Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun cezai ehliyeti yoktur; bizim için artık ana muhalefetin genel başkanlık ko

tayyip için demiyorum ama neden bu kadar yüklenildiğini anlamıyorum sadece
Tayyip mi Hemde kutsal Tayyip ismini küçük harfle tayyip yazmışsın
O bi kerem tayyip değil, Tayyip, ve kendisi çok değerli, vatan kurtarıcısı, çok ulu önder, Sayın Cumhurbaşkanı, yani Reis-i Cumhur, yada Cumhurun Reisi, süper, mega higa, giga, Tayyip..(Bir arkadaş nasıl Tayyip dersiniz, arkadaşınızmı demişti)
Hatta Çanakkale yi de geçilmez yapmış olabilir de, olamayabilirde..
Sanırım o değildi..
Hani T.C yi kuran kişi her milli olayda Kurtuluş savaşı ve Çanakkale savaşından örnek verdiğiniz Atatürk olabilir mi?

Güzel laf salatası olmuş ama limonu eksik kalmış. Az limon az zeytinyağı alayım ben..,

Valla ilkokul çocuklarının tenefüste kavgaları gibi siyasilerin atışmalarından da ben bıktım,artık önümüze bakalım Türkiyenin ciddi sorunlarıyla ilgilenelim olur mu?

Ne Kılıçtaroğlu ne Erdoğan babamın oğlu değil,hoş olsalardı da farketmezdi yine eleştirirdim ama ikisininde bel altı muhabbeti sıktı artık,ayrıca demeden geçemeyeceğim Kılıçtıroğlınun kullandığı o cümlenin aslında başka anlamda söylendiğini pekala hepimiz biliyoruz,farzedelim ki ağzından çıktığı anlamda söyledi,peki aile bakanımızın söylediği cümle ne çabuk unutuldu da bu konuya yoğunlaşıldı?

Bu camilerin köprülerin açılışı,restorasyon çalışmaları,tüneller falan iyi hoş şeyler ama lütfen önce benim can güvenliğimi sağlayın bu benim için hepsinden önemli.

Vatan için şehitler lazım sözüne gelince;şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum diyerek geçiştirelecek bir cümle değil maalesef,hayatta inandığım tek gerçek vardır,herkes eşit doğar,nasıl yaşadığımız ne için öldüğümüz nasıl öldüğümüz önemlidir benim için,kimse kimseden üstün değildir...Ne için ölüyor bu kadar şehit ve masum insanlar,neden,neden o insanlar vatan için ölürken zenginlerin evlatları bu olanları sadece tv den izliyor!,hani nerede eşitlik?Tamam kimse ölmesin ama demesi de bu kadar kolay değil.

Ayrıca şu Rabia işaretini bir ben anlamıyorum galiba,neden benim ülkemdeki bir şehit Mehmet veya bombalı saldırıda ölen masum Ayşe için değil?
Neyse ya,cidden ben artık çene değil icraat istiyorum,bu tüm siyasiler için geçerli,bırakın içen içsin,kapanan kapansın,açılan açılsın,namazını kılan kılsın ama herşey edep ve saygı içinde olsun,benim can güvenliğimi sağlayın yeter,valla kendi adıma başka birşey istemiyorum,zaten yıllardır kendi başımızın çaresine kendimiz bakmayı öğrendik.

Yahu anlamadım, okuyunca şaşırdım şu yazdığını..
Neden Tayyip Erdoğan ın ölmesi gerekiyor başkasının o makama çıkması için?
Yani ölmeden başkası çıkamaz mı demek istiyorsunuz..
Ben şahsen halk seçti, halk yollasın diyenlerdenim..
Her seçmen senin gibi düşünüyorsa, vah ki vah halimize..
Kaldı ki bahsettiğin makam Cumhur başkanlığı.. Boru değil.. Yani partizanlık yapmak manasız.

Rabia derken 4 ten bahsediyor.
Rabia derken 4 kirmizi cizgimiz var demek istiyor iste. Sonra da madde madde aciklamis canim. Ikinci madde tek bayrak.

Rabia demezse olecek hastaligi

ne yapmış tayyip yetimlere

tayyip mi
Tas olabilirsin ben diyim
Hz Tayyip diceksin ..
Bi de Canakkale gecilmez evet
Ama onu saglayan bu adamcik degildi ya
Hiiiiiiihhhhh yoksa yaklasik 100 yildir bu bela bizimle mi
Ben sadece 13 yil diyr biliyordum
korkarim olumsuzluk iksirini bulmasin
Yoksa mahvolduk
O degilde bak ne buldum

Her sözüne katılıyorum .Erdoğan bizimlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…