Erdoğan şimdi de ‘tarih’e çattı: 1919’dan başlatılan anlayışı reddediyorum

Hem Kut bayramını da kaldirmis

Bence hepsini cehape telekineziyle yaptirmistir Menderes'e

Keşke tarihimizi komple öğrensek, hatta başımızdakiler tüm dünya tarihini ezberlese de tarihteki hatalar tekerrür etmese...

Şu dönemde, Cumhuriyet'i önemsizleştirip Osmanlıcılık yapan ve Osmanlı'yı önemsizleştirip Cumhuriyetçilik yapan insanlar ne kadar çoğaldı. Neden bir şeyi olduğu gibi sahiplenemiyoruz?

Çooookkkk doğru , umarım herşey konuşulmaya baslanir rahat rahat ...

Çünkü biliriz ki diktatörler hakkında konuşulmaz :))) diktatörler için fikir beyan edilemez !!

Yoksa tayyip erdogana edilen hakaretin hatta hesabı yok

Yasa falan da yok umarım ona eleştiri de yasaklanır da! Gerçek bir diktatör olur nokta!!!

Saldırın şimdi :))) birbirinizi begenmekten sikilmadiniz mi ya hu

Ayy.. Okuyan da Erdogan hakaret edenlere hic ses etmiyor sanir. 2 yilda 2000 dava acmis zaten.. Gunde uc dava.. avukat mi dayanir ona? Daha hakaretleri bitiremedi ki elestirenlere gelsin sira..

Devlet butcesinden Avukatlik giderleri ayirmasi lazim, daha acilacak milyonlarca dava var..

Her zamanki gibi doğru konuya parmak basmış Cumhurbaşkanım.buradakiler anlamismi elbette hayır

Sizi alıntılayınca da özelden mesaj atıyorsunuz,ne olur bana yorum yapmayın diye hanım efendi .
Ona eleştiri zaten yasak ayrıca,en ufak bir şey söyleyenleri görüyoruz direk hapse...

İyi de Osmanlı zamanında da Asya tarihi göz ardı edilmişti. Ne Atilla ne de diğer Türk büyüklerinin esameleri okunurdu.
Türklük sadece Osmanlı İmparatorluğu çerçevesinde belirlenirdi. Hatta Türküm demek yerine Osmanlıyım denirdi. Bunun apaçık sebebi de bünyesinde bulunan azınlıklardı. Fransız İhtilali'nin getirmiş olduğu milliyetçilik akımının etkilerinden sıyrılabilmek için Osmanlıcılık, İslamcılık gibi fikir akımları oluşturuldu.
Sonra ne zaman azınlıklar bağımsızlık aldı, Araplar bizi bıraktı Asya Türklüğü, anavatan akla geldi. Sonra bunlarla ilgili tarih kitapları basıldı. Çok bilgi almak isteyen milli edebiyat döneminde çıkan eserlere göz atsın. O dönemde yazılan tarih kitaplarından hariç, bir sürü Türklükle alakalı edebi eser verilmiştir. Halk böyle uyanmıştır, böyle mandayı reddedebilmiştir. Bilinç bunlarla uyandırılmıştır. Savaş sadece cephede verilmedi arkadaşlar, fikir dünyasında da büyük bir savaş verildi.
Evet Türk tarihi 1919'da başlamıyor, katılıyorum. Ama 1299'da da başlamıyor. Kökenlerimiz M.Ö. 3000'lere kadar gidiyor. Öyle köklü bir medeniyetiz. Bunun kanıtını isteyenlere belgesel tavsiyesinde bile bulunabilirim. İzlemeye üşenenlere de özet geçebilirim. Madem bu kadar meraklıyız tarihe, hep birlikte aydınlanalım.

Beğen butonunu kaldırtın isterseniz MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve Kazen ' e yazıp. Ne dersiniz ? İnsanlar kullansın diye oluşturulmuş bir site fonksiyonuna neden bu kadar taktınız ?

Sizi alıntılayınca da özelden mesaj atıyorsunuz,ne olur bana yorum yapmayın diye hanım efendi .
Ona eleştiri zaten yasak ayrıca,en ufak bir şey söyleyenleri görüyoruz direk hapse...

BiraDan yazicam yine hazır ol sen daha akillanmadin mi ? İşine bak . yasalardan haberin yok galiba kim hapse girdi senin anana kufur etseler baban ne yapar?

Adamın karısına neler diyor haysiyetsiz namauzsuzlar ataturk e yorum yasak ama haberin yok büyü önce öğren yasaları falan

Bana da yorum yapma

Ben mesela bir şeyi yazıyorsam bir belgeye, kanıta dayandırarak yazıyorum. Siyasette yazan birçok arkadaşım da öyle. Paragraflar dolusu yazan arkadaşlardan çok memnunum, bana çok şey katıyorlar. Ben böyle düşünüyorum.
Ama kimisi de onca ciddi üslupla, özenle yazılmış, çarpıcı olayları barındıran bu yazıların altına öyle cevaplar yazıyorlar ki zaten bizim bu durumu tanımlamamıza gerek bile kalmıyor. Durum kendini anlatıyor zaten. Bu yorumlar genellikle şu ifadenin kullanıldığı "", bolca dalga geçilen, alttan alttan hakaret barındıran yorumlar oluyor.
Madem diyecek lafları var böyle kısa, lakayt, bilgi içermeyen yorumlar yapmak yerine, aynı ciddiyetle cevap veremiyorlar? Belki o zaman adil bir tartışma ortamı yaratılır.

Sen neden ustune alindin ki, hocasına yaranmaya çalışan çocuklar gibi bide ikisini etiketlemiş çok komik ya

Üstüne alma şekerim herşeyi , milletler dalaşma işine bak

Yoo ben üstüme alınmadım, bu iki ya da üçüncü aynı şeyi yazışınız da ondan dikkatimi çekti. Ayrıca üç sene önce üye olmuşum haftada en az iki banım var yaranacak bir durumum yok anlayacağınız. Ama siz burasının politik ve herkese açık bir forum olduğunu ve isteyenin istediği kişiye cevap yazacağını unutmuşsunuz sanırım.

Ayrıca pofillerimize bakarsak milletle dalaşan ve sataşan sizsiniz ben değilim. Sevgiler.

Arkadaşa yorum yapamıyoruz çünkü,ama o ortaya yorum sallayabilir ,gene bana özel mesaj atmaya başladı
Sıkıldım valla yorum kaldıramıyorsan niye yorum yapıyorsun

Bu tipler yorumu, eleştiriyi sevmez. Biraz eleştiri aldılar mı belden aşağı vurmaya ve hakarete başlarlar, canınızı sıkmaya değmez.

Tamam bu konuda haklısınız ama bunun "beğen" butonu ile alakasını ben çözemedim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…