Araştîrmak isteyenler için söyleyelim bazı tarihçilere gòre Atatürk e yüksek dozda kinin ilacı kc i iflasa götürdüğü için kc yetmezliğinden vefat etmiştir........zaten öyle bir adamın boşta bırakılmayacağı akla ve mantığa da daha yatkın duruyor
Ayrıca Atatürk olmasaydı da olurdu argumanlarını çok kafaya takmamak gerekir ne olacağını büyük ihtimalle bizzat yaşayarak òğrenecekler
Bu tür iddialar hakkında zamanında bir çok belge çıkmıştı..Hadi eceliyle öldü diyelim, o hayata hangi vücut ve organ dayanır?
Ayrıca bunun konuyla alakası nedir?
Çok enteresan yorumlar okuyorum bazen cidden..
ahmet kaya ya neden bu kadarı sahip çıkılıyor sence? bi araştıralım istersen o da zamanında kime nasıl destek vermiş.kara kaşına kara gözüne ya da güya haksızlığa uğramasına ( bana göre haksızlığa falan da uğramamıştır orası ayrı) sebep mi adı dillerden düşürülmüyor.başbakan ona vefa borcunu ödüyor hepsi bu.ama bunu başka türlü yansıtıyorlar tabii.
ayrıca susayım diyorum bi türlü yapamıyorum,şu konuda başbakan aleyhine bi şey demeyeyim diyorum ama olmuyor.acaba şehitlerimizi için 3-5 kelle derken de böyle duyarlı mıydı kendileri hiç mi vicdan sızlamamıştı?! vallahi dayanamıyorum şu olanlara,bu barış süreci falan değil
bunu yeni konu olarak açabilirsin
Vatan elden gitti bile,doğusu batısı kalmadı artık..
Olmayan bir bölgeyi selamladı ya,yazıklar olsun diyorum ..
Haberi dinlerken bile..
Eşim boşuna mı 2 yıl doğuda dağlarda görev yaptı dedim..
Ya şehit olsaydı,ya gazi olsaydı eşim.
Hesabını verebilecekmiydin bana soruyorum ..
Vatan elden gitti bile,doğusu batısı kalmadı artık..
Olmayan bir bölgeyi selamladı ya,yazıklar olsun diyorum ..
Haberi dinlerken bile..
Eşim boşuna mı 2 yıl doğuda dağlarda görev yaptı dedim..
Ya şehit olsaydı,ya gazi olsaydı eşim.
Hesabını verebilecekmiydin bana soruyorum ..
şehit ya da gazi olsaydı, istatistiki veriden öteye gitmeyecekti.senin eşinin orda çalıştığı alayın, ya da tugayın, ya da bölgenin generalleri bugün ya silivridedir, ya hasdalda. askerin ne ölüsünü ne dirisini istemiyorlar.
Yeğenim askerdeyken uykusuz geceler geçirdim, şehit haberi var dendiğinde yüreğim ağzımda dinledim haberleri,
Neyse ki sağ salim döndü, ama o zaman ve daha öncesinde ve sonrasında şehit olan aileler ne durumdaydı,
Düşünemiyorum bile, onları anlıyorum desem bile anlayamadığımın farkındayım.
Tarifsiz bir acı...
Şimdi bakıyorum da bunun için miydi onların acıları..
Bu kadar kolay mı herşey......
Neden bukadar fasistsiniz anlamiyorum
Ayrica biri erdogan biyerde bi T.C bayragi indirdi dedi, sizin dünyadan haberiniz yok, hic bi ülkede tükiyedeki kadar bayrak asilli degil. Her yer Bayrak ama her yer, siz yabanci biri olarak kendinizi nasil hissedersiniz.Ben erdoganin yönetimini cok begeniyorum, türkiyeyi ilerleten tek adam, onun sayesinde dünya türkiyeyi tanidi.
Neden bukadar fasistsiniz anlamiyorum
Ayrica biri erdogan biyerde bi T.C bayragi indirdi dedi, sizin dünyadan haberiniz yok, hic bi ülkede tükiyedeki kadar bayrak asilli degil. Her yer Bayrak ama her yer, siz yabanci biri olarak kendinizi nasil hissedersiniz.Ben erdoganin yönetimini cok begeniyorum, türkiyeyi ilerleten tek adam, onun sayesinde dünya türkiyeyi tanidi.
Lütfen ama lütfen polemiğe girmeyiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?