• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan için ‘vatana ihanet’ten suç duyurusu

Nerden ne cikaracaginizi sasirmissiniz ıslami konsepte uymadığı için göbek atilmamismis o zaman sorun ne?
Göbek atanların ayıbını kapatmak için bunu mu öne suruyorsunuz
Evet islami konseple düzenlenmiş bir düğün,ne olacaktı?Herhangi bir törende göbek atılmasını saçma bulduğumu söyledim zaten.Buradaki ortak nokta "kutlama"

Haber paylaşılmış ama haber üzerinden konuşmak yerine bazıları konuyu saptırmayı seçmiş..tee ne zamanın konusunu paylaşmış vs. Hatta üste çıkmak için konuyu saptırıyosun deme çılgınlığını gösteren var. Ama adamı sevenlerden kimse de çıkıp dememiş ki evet bu söz yakıcı yıkıcı bir söz evet şehit babasına hakaret var evet kelle dedi cıkss diye..yok efendim Şehitlik nasıl oluyor bir araştır demiş bir de.

Su konuyu yeni gordum,yaziklar olsun size.
kacakcilik yapanlara da sehit demisler ya.
siz teroriste de sehit dersiniz.
Erdogan dusmanligi neler dedirtiyor neler yaptiriyor su kafalara.
asil siz ne icip yiyorsunuz be!
bundan bile devlet sorumlu oldu.
ne isleri varmis sınırda iyi bir is basindaydilar tabi.kacakcilik gibi ulvi bir iş yapiyorlardi.
utanmadan savunun devleti katil belleyin siz.nasil bir dusmanliktir bu!

Su konuyu yeni gordum,yaziklar olsun size.
kacakcilik yapanlara da sehit demisler ya.
siz teroriste de sehit dersiniz.
Erdogan dusmanligi neler dedirtiyor neler yaptiriyor su kafalara.
asil siz ne icip yiyorsunuz be!
bundan bile devlet sorumlu oldu.
ne isleri varmis sınırda iyi bir is basindaydilar tabi.kacakcilik gibi ulvi bir iş yapiyorlardi.
utanmadan savunun devleti katil belleyin siz.nasil bir dusmanliktir bu!
Bir kişi söylemiş onu kaç bin kişi okuyodur acaba bunu? Peki şehide kelle diyen kişiyi kaç milyon kişi izlemiştir televizyonda. Şu rte hayranlığı da nasıl bir şeyse adamın dedikleri karşısında kör sağır dilsiz oluverirken normal bir vatandaş bir şey deyince aslan kesiliveriyor insan. Hem burda önemli olan o üyenin dediği haberin başlığı..hepimiz duyduk ne dedi. Hepimiz gördük şehit düşenleri bile iktidar savaşına alet etti. Hepimiz gördük kendi oğullarını askere göndermezken oğlu için üzülen onu feda etmek istemediği halde feda olan acılı babalar için ne dedi. Vicdanımıza elimizi koyar o babanın yerine kendimizi bir nebze olsun koymaya çalışırsak nasıl olur? O baba demiyor mudur şimdi oğlumu şehit verdim ama devletin başındaki bana bunu dedi halkım bazı kesimleri de ya hiç sesini çıkarmadı ya görmezlikten geldi ya da haklı buldu diye. Bunun için miydi oğlumun gitmesi demiyor mudur? Olay buyken üyenin dediği şeye takılıp sadece asıl başlıkla ilgili sessiz kalmak ne demektir acaba?

Bir kişi söylemiş onu kaç bin kişi okuyodur acaba bunu? Peki şehide kelle diyen kişiyi kaç milyon kişi izlemiştir televizyonda. Şu rte hayranlığı da nasıl bir şeyse adamın dedikleri karşısında kör sağır dilsiz oluverirken normal bir vatandaş bir şey deyince aslan kesiliveriyor insan. Hem burda önemli olan o üyenin dediği haberin başlığı..hepimiz duyduk ne dedi. Hepimiz gördük şehit düşenleri bile iktidar savaşına alet etti. Hepimiz gördük kendi oğullarını askere göndermezken oğlu için üzülen onu feda etmek istemediği halde feda olan acılı babalar için ne dedi. Vicdanımıza elimizi koyar o babanın yerine kendimizi bir nebze olsun koymaya çalışırsak nasıl olur? O baba demiyor mudur şimdi oğlumu şehit verdim ama devletin başındaki bana bunu dedi halkım bazı kesimleri de ya hiç sesini çıkarmadı ya görmezlikten geldi ya da haklı buldu diye. Bunun için miydi oğlumun gitmesi demiyor mudur? Olay buyken üyenin dediği şeye takılıp sadece asıl başlıkla ilgili sessiz kalmak ne demektir acaba?
Valla kimsenin hayrani degilim.Erdogan gider yenisi gelir.ama onun gibide kimse hizmet etmedi.bazi kör gozler de düsmanliktan bunu gormedi.
hukumet dusmanligi gozleri bu kadar karartmasin.kacakcilara,teroristlere güzelleme yapilmasin.
kelle lafini kotu anlamda dusunmedim.
egerki kotu bir anlamda soylese tavrim belli olur.Erdoganin her dedigini hakli bulacak degilim.ama bazilari dusmanliktan sacmaliyor artik.
Erdogana degil tum siyasilere sormak lazim sizin ogullariniz neden askerde yok diye.
tek Erdoganinki yok sanki.
Erdoganda dahil,ne bir siyasinin ,ne bir zenginin ogullari askerde degil,olmadi da malesef.hep demisimdir niye hep fakir cocuklari sehit oluyor diye.

