• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan için ‘vatana ihanet’ten suç duyurusu

cumhurbaşkanı seçim öncesi;
400 milletvekili verin bu iş huzurla çözülsün,
akepe'liler seçim ertesi;
halk kaosa oy verdi.
arkasından patlamalar,katliamlar;
anında yandaş tv'ler bunların seçime etkisini tartışıyor.
akepe'liler;
inşallah sandıkta etkilerini görürüz,diyorlar.

haaa bir kaç yıl evvel öcalan,erdoğanın başkanlığını her şekilde destekleriz,diyor.çözün bakalım puzzle'ı.:KK51:

Erdoganin her dedigini didikleyeceginize,gidin de diger siyasilerin dediklerinide didikleyin.iste o zaman samimi olursunuz ancak.
ben bazi dediklerinin carpitildigini gayet iyi biliyorum.
zamaninda diger siyasiler konustugunda sus pus olursunuz.Erdogon olunca ama soyle dedi.eh bunlarida sineye cekin o zaman.magdurumda magdurum diye siz dolaniyorsunuz.kemal kilicdaroglunun oglu daha askere gitmedi diye biliyorum okudugu icin.yaslaninca mi gidecek.
hem kimse doguya gondermez onlari merak etmeyin.sizde kilicdaroglunu savunuyorsunuz,halbuki siyasilerin tuzu hep kuru.
neyse ne aman istediginiz kadar yazin yazamicam.

Bilmiyordum kilicdaroglunun oglunun ne yaptigini bakayim dedim.
Bilkentte siyasal bilimler okuduktan sonra Odtu de uluslararasi iliskiler bolumunde master yapmis su anda da yurtdisinda doktorasini yapiyormus.Gorunen o ki digerleri gibi okumus olmak icin universteyi direkt abd 'ye ucmamis.
Hee bir de diger siyasi liderlerinden ayrilan ozelligi son cikan bedelliyi reddeden tek siyasi lider ogluymus.
Edindigim bilgiler bunlar.Eee ne diyorsun bu ise ebedi ? Son 1 yilda %400 buyuyen bir Turgevin basinda degilmis bir de.
He bir de CALABILDIGI tek sey bateriymis :)

Bilmiyordum kilicdaroglunun oglunun ne yaptigini bakayim dedim.
Bilkentte siyasal bilimler okuduktan sonra Odtu de uluslararasi iliskiler bolumunde master yapmis su anda da yurtdisinda doktorasini yapiyormus.Gorunen o ki digerleri gibi okumus olmak icin universteyi direkt abd 'ye ucmamis.
Hee bir de diger siyasi liderlerinden ayrilan ozelligi son cikan bedelliyi reddeden tek siyasi lider ogluymus.
Edindigim bilgiler bunlar.Eee ne diyorsun bu ise ebedi ? Son 1 yilda %400 buyuyen bir Turgevin basinda degilmis bir de.
He bir de CALABILDIGI tek sey bateriymis :)
Iyi doktorasinida burda yapsaymis.
ya siz anlamiyormusunuz siyasilerin tuzu kuru diyorum sen hala ee ne dusunuyorsun diyorsun hayret birsey ya.
sizin gibi birilerini korumuyorumki ben.
sizin savunduklariniz hep masum.
Erdogan tü kaka.
bilal caliyorsa gidin şikayet edin banane.

cumhurbaşkanı seçim öncesi;
400 milletvekili verin bu iş huzurla çözülsün,
akepe'liler seçim ertesi;
halk kaosa oy verdi.
arkasından patlamalar,katliamlar;
anında yandaş tv'ler bunların seçime etkisini tartışıyor.
akepe'liler;
inşallah sandıkta etkilerini görürüz,diyorlar.

haaa bir kaç yıl evvel öcalan,erdoğanın başkanlığını her şekilde destekleriz,diyor.çözün bakalım puzzle'ı.:KK51:

Ya davutoglu mu demist kimdi gecen hafta "oylarimizda bir yükselis trendi var" diyen.

