Kuzey Irak'taki kürdistan'a selam gönderiyor anladık ama ne gerek var, nereden aklına geldi böyle birşeye lüzum var mıydı gereksiz bu kucaklama neden? Barzani hakkında zamanında sayıp döken, adımını buraya atamaz diyen hakaretler eden insanlar şimdi dost olmuş aman ne güzel. İbrahim Tatlıses'i zaten biliyoruz. Şunu söylüyorum şu açılın zırvalığından beri, bunca zaman çekilmeyen pkk, o kadar gözünün yaşına bakmadan şehit vermemize neden olan terör örgütü nasıl insafa geldi, Öcalan pkk ya neden geri çekilin dedi bundan kazançları ne olacaktı. Ne olabilir ki görüyoruz işte açık ve net. Andımız kaldırılır, alfabemize yeni harfler ekleniyor, Diyarbakır girişinden Ne Mutlu Türküm Diyene yazısı kaldırışıyor devlet nişanesinden tc ve atatirk kaldırılıyor vs vs.. Türkiye bir devlettir ulustur. Bu ülkenin içinde yaşayan kürt, Türk, Laz, Çerkez vs. azınlıktır. Her ülkede azınlıklar var. Ama hiçkimse kendi marşından, andından vazgeçmiyor geçemezde. Kürdistan deblet çoktan konuşulmaya başlanmıştır ve başkentinin de Diyarbakır olacağını söylemekteydiler. Başbakan bir paket açıklıyor devamı egelecek diyor o paketlerin devamında neler gelecek acaba. Rahmetli Birand ki kendisi Başbakana çok yakın bir isimdi kendisi başlığında olacakları söylememiş miydi çokta emindi. Daha ne günler göreceğiz bakalım böyle böyle insanlar alıştılrılıyor işte hep öyle olmadı mı ben asla öyle birşey demedim diye kafirdir, sonra evet belki demiş olabilirim, daha sonra evet dedim ne olacak.. Bu hep böyle sürdü gitti. Şimdi de ben o burada bir Kürdistan'dan bahsetmedim saptırıyorlar, sonra belki de burası için demişimdir bir zaman sonra da evet Kürdistan dedim..