Abdullah Gül'ün oğlunun nikahında göbek mi atılmış ? Kaldı ki nikahta göbek atılması normal iken,imza ve yemek faslı ile sade bir şekilde geçirilmiş ,burada ise hiç olmayacak alakasız bir yerde göbek atmak nedir ya ? Karşılaştırma çok yanlış olmuş...Bir tarafta şatafat olması gereken yerde sadelik tercih edilirken,öbüründe sade geçmesi gereken bir ortamı resmen gazinoya çevirmişler,hemde şu günlerde.

Nereden biliyorsunuz ki o dügünde neler oldugunu? Davetlimiydiniz?

Cünkü bildigim kadari ile sadece o nikah töreni basin'a acikti. Aksam yine dügün oldu.

Ki göbek atildi mi atilmadi mi önemli bile degil. Garibanim annesi oglunu topraga verirken ici yana yana, bir devlet adamin oglunu evlendirmesi hic dogru degil. Ertelemek cok mu zordu da? Ya gerce ne diyorum ben. Elin suudi krali icin (ki adam 90 yasindaydi, yasliligindan öldü) yas ilan edildi 3 gün. Gencecik insanlar öldü, üstüne sehitlik söyle güzel, böyle güzel propagandalar yapildi ve bir yas ilan edilmesi bile onlara laik görülmedi.

Ya davutoglu daglica faciasini duyuyor ve hicbirsey olmamis gibi ancak macin sonunda cikip gidiyor! Ya daha ne diyelim!!

Ha bu arada adli yil'in acilis töreninde cidden eglenip göbek atipmis ise bunuda yalnis buluyorum ve cok kiniyorum!

Valla kimsenin hayrani degilim.Erdogan gider yenisi gelir.ama onun gibide kimse hizmet etmedi.bazi kör gozler de düsmanliktan bunu gormedi.
hukumet dusmanligi gozleri bu kadar karartmasin.kacakcilara,teroristlere güzelleme yapilmasin.
egerki kotu bir anlamda soylese tavrim belli olur.Erdoganin her dedigini hakli bulacak degilim.ama bazilari dusmanliktan sacmaliyor artik.
Erdogana degil tum siyasilere sormak lazim sizin ogullariniz neden askerde yok diye.
Erdoganda dahil,ne bir siyasinin ,ne bir zenginin ogullari askerde degil,olmadi da malesef.hep demisimdir niye hep fakir cocuklari sehit oluyor diye.

Hadi kelle diyelim iyi niyetli söyledi, karaktersiz'de mi iyi niyet li söyledi? Ateistlere terrorist dedigindede mi iyi niyet ile söyledi? "Biliyorsunuz Alevi kendisi" dedigindede mi iyi niyet ile söyledi?

Su günlerde evlerde yangin olurken "400 vekil verseydiniz böyle olmazdi" demeside mi iyi niyetliydi?

Artik herseyi "tayyip düsmanligi" altini sokup demagoji yapip magduriu oynamayin lütfen. Buna artik tahamülüm bile yok. Ülkede gencecik insanlar ölüyor tayyip'in iktidar hirsindan!