Millet can derdinde, sadece oglu ölmüs analar degil, su an asker yapan analar bile uykusuz kaliyorlar korku icindeler ve bunlar (ki bu noktada aslinda küfür kullanmak isterdim ama biliyorsunuz..) oy derdinde!! :KK62:

12009841_511565965672614_6591050552491236403_n.jpg
11889616_842472645851953_7488926510188255640_n.jpg
11896007_10153517119183328_6597679916255242152_n.jpg

Osman Altunordu “Tek başına iktidara gelmezsek Türkiye cehennem çukuruna dönüşecek"
osman-altunordu.jpg
Veli TOPRAK/ ANKARA

AKP’li Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, 1 Kasım seçimleri için skandal bir yoruma imza attı. AKP’li Altunordu, seçimlerde AKP’nin tek başına iktidara gelmemesi halinde Türkiye’nin cehennem çukuruna dönüşeceğini iddia etti. Kullanılacak her oyu mermiye benzeten AKP’li Altunordu, “Her oy bir mermi gibi hainlere isabet etmeli..” dedi.

osman-altunordu.-dik.jpg
NE GÜZEL ÖZETLEDİN BAŞKAN…”

AKP’nin büyük kongre gününde facebook hesabından seçimlerle ilgili değerlendirme yapan AKP’li belediye başkan yardımcısının ifadeleri tepki çekti. Bazı arkadaşları ise Altunordu’ya ‘amin başkan ne güzel özetlemişsin’ diye destek verdi. İşte skandal yorum:

“TÜRKİYE CEHENNEM ÇUKURU OLUR”

“1 Kasım seçimlerinde tek başına hükümet kuramazsak Türkiye içinden çıkılamayacak cehennem çukuruna dönüşecek. Şu anda içeride ve dışarda hazırlanan ihanet senaryolarını bir bir harekete geçirmeye devam edilecek.

“HER OY MERMİ GİBİ HAİNE İSABET ETMELİ”

“Savaştan galip gelmenin tek yolu kullanacağımız oyların birer mermi gibi hainlere isabeti ve tüm şehit gazilerimizin intikamı için vatanın birlik beraberlik bölünmez bütünlüğü için tüm İslam aleminin kurtuluşu için cephedekiler üzerine düşeni yaparken bizlere düşeni yapmayı nasip etsin Mevla. İş işten geçmeden uyanmak dileğiyle. Savaştan galip çıkmanın tek yolu kullanacağım oyların birer mermi gibi hainlere isabeti…”

Nereden biliyorsunuz ki o dügünde neler oldugunu? Davetlimiydiniz?

Cünkü bildigim kadari ile sadece o nikah töreni basin'a acikti. Aksam yine dügün oldu.

Ki göbek atildi mi atilmadi mi önemli bile degil. Garibanim annesi oglunu topraga verirken ici yana yana, bir devlet adamin oglunu evlendirmesi hic dogru degil. Ertelemek cok mu zordu da? Ya gerce ne diyorum ben. Elin suudi krali icin (ki adam 90 yasindaydi, yasliligindan öldü) yas ilan edildi 3 gün. Gencecik insanlar öldü, üstüne sehitlik söyle güzel, böyle güzel propagandalar yapildi ve bir yas ilan edilmesi bile onlara laik görülmedi.

Ya davutoglu daglica faciasini duyuyor ve hicbirsey olmamis gibi ancak macin sonunda cikip gidiyor! Ya daha ne diyelim!!

Ha bu arada adli yil'in acilis töreninde cidden eglenip göbek atipmis ise bunuda yalnis buluyorum ve cok kiniyorum!

Siz davetlimiydiniz nikaha ? İkimizde ne olduğunu bilmiyorsak hayali varsayımlarla eleştiri hakkınada sahip değiliz o zaman.Basına yansıyan dualı,yemekli sade bir nikah töreni olduğu yönünde,bizde buna göre değerlendiriyoruz.
Kaldıki Abdullah Gül devlet kademesinde bir görevde değil şu anda,çocuğunu evlendirmesi neden abes olsun.

Son saniye adli yıl açılışındaki göbek şovu hakkında yazmak aklınıza gelmişte kınamışsınız neyseki,bunada şükür.
Görmediğiniz konu hakkında destan,gördüğünüz videolu paylaşım hakkında dip not,ne güzel :KK51:
Bende Gül'ü kınayayımda bari uzamasın,çok fazla kınıyorum !

Back