Erdoğan: Sigara içme özgürlüğü olamaz

Terbiyesizlik yaptığı, bi tane çakaydı arkadaşın da suratına keşke
komik olanda ne biliyormusun arkadaşım yanında sigara içen arkadaşını uyarmı,oda ben kendim hamile ikende içiyordum.yani demek istemişki kendi evladımı düşünmedim senininkinimi düşünecem :)

komik olanda ne biliyormusun arkadaşım yanında sigara içen arkadaşını uyarmı,oda ben kendim hamile ikende içiyordum.yani demek istemişki kendi evladımı düşünmedim senininkinimi düşünecem :)
Benim kuzenim de öyleydi hamile kaldı keyfi şekilde kürtaj oldu bi kaç ay sonra yine hamile kaldı full time sigara içerek büyüttü bebeğini, defalarca uyarmama tartışmama rağmen vazgeçmedi hatta ben hamilesin çocuğuna yazık dedikçe ohh ne güzel söylüyorsun canım çekti bi daha içeyim deyip tekrar tekrar içti görüşmüyorum artık onunla, çocuğuna değer vermeyen insan bana mı değer verecek

12 yıl evvel dunyanın 3. sınıf bır ukesine gittim,sigara içmiyorum,tuırda içemek isteyenlerın başına gelmeyen kalmadı,yasak,yasak,yasak,ve yasak tabelaları gökyüzüne çıkıyor nerdeyse,hela otelde sıkı denetleme,geçe yıne bır yere gittik,ben değil ama turdakı bırı odada içmiş,bır ton ceza,temızlıkçi sölemiş ,bir defasındada yangın alarmı dıye lobıye indik,meğer biri ssigara içmiş,filan filan,ee bız dunyanın 3. sınıf ulkesı kadar olmamalıyız tabıkıde,ne o öle,1. sınıfız,içelim,keyıflenelım,değilmi ama,ahhh ReİS ahhh

Sigara içme özgürlüğümüz var da , içmeyenleri rahatsız etme özgürlüğümüz yok .

İçen hem de bayağı bir içen biri olarak , dışarıdaki bu yasaklar keyfimi fena halde bozsa da , benim keyfimin dumanı başkasını rahatsız ediyorsa , burada özgürlük alanım bitmiş demektir .

Ferdi şarkısına kadar herşey çok güzeldi oysa ki neyse reisim bu da nazar boncugun olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…