Çünkü ölmek işin fıtratın da var.
Büyükler öyle emir buyurmuştu
Şimdi uçak falan geldi hediye? Onun derdindeler.yani bu büyük bi skandal değil mi, nedense o şekilde tepki görmedi, kendimden şüphe edicem
yani bu büyük bi skandal değil mi, nedense o şekilde tepki görmedi, kendimden şüphe edicem
Turkiyede suan hangi gazete veya tv bundan bahsedebilir? Bu habere yer verem medya bir elin parmagini gecmez
Bu haberi gördüm. Çok üzgünüm...Gece gece moralim sıfıra indi.
"körfez yukarı hereke’de ikamet eden ismail devrim(45), lisede okuyan çocuğuna okulun istediği pantolonu alamadığı için bunalıma girdi. okulun istediği pantolonla okula gidemeyen çocuk derse alınmayarak bir gün yok yazıldı.
hereke nuh çimento meslek lisesi birinci sınıf öğrencisi çocuk durumu anne ve babasına anlattı. baba ismail devrim duruma çok üzüldü.
çaresiz baba eşine “ben size ve çocuklarıma bakamıyorsan, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki” dedi.
baba ismail devrim, bu konuşmadan bir gün sonrası, geçtiğimiz perşembe sabahı 06.00 sularında evin banyosunda kendini iple asmış halde bulundu.
eve gelen jandarma ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. jandarma ekiplerinin incelemesinde babanın cebinden 20 tl para çıktığı öğrenildi. "
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cocuguna-okul-kiyafeti-alamayan-baba-intihar-etti-2639574/
Bu haberi gördüm. Çok üzgünüm...
Yazacak çok şey var da artık yorulduk.İnsanın içine taş gibi oturuyor. Bir tarafta gururlu, çaresiz, cebinde 20 TL olan bir baba, öbür tarafta saraylarda oturan, oğluna gemiler alan baba. Yansın bu dünya yok olsun artık.
Gece gece moralim sıfıra indi.
"körfez yukarı hereke’de ikamet eden ismail devrim(45), lisede okuyan çocuğuna okulun istediği pantolonu alamadığı için bunalıma girdi. okulun istediği pantolonla okula gidemeyen çocuk derse alınmayarak bir gün yok yazıldı.
hereke nuh çimento meslek lisesi birinci sınıf öğrencisi çocuk durumu anne ve babasına anlattı. baba ismail devrim duruma çok üzüldü.
çaresiz baba eşine “ben size ve çocuklarıma bakamıyorsan, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki” dedi.
baba ismail devrim, bu konuşmadan bir gün sonrası, geçtiğimiz perşembe sabahı 06.00 sularında evin banyosunda kendini iple asmış halde bulundu.
eve gelen jandarma ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. jandarma ekiplerinin incelemesinde babanın cebinden 20 tl para çıktığı öğrenildi. "
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cocuguna-okul-kiyafeti-alamayan-baba-intihar-etti-2639574/
Msjlar eskide konuyu yeni gördüm. Sormak istedim din düşmanları kimler ?peki buna dayanarak ben de sizi din düşmanı ilan edeyim o halde, ne dersiniz? din düşmanlarıyla aynı saftasınız çünkü.
Gece gece moralim sıfıra indi.
Haber beni de çok üzdü. Sizin için değil ama genel bir uyarı yapmak istiyorum bu konuda. Kişinin motivasyonu ne olursa olsun, bir intiharı "onurlu" ya da "fedakâr" olarak nitelendirdikçe, intihara eğilimi olan kişilerin intiharını daha olası hale getirmiş oluyoruz. Ne olumlamalı ne eleştiren bir dil kullanmak gerekiyor; bu konuda medya gerçekten çok çok problemli.
chp parti kurucuları.Msjlar eskide konuyu yeni gördüm. Sormak istedim din düşmanları kimler ?
Diyosun Allah akıl fikir versinchp parti kurucuları.
Allah ıslah etsin seni.Chp olmasa neler olur görmüyosun bile. Yazık size..chp parti kurucuları.
tam olarak eğmediğimiz için şu durumdayız?
he ama size göre verseydik papazı
işte ekonomik darbe
diz çökmeyeceğiz, yılmayacağız, boyun eğmeyeceğiz
“benim davamın sahibi Hak’tır. ‘Hak’ olan davada zafer muhakkaktır”