Bak bakalım Kılıçdaroğlu nun oğlu gitmiş mi? Ama siz ona da bir kulp bulursunuz şimdi..Hizmet derken evet her yıl bozulan yollarımız avrupa da daha hızlı trenler olduğu halde adı yüksek hızlı tren olan trenimiz hee bi de sarayımız var. Evet tuğla çimento asfalt vs ile çok çalışıldı neden acaba? Onun dışında bizim evdeki ekonomi her sene daha kötüleşiyor sizde nasıl bilmem. Neyse farklı yerden bakıyoruz. .Hizmete de farklı yerden bakıyoruz
Taş duvarlar değil eğitim sağlık vs olsa diye bakıyorum ben. Şimdi bir sürü örnek de vermeyeceğim. .Çünkü anlaşılmayacağım

Erdoganin her dedigini didikleyeceginize,gidin de diger siyasilerin dediklerinide didikleyin.iste o zaman samimi olursunuz ancak.
ben bazi dediklerinin carpitildigini gayet iyi biliyorum.
zamaninda diger siyasiler konustugunda sus pus olursunuz.Erdogon olunca ama soyle dedi.eh bunlarida sineye cekin o zaman.magdurumda magdurum diye siz dolaniyorsunuz.kemal kilicdaroglunun oglu daha askere gitmedi diye biliyorum okudugu icin.yaslaninca mi gidecek.
hem kimse doguya gondermez onlari merak etmeyin.sizde kilicdaroglunu savunuyorsunuz,halbuki siyasilerin tuzu hep kuru.
neyse ne aman istediginiz kadar yazin yazamicam.

Erdoganin her dedigini didikleyeceginize,gidin de diger siyasilerin dediklerinide didikleyin.iste o zaman samimi olursunuz ancak.
ben bazi dediklerinin carpitildigini gayet iyi biliyorum.
zamaninda diger siyasiler konustugunda sus pus olursunuz.Erdogon olunca ama soyle dedi.eh bunlarida sineye cekin o zaman.magdurumda magdurum diye siz dolaniyorsunuz.kemal kilicdaroglunun oglu daha askere gitmedi diye biliyorum okudugu icin.yaslaninca mi gidecek.
hem kimse doguya gondermez onlari merak etmeyin.sizde kilicdaroglunu savunuyorsunuz,halbuki siyasilerin tuzu hep kuru.
neyse ne aman istediginiz kadar yazin yazamicam.

Erdogan iktidarda, elbette söylediklerine bakacagiz! Cok ilginc bir durum aslinda, laf'a gelince Erdogan söyle uzun adam, böyle iyi adam deniliyor ama konu söyledigi ve yaptigi icin sorumluluk almaya gelince birden bire "yok canim laf carpitiliyor" ve kendimizi ilkokul 1'de buluyoruz "ama ögretemenim ilk mehmet söyledi:KK11: "

Ki ben hibir yerde chp'li oldugumuda yazmadim, ben hak hukuk ve adaletin yanindayim bircogumuz gibi. Yalnisi kim yapmissa bakmayip elestiririm.

Haydi söyle bakalim sehit babasi icin karaktersiz demesi nasil carpitilir? Hangi konu bu cümleyi hakli kilar? Ya onu gectim acili sehit babasina dava bile acildi yaa!!!

Eger iktidar oluncaksa evet söyleyebilir ve yapilan icin sorumluluk alincak!!!

Son düzenleme:
Erdogan iktidarda, elbette söylediklerine bakacakaz! Cok ilginc bir durum aslinda, laf'a gelince Erdogan söyle uzun adam, böyle iyi adam deniliyor ama konu söyledigi ve yaptigi icin sorumluluk almaya gelince birden bire "yok canim laf carpitiliyor" ve kendimizi ilkokul 1'de buluyoruz "ama ögretemenim mehmey ilk söyledi

Bir zamanlar montajdı fotoshoptu derken şimdilerde moda laf çarpıtmak zaten, nasıl bilmiyorsun hayretler içerisindeyim. :KK35:

Bir zamanlar montajdı fotoshoptu derken şimdilerde moda laf çarpıtmak zaten, nasıl bilmiyorsun hayretler içerisindeyim. :KK35:

Nasil carpitiliyor anlamadim. Adam canli yaninda söylüyor, Bircok gazete yaziyor, artik gördüklerimize, duydukarimizadami inanmiyalim??

Nasil carpitiliyor anlamadim. Adam canli yaninda söylüyor, Bircok gazete yaziyor, artik gördüklerimize, duydukarimizadami inanmiyalim??

Bende gördüm izledim ama hala çarpıtılıyor diyenler var. Gazetelere inanmıyorum artık, gözümle görmesem eyvallah ama şahsiyet çoğu şeyi ağzından kaçırdığı halde hala inatla onu destekleyenler var malesef.
Laf anlatılmıyor o yüzden diyorum ya önceden montaj, iftira derlerdi şimdi de laf çarpıtmak deniliyor.
Öyle yada böyle aklıyorlar şahsiyeti kendilerince. Ne kadar açıklamaya çalışsanda nafile.

Back