim.
Siz elestirdikce inadına daha koru körüne Atatürk
mustafa kemal atatürk ulan
sorunlusunuz sanırım .. Benden daha çok Atatürkçü olamazsınız .. Yazımda Atatürk ile ilgili tek cümle yok haddinizi bilin ben nerde Atamı eleştiriyorum .. Daha Atamın ismini büyük harfle bile yazamazken bana Atatürk üzerinden sataşmayın..
Beyefendi Orta Asya'daki Türk milletlerini unutuyor, kendisi Türkçü değil şeriatçı. 600 yılmış. Sanki Türkler sadece 600 yıldır var. Ben Orta Asya'daki en büyük atalarımızdan olan Atilla'yı koydum oğlumun adına.
Cumhuriyet düşmanlığı nasıl, T.C tabelasını gördükçe çıldırıyor musunuz?
Daha çok çıldıracaksınız
Nam-ı diğer Aksak Timur, ünlü Türk mutasavvıfı Hoca Ahmet Yesevi'nin türbesini restore ettirmiştir. Bu bilgiyi paylaşayım dedim.Bir de bunlar Timur'a, Cengizhan'a, Attila'ya dusmandir. Hele ki Timur'u musluman katili diye gostermeye bayilirlar. Sirf Yildirim Beyazid'i yendi diye. Osmanli'yi yikma gucu varken yikmamis, Suriye'ye inmistir. İsteseydi yikardi, kendi deha, ordusu da gucluydu. Osmanlinin 7 yilda alamadigi izmir i 3 gunde almistir. Boyle bir dehayi kotulemek, Turk saymamak komik, cahiliyet :)
En büyük Atatürkçü benimsorunlusunuz sanırım .. Benden daha çok Atatürkçü olamazsınız .. Yazımda Atatürk ile ilgili tek cümle yok haddinizi bilin ben nerde Atamı eleştiriyorum .. Daha Atamın ismini büyük harfle bile yazamazken bana Atatürk üzerinden sataşmayın..
Nam-ı diğer Aksak Timur, ünlü Türk mutasavvıfı Hoca Ahmet Yesevi'nin türbesini restore ettirmiştir. Bu bilgiyi paylaşayım dedim.
Ahmet yeseviden hoşlanmıyorum ben polemik için demiyorum şimdi aklıma geldi yazdığını görünce aklıma geldi.Nam-ı diğer Aksak Timur, ünlü Türk mutasavvıfı Hoca Ahmet Yesevi'nin türbesini restore ettirmiştir. Bu bilgiyi paylaşayım dedim.
Ben bir edebiyatçı olarak ancak edebi yönüne eğilebilirim, bahsedilen mutasavvıfı da oradan tanıyorum. Dini yönünde uzman görüşü bildiremem. İslamın gerilemesi mevzuusu konusunda emin olun determinist bir görüş bildirmem mümkün değil.Ahmet yeseviden hoşlanmıyorum ben polemik için demiyorum şimdi aklıma geldi yazdığını görünce aklıma geldi.
Tasavvuf denilen şeyi islama soktular bir Müslüman olarak İslamın duraklamaya hatta gerilemeye girmesini buna bagliyorum. Tasavvuf denilen şeye. Seyhler sıhlar dergahlar çok çok yanlış şeyler.
İkisi de çok güzel :) Hepsini düşündüm en sonunda kalbim Atilla'da kaldı :)Oglunun adi cok guzel, adiyla yasasin. Darisi basima, ben de attila ya da timurhan koymak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?