- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Hem Kut bayramını da kaldirmis1953'te İstanbul fethinin 500. yıl dönümünde fethi kutlamak yerine İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in taç giyme törenine giden, güya "eski ruhu canlandıracaz" deyip 46 tane camii yıkan Adnan Menderes bey de hasım mıdır sevgili cumhurbaşkanım? :s
Sonuçta 6oo yılımızı bırakın soyutlamayı, yıkmış direkt. ):
Eki Görüntüle 1823676
Sizi alıntılayınca da özelden mesaj atıyorsunuz,ne olur bana yorum yapmayın diye hanım efendi .Çooookkkk doğru , umarım herşey konuşulmaya baslanir rahat rahat ...
Çünkü biliriz ki diktatörler hakkında konuşulmaz :))) diktatörler için fikir beyan edilemez !!
Yoksa tayyip erdogana edilen hakaretin hatta hesabı yok
Yasa falan da yok umarım ona eleştiri de yasaklanır da! Gerçek bir diktatör olur nokta!!!
Saldırın şimdi :))) birbirinizi begenmekten sikilmadiniz mi ya hu
Her zamanki gibi doğru konuya parmak basmış Cumhurbaşkanım.buradakiler anlamismi elbette hayır
Çooookkkk doğru , umarım herşey konuşulmaya baslanir rahat rahat ...
Çünkü biliriz ki diktatörler hakkında konuşulmaz :))) diktatörler için fikir beyan edilemez !!
Yoksa tayyip erdogana edilen hakaretin hatta hesabı yok
Yasa falan da yok umarım ona eleştiri de yasaklanır da! Gerçek bir diktatör olur nokta!!!
Saldırın şimdi :))) birbirinizi begenmekten sikilmadiniz mi ya hu
Sizi alıntılayınca da özelden mesaj atıyorsunuz,ne olur bana yorum yapmayın diye hanım efendi .
Ona eleştiri zaten yasak ayrıca,en ufak bir şey söyleyenleri görüyoruz direk hapse...
Arkadaşa yorum yapamıyoruz çünkü,ama o ortaya yorum sallayabilir ,gene bana özel mesaj atmaya başladı
Ben mesela bir şeyi yazıyorsam bir belgeye, kanıta dayandırarak yazıyorum. Siyasette yazan birçok arkadaşım da öyle. Paragraflar dolusu yazan arkadaşlardan çok memnunum, bana çok şey katıyorlar. Ben böyle düşünüyorum.
Sen neden ustune alindin ki, hocasına yaranmaya çalışan çocuklar gibi bide ikisini etiketlemiş çok komik ya
Üstüne alma şekerim herşeyi , milletler dalaşma işine bak
Arkadaşa yorum yapamıyoruz çünkü,ama o ortaya yorum sallayabilir ,gene bana özel mesaj atmaya başladı
Sıkıldım valla yorum kaldıramıyorsan niye yorum yapıyorsun
Ben mesela bir şeyi yazıyorsam bir belgeye, kanıta dayandırarak yazıyorum. Siyasette yazan birçok arkadaşım da öyle. Paragraflar dolusu yazan arkadaşlardan çok memnunum, bana çok şey katıyorlar. Ben böyle düşünüyorum.
Ama kimisi de onca ciddi üslupla, özenle yazılmış, çarpıcı olayları barındıran bu yazıların altına öyle cevaplar yazıyorlar ki zaten bizim bu durumu tanımlamamıza gerek bile kalmıyor. Durum kendini anlatıyor zaten. Bu yorumlar genellikle şu ifadenin kullanıldığı "", bolca dalga geçilen, alttan alttan hakaret barındıran yorumlar oluyor.
Madem diyecek lafları var böyle kısa, lakayt, bilgi içermeyen yorumlar yapmak yerine, aynı ciddiyetle cevap veremiyorlar? Belki o zaman adil bir tartışma ortamı yaratılır.
İşte nitelikli yorum yapılınca hoşlarına gitmiyor, beğenenleri de eleştiriyorlar demek istemiştim alt metinde ama...Tamam bu konuda haklısınız ama bunun "beğen" butonu ile alakasını ben çözemedